@25251@15 A co ten treti ty prasivy potkan? Myslis si, ze ak ma 100 krat nazves sprostym, tak to bude pravda? A si Filiper ked ma nazyvas dark"C"ider? Este mas sancu to ukoncit po dobrom. Priznaj sa a vyjebem sa na to. Ja som cestny a cenim si priznanie. Ale zas z duse neznasam ojebavacov a zakernych ludi a na takych som este vacsia svina.
@25251@17 Si Filiper? Alebo si ten bradaty kozojebac? Alebo kto? Nie je nemozne si zistit kto si... Priznaj sa radsej sam a vyjebem sa na to. Bloknem si ta a nebudem sa tym uz zaoberat. Btw, nemysli si ze ja som nejaky neschopny loser co si necha srat na hlavu a bude tolerovat vyhrazky.
@darksider96@18 No pozri, aký si zábavný! Tak či onak, zasmial som sa, idem odtiaľto. Prajem veľa šťastia pri naháňaní duchov a zisťovaní, ktorý fake patrí komu. Tak zas niekedy, keď zase napíšeš tak idiotský blog, že sa ti budem musieť prísť vysmiať!
@25251@19 Preco to neurobis zo svojho uctu? To si naozaj taky srac, ze sa nevies postavit za svoj nazor a musis sa skryvat za fake? Ako ta mam brat vazne dopice? To praveze toto je zabavne a na smiech Si uboziak, ktory mi tu chce uskodit, ale skodis len sebe. Ostatni ta veru nepochvalia za toto ako ocakavas. Bye
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov