Ahojte, chcem sa spýtať, či sa vám už niekomu podarilo pribrať z nutridrinkov (podávaných ako výživový doplnok medzi jedlom). Snažím sa pribrať a už som vyskúšala snáď všetko, ale nič nepomáha.
Ona vazila 45 a chcela ist na 60. A to aj dosiahla.
Poradca bol vyzivovy + na cvicenie, teda 2v1. Ale myslim, ze dnes uz kazdy trener vo fitku ti zostavi individualny jedalny listok a povie co mas jest/nejest
@luthien Aha, ďakujem Aj ja vážim nejak tak, čiže 60 by bolo super. Ja som rozmýšľala skôr nad nejakou dietologickou poradňou, keďže neviem, či budem mať čas chodiť pravidelne cvičiť.
@mm47 Mám dosť vysokú podváhu, takže chcem jednoducho pribrať, na začiatok by mi úplne stačilo aspoň trochu.
Podľa mňa určite nejaký poradca v oblasti výživy, rady typu jedz veľa slaniny, škvarok, hranoliek, smotany sú dobré akurát tak na zničenie zdravia, nie na trvalé pribratie.
Nutridrink som jeden čas pila a nie je to žiadny zázrak, trochu to možno pomôže, ale veľmi málo.
ked sa zdravo stravujes a pravidelne, a napriek tomu mas podvahu, tak si nemyslim, zeby to bolo zle. Cvicenim mozes nabrat kus svalstva ale ako zena nie vela
pokial to máte v rodine tak ako ja tak nepriberieš ani cvičením ani úpravou stravy - u mňa to jednoducho nejde mama a otec boli tiež takí istí a mama pribrala trochu (nie moc) až po 30-tke, otec je rovnaký už od strednej
@d170 Presne, také rady môže dávať iba niekto, kto vôbec nechápe o čo ide a ani sa v tom nevyzná. Ja som mala pred pár rokmi zdravotné problémy a odvtedy nemôžem mlieko, ale dúfam, že tie drinky už čoskoro budem môcť, tak to aspoň vyskúšam. Toho poradcu môžno tiež. Ďakujem
@bress jj to mi povedali aj lekári, lenže mňa už nebaví stále počúvať aká som chudá a ani mne sa to nepáči...
@vlcica1989 U mňa podobne, ale tak nádej umiera posledná
@antifunebracka Keby tu bol ten smajl čo sa udiera o hlavu, tak ho použíjem. Totálne som na to zabudla, ale určite si to kúpim, vďaka!
@zuzk496 Keď mne to na pribratie predpísala lekárka, len neviem, či mám tomu veriť...
@azizi ešte môžeš skúsiť vitamín B12 z toho by sa myslím malo priberať, ešte môžeš aj pangamín ( ani jedno mne nepomohlo) a potom už iba veci čo podporujú chuť do jedla (pivo napríklad)
@vlcica1989 Ďakujem, no obe som skúšala. Na B12 chodím ešte aj teraz, ale to len raz mesačne kvôli anémii. Ten sirup čo spomínal antifunebracka je inak Peritol, na predpis. Tak ešte to asi skúsim. Pivo neznášam, ale viem o tom, že je dobré na trávenie Ešte raz vďaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Poradca bol vyzivovy + na cvicenie, teda 2v1. Ale myslim, ze dnes uz kazdy trener vo fitku ti zostavi individualny jedalny listok a povie co mas jest/nejest
@mm47 Mám dosť vysokú podváhu, takže chcem jednoducho pribrať, na začiatok by mi úplne stačilo aspoň trochu.
Nutridrink som jeden čas pila a nie je to žiadny zázrak, trochu to možno pomôže, ale veľmi málo.
Budes musiet pravidelne tvrdo cvicit a viac jest , nie len viac ale zdravo.
A na trenerov by som sa moc nespoliehal , poradia ti tak aby dosiahnutie ciela trvalo dlhsie a minula si viac penazi.
Ale vazne neviem co ti poradit , chalanovi by som vedel poradit hned ale ....
@bress jj to mi povedali aj lekári, lenže mňa už nebaví stále počúvať aká som chudá a ani mne sa to nepáči...
@vlcica1989 U mňa podobne, ale tak nádej umiera posledná
@antifunebracka Keby tu bol ten smajl čo sa udiera o hlavu, tak ho použíjem. Totálne som na to zabudla, ale určite si to kúpim, vďaka!
@zuzk496 Keď mne to na pribratie predpísala lekárka, len neviem, či mám tomu veriť...