@unknownboy môj tatko by mi zohnal :ehm:
nie to som nemyslela že "viete ako sa dá zohnať" ale že "dá sa zohnať lacnejšia, ale... (nejaký pádny dôvod ktorý ma v danej chvíli nenapadol)
dá sa tam ísť aj stopom ak nechceš platiť letenku približne dva mesiace trvá cesta ak človek cestuje každý deň v prípade, že vie človek narábať so stránkou Hospitality Club + Couch Surfing ubytovanie po celom svete gratis, jedlo sa dá v rôznych inštitúciách zohnať zadarmo + kto je kratívny navštívi takto približne 20 krajín zažije nádherné zážitky na celý život a po príchode na nový zéland môže písať knihu
@sadistrom veľa ľudí z cz čo poznám sa zmenili počas cestovania, nezastihol som asi najväčšieho Guru Jiřího Svobodu, a to ma podnes mrzí, čítanie jeho kníh je tutovka 6 rokov cestujem výlučne stopom a môžem povedať, že človek príde o 99.99% pekného ak sadne na lietadlo a za pár hodín niekam priletí - nemá z toho prakticky nič okrem prievanu v kapse
len tak na vylet..to by si musela byt strasne prachata .. ( fuj prave som si kychla trikrat za sebou a ochrachlila si ruku) no a ja tam chcem ist kym studujem asi na semester ..ak ma vyberu tak sa mi naklady podstatne znizia ja chcem ist vsade kym studujem a ked dostudujem tak uz vsetko platit s vlastncych ale tiez cestovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
FUCK YEAH!!!
Ja tam bývam
mám v pláne stopom prejsť oba ostrovy :happy:
a viem, že letenka stojí 1000€ a vyššie, dá sa asi aj lacnejšia zohnať ale viete ako
nie to som nemyslela že "viete ako sa dá zohnať" ale že "dá sa zohnať lacnejšia, ale... (nejaký pádny dôvod ktorý ma v danej chvíli nenapadol)
Ak nevydrzis, tak si ju mozes najst sam cez Matrix ITA od googlu, vid moj clanok » mariodian.com/post/9427501890...