Čaute, potrebujem vaše drahocenné rady zas a raz.
Chcem si kúpiť nový telefón avšak nechcem samsung a asi ani apple. Lebo sú všade a mám ich po krk. Najradšej by som bola keby bol vodeodolný ..nemusí ale byť. Do cca 500 eur.
Dík dík dík
podľa mňa robíš chybu, ja osobne by som šiel do apple-u. Konkrétne modelu SE, ale budiž.. späť k téme.. poobzeraj sa po mobiloch zo série OnePlus. Taký OnePlus 3T má celkom namakanú výbavu s tým, že v benchmarkoch hravo strčí do vrecka aj niektoré dnešné high-endové modely, nehovoriac o tom, že firma celosvetovo vyrába len pár modelov, takže s aktualizáciami máš minimálne na 2 roky postarané.
@drahojev hej 1+ je vážne výkonný mobil, bol to jeden z mojich výberov pri kúpe nového mobilu. Aj cenovo dostupný, jedine, co negatívne hodnotia je, že dodanie telefónu trvá večnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
erformance-single-sim/" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku m.heureka.sk">» m.heureka.sk/mobilne-telefon...
Ja by som ti odporučil Honor 8 Pro.
Za tú cenu to najlepšie