nic naivneho som si tam nevsimla... Co sa tyka naivity tak nic nema na Siedme nebo ci jak sa vola ta traposina... O.c. je celkom v pohode, vtipne poznamky a podobne... a som zatazena na setha cohena, ten ked sa usmeje tak sa celu nedelu usmievam hehe
Super seriál. Pozerávam to, ak sa náhodou tak skoro zobudím. Ale väčšinou sa zobudím. A to čo sa stalo Setovi Cohenovi, by sa v normálnou živote chalanovi ako jemu nestalo - aby po ňom išli dve kočky.
ak z neho chceli mat nejakeho trtka tak tam mali strcit toho chalana z gilmoriek co bol s lane v kapele ale ocividne mal byt za trtka len o zaciatku, teraz je za sexosa
ale fakt je to trochu naivne, ale len z tej stranky ze na kazdej party alebo vsade kde sa objavi seth cohen sa nezavisle od seba objavia aj tie dve baby co ho chcu ale aspon vznikaju vtipne situacie by to bolo o nicom, keby sa hned dal s jednou z nich do kopy, zapletka ako vysita
cawky people...no O. C. je super...som strasne zlaaskovana do setha a jeho tatka....fakt....raz by som aj ja chcela mat taku peknu family ako su Cohenovci ....aj taku pracu a taky haus ...och ach ich
cooo ty ho mash bez trika....no posli rýcho aj mne ...aj ja som si jeho fotky stahovala ale bez trika som ho nenasla....juuuj skoda že nemame takých peknych chlapov aj tu,co?
Jaaj ahojte O.C je najsupernejši serial aky som videla fakt cely tyžden sa tešiim na 11:00 aby som mohla kukaaat... fakt pecka nemam jedinu pripomienku ...len ten Oliveer mi šiel na nervy ...no dnes sa to hadam poriešilo pekny deen
keby som mala chalana a spraval by sa ku mne ako marissa k ryanovi, tak by som ho uz davno nakopala do riti... sak co to je za vztah ked spolu chodia a ona kasle na svojho chalana a venuje sa furt len nejakemu oliverovi?
no jo baby mate pravdu ale zas berte to tak, že marisa ho zo sebou vzdy volala nech ide k oliverovi aj ryan a on netel tagže tag...ale oliver sa dnes vyfarbil a marisa bola dobre tupa, že ryanovi neverila... a seth si to asi dnes dobre posral s tou frajerkou..asi zase zacne chodit so summer... no ale neva..nakoniec bude aj tag moj
no hej volala ho so sebou...ale on ho neznasa tak ani nešiel a ona si mohla uvedomit ze s nim travi viac času ako s nim ...a že to Ryanovi vadi ne??...joj Seth heh tho je podareny typeek super no hej on je do tej Sammer hotovy ASI BUDU SPOLU no neviem nexajme sa prekvapit...ale inak ten Sethov otec je strašny sympooš juj strašnyy
cawte....ja tento serial zboznujem nenexam xi ujst ani jednu cast....uz je to moj najoblubenejsi serial po zenax z rodu gilmorowcow.....a adam brody (seth cohan) je taky zlaty hm? a inak nemate niekto natocene casti w pc alebo tak nejak? bola by som welmi wdacna =o)
kto chce este jeho fotku bez tricka? ale upozornujem ze to nie je ziadna sexi fotka na ktorej pozoval, len taka momentka... mam jednu v bielej koseli a nohaviciach v ktorych sa ocividne vykupal v oceane a tam je brutal sexi
No mi niečo vravte ja uz ked v nedelu skonči druha časť uz sa tešim na buduci tyžden kedy pojde dalšia bosee jak salena asi si nad postel nalepim nejaky kalendar a budem odčiarkovat dni do nedele ale nie no srandujem až taka šhalena nie som
caute cicky....no doprdu p3tula,tam bez trika je jaky fajnovy....doprdu ....presvedcila som mojho frajera nech sa da nanho ostrihat..juuj....ale seth je seth
ee nema,moj frajer ma kucery ked ma dlhsie haro ale cil ked je ostrihany tag ee....ale adam nema na každej fotos kucery..akurat som nasla taku fotku de ma ružovu koselu a tmavosive sako a tam sa strasne podoba na mojho frajera ...posli mi postou tvoj mail a ukazem ti fotku na porovnanie ak tes,oki?
no uz zajtraaaaaaa...sa tesiiiiim....inak si robim taky projekt o nix...si dam nad postel....nemate niekto biografiu rachel, bena a mishi? na jednej str som si wsimla ze p3tula dala biografiu adama......dakujeeeeeem uz som si to stiahla....nasla som wela po anglicky ale prekladat sa mi nexce.tak nemate niekto po slovensky?
no dneska to ale bolo super.....najlepsi bol ten koniec ked seth pred wsetkymi pobozkal sammer.....to bolo zlate.....ax joj ako rada by som bola na jej mieste....a ryan..hm...podla mna by sa mali dat s marissou zase dokopy.co wy na to?
myslim ze marissa si to zasluzila... sak hen jak sa k nemu ona spravala ked mala olivera, vobec sa ryanovi necudujem. no ale dnes, to bola romantika teda ach vidim to tak, ze dnesny vecer stravim stahovanim fotiek adama brodyho
Cawte zabky... ako vidim tak tento serial milujete..ak sa mam priznat tak ja mam taketo typi serialu ties rad ale urcite nie kvoli tym chalanom...skor tie baby tam su sexi ...ale kazdopadne co sa tyka deju a zapletiek tak super... len ci je ten zivot taky aj tu unas...hmm
myslim ze seth by sa mal dat ostihat, lebo zacina mu ubudat na sexappeale ked to ma take dlhe mat po ruke noznicky, alebo lepsie povedane setha. hehe, lebo noznicky po ruke mam
mate niekto nejaky film kde hra adam brody? Ja uz asi dva tyzdne cakam kym sa na nete objavi Thank you for smoking, v marci to zacalo ficat v americkych kinach
no doprdu dnes to bolo ake super.... ....som sa dobre zabavala,ked sa chudak seth rozpraval s tatkom ...boli zlatí...a tiež si mylsím,že marisa si to zasluži...ale ta jej mamula,nodoprdu ...dnes mala iné šťastie ked boli v tom hoteli ...inak konečne tu mame nejakeho chlapa všimli ste si...vitaj ...a seth by si to mal dat fakt trosku skratit...ale aj tag je super ......a P3tula ten mail ti poslem vecer oki ....krasny den baby ..bajky
Caute kocky tak sem bude prispievat dalsi chalan.mne sa strasne paci tento serial najviac srandovny je Cohen ma bohove hlasky.no a dievca?urcite Anna.je pekna.
ee moj sa adam nevola...moj je vlado...potom ked sa da znovu ostihat tag ho odfotim a poslem, lebo ked to ma kratke ma to dost podobne ako seth---tomu mojmu uz len dom pri mori s bazenom chyba ...ale nestazujem sa....ozaj tosom chcela,ze viete co si myslim,ze marisa sa da dokopy s tým chalanom,co sa teraz zasnubil s tou ryanovou byvalou ...a ryan sa da dokopy s byvalou ...ale to je len taky moj odhad
to bolo ozaj pekné ako seth vyzval summer na ten stol ozaj sa mi to pacilo a bol som prekvapeny ze na to pristala.takto si myslim ze ju ma rad ale Anna ostava na vedlajsej kolaji.je mi jej luto lebo je zlata.
no ja som si dala jej stranku a bola tam anketa ze kto je pre nu whodny xalan,,,a boli tam este nejaky traja okrem ryana takze sa to zacne urcite este wiac zamotawat....a keby ma tak seth wytahol na ten stol.asi by som sa roztopila..a podla mna je pre nho owela whodnejsia summer ako anna...a som rada ze sa s nou rozisiel.niezeby mi nejako wadila ale summer xcel odzaciatku....
no čil som bola na pokeci a zas tam nieje žiadna miestnosť...to ju treba stale znova vytvarat alebo co?...to ste oculi ž tento víkend budeme bez setha? ....že vraj to nie je v programe....nekukala som ale hovorili mi...bajky
Ludia pozrite sa do programu, kvoli comu nejde v nedelu O.C. California. Nemam slov, hlavna vec ze cele doobedie budu davat same hovadiny a aj poobede, ale na vecer uz si mozu davat tie svoje pravidelne hovadiny co davaju kazdu nedelu, najviac ma doraza ta priprava na miss 2006 ci co to tam maju. nemam slov.
Nejde ani tak o beethowena, ale o ten film, ze SEBECHLEBSKI HUDCI...film z roku 1975. ty kokso nechapem. ved to je uz? vraciame sa do minulosti? kde smeeeee? ja chcem O.C......... a nie hudcooovvvvv wrrrr
To fakt nejde O.C?? juj thak pre mna fajnee lebo v nedelu cestujem k babke takže aj tak by som to nevidela,takže pre mna super inak ja mam tu pesničku čo ide na začiatku a dokonca celu hehe inak Ryan je hrozny važne Seth go!!
aj ja mam ten song....uz mi z toho cleeho good hrabe...hlavne zo setha...ale pohoda ...co budeme robit nedelu o 11?...dajme si tu setci rande..oki?..bye
to fakt zajtra nebude disappointed:((ä okej takze to zajtra pozerame o jedenastej tu blbost staru??, napiste mi RP aby som vedel na pokeci mam rovnaky nick..pa
Je to skvely serial...milujem ho to bola dnes nedela bez oc.....hm dufam ze to sa nebude us opakovat....Odkial mate uvodny song?Strasne sa mi lubi.....
no dneska to bolo supeeeeer ale aj tak zatial sa mi najviac pacila ta minula cast ked seth vyznal lasku summer...a ked sa lucil s tou annou.....a to bolo dojimave..a teraz zase cakat dalsi tyzden
viete čo ma nasralo?...teda jag sa to vezme.......že ta ryanova byvala bola na tej party a ked za nou dosiel ten co je s nim zasnubená a chcel aby sa vonku porozpravali,tag nešla....a robila sceny jag debilka...aby bola na tej party ona stredobodom pozornosti.....jag taka krava...a ete sa tam o nu aj pobili..no do prdu....nevim co by sa jej stalo keby sa snim ide von porozpravat....to je vsio
No ja si myslim ze O.C. je najlepsi serial aky som kedy pozeral...nepozeravam ziadne telenovely ani take podobne kraviny ani serialy ale toto je fakt jeden normalny serial...akurat sa mi nepaci ako tu niektore naivne baby pisete ako ste zamilovane do Setha a pod. to je myslim tak na urovni 10 rokov...vraj tu takych nemame...no nenamietam ale si zistite kolko trval casting inak pozdravujem vsetkych ktori to pozeraju pre potesenie ako ja
2charlotta => tak som to nemyslel len to vidim aj na spoluziackach hovoria o nas aki sme trapni a tak vies no a pritom sa chovaju ako male deti, no a k dospelemu mam blizsie ako k decku
a co ty vies mozno by si po mne salela keby si ma videla
inak vcerajsia cast v pohode len tam su dost divne zvraty ale zas sa to vsetko posuva do stavu ked bude ryan s marissou a seth s tou co neviem jak sa vola ta co odletela a vrati sa (myslim
brejny ale vsimni si akym stylom salieme. to ze napisem ze seth cohen je jebavec a ze chcem jeho fotku este neznamena ze som ako 10 rocna zaba a ani ked to tu zopakujem desat krat po sebe
ono je to tak: mas 14 rokov, heslo na pokeci funguje od tvojich 13, na birdz si od vcera, prides do fora a pises...najdes tam o C California a pises a pises...a potom ked budes mat 33, budes kazdy den v podvecer zapinat telku a prestanes vtedy varit veceru, lebo zacinaju dva nove diely celkom novej Anny Francescy z portoricko-paraguajskej produkcie so spanielskymi titulkami...mozno to tak dopadne...ale mozno nie...
nikdy sa nezaujimam o sukromie hercov...pretoze vo filme svoje ulohy len hraju a v skutocnosti uz to nie je take ako vo filme...a niekedy ma dost sere ked jeden herec hra v inom filme uplne inu ulohu...napr v jednom hra pohodoveho chalana a v druhom nejakeho blbca a podobne
a najviac ma nasere ked daju tomu istemu hercovi v inom filme iny dabing :/
brejny mne ked sa niekedy lubi herec povahovo, tak to beriem tak ze zboznujem toho koho hra, ale ked sa mi lubi vyzorovo tak zboznujem jeho osobne aj ked slovo zboznujem je silne
to bolo dobree ...nee ja cakam kedy bude ich svatba,aby som tam mohla nabehnut pri slovach: ma nniekto nieco proti tomuto zväzku : ?...vish potom vkrocim do kostala ja a poviem,že ano ja! svatba nemože byt lebo on si zoberie mna smiley:
Prosim vas ma niekto neake casti v pc???Ak ano velmi pekne vas prosim napiste mi na 50cent@stonline.sk pripadne hned poslite casti.Velmi by som vam bola vdacna
neviem co sa vam na Julie nelubi...aj ked je to asi jedina herecka z O.C. ktoru by som nepretiahol teda este okrem babky Cohhanovej (berte to s rezervou
strasne skvely serial...len ma serie ze ryan s marrisou sa stale dookola davaju dokopy a rozchadzaju...a aj to tak zostane ako som citala niekde na nete... seth Cohen je najsexi
cafte.dnes som si nasla na nete obsahy dalsich serii a poviem vam neviem co na tom bude super...teda mna by vo sne nenapadlo ze to tak bude pokracovat a uz sa vidim ako si budem obhryzat nechty pri dalsich castiach!!Inac neviete niekto kedy sa bude vysielat druha seria??Mozno sta sa uz o tom bavili ale nechce sa mi citat vsetky prispevky lebo pozeram ze ste sa za tych par mesiacov cinili
caute ..... pisem sem prvy krat ale uz dlhsie to tu citam .... proste OC je najlepsi serial na svete a nie nezvestniii ... A dnes osm sa dozvedel ze na orfke xodi tiez OC v sobotu ale newiem cas a ide to o diel pozadu tak to je skvele nie ? a este som cel napisat ze by bolo dobre spravit FANS WEB FOR THE OC (webstranku) no ja viem robit weby ale aky by bol zaujem ???
jeej to by bolo super keby ta druha seria isla hned po skonceni prvej aj ked...to by ma markiza fakt prekvapila...a mimochodom,kto by to bol povedal ze aj chlapi pozeraju O.C....ten moj je na to alergicky Chalani mate u mna plus
zdravim ... no tak ako ja poznam dost chalanov ktori to pozerajua su na tom trosku zavisli ako ja ... ale ja som teda celkom dost ... som sa na to uplne namotal
hehe ja som zatial nakazila len jedneho kamosa...ale tak brutalne ze teraz to musi vidiet kazdy tyzden...asi to naozaj sposobuje zavislost-niektori maju namiesto cigariet
aloha ludia do google,dajte ich mena a vide vam vsetko o hladanom nooo a tie casti,na lamky.net je cela 1 seria a neviem akej stranke,mi to kamos zistuje,su este 2 serie,len su este z titulkami a citali ste,ze marisa robi vsetko preto aby ju vyhodili so serialu ???haaa???dobre co???
no aj ten moj chlap ma na to nervy...ale čo už ...mna tiež nebaví jeho šport a vydržim to ....vcera som videla nejaký casak s nimi.... niečo ako bravo alebo co to bolo...aj som to citala ale nič new som sa nedozveela....bolo to len v skratke...o každom asi 10 riadkov
charlotta tak to sleduj, aby si si vcas kupila letenku, nech to nepremeskas by bola sranda keby si to fakt spravila a omylom vbehla na nejaku scientologicku svadbu toma cruisaaa
cuzz...... pls kde sa daju stiahnut tie casti abo tak ??? bo na tom lamky.net mi nejde regnut ..... a inac co by ste powedali na to spravit FAN WEB ???
Kym som tu nebol ste sa nejak rozpisali takze LimeWire sa mi nepaci lepsie je DC++ O.C. bolo super, lamky.net mi ide dobre dakujem za link (len v Opere mi nejde download, vraj mi chyba daky plugin)
a Janer s tym webom ti kludne pomozem ak sa na to das sice je divne ze sa do toho pustaju chalani ale neviem ci niektora z tu pritomnych dam vie robit weby cest vynimkam
a btw aj ja poznam vela chalanov co to pozera je to asi jediny normalny serial z USA
Janer ak chces napis mi na ICQ 328126381 a dohodneme sa (niekedy tam som stale, niekedy iba vecer ale ked napises odpisem ti neskor, cez vikend som tam skoro stale)
ak sa tu najde este niaky uzivatel ktory by sa cel zapojit do tej webstranky nech sa ozve sem a necha icq abo naky kontakt abo napiste na icq 235741166
inac ta stranka bude bomba ked to spravia taki majstri ako my takze sa mozete pripravit ze registracny poplatok bude "doost drahyyy" prinajmensom fotka do polpasa naheho Cohhana (ja by som skorej MArrisu ale co uz
ale fakt ..... keby uz bola ta stranka tak by sme sa mohli zlozit na niaky hosting atd .... nie ? abo to mozme dat na naky taky ..... www.nieco.nieco.sk ale to je onicom
hen ju, obrazkov ma ojojooooj, ale ked sa jej spytam, ci nejake neposle, tak posle tri ale inak v poho tak ze pozdrav setha a nech nezabudne v paaaatek na to kafco co mam s nim dohodnute
tak som tu ideme sa dat hadam zacneme so strankami...a inak ma napadlo ze by si kazdy na zaciatku vybral aka postava chce byt...ale este som to nedomyslel
tag ja chcem byt charlotta....a budem nova sethova laska : ....oki?....a P3tula ty moc nevyskakuj ...ete furt mi od teba nedosiel ten mail co si mi pred rockom chcela poslat ...kto vie preco?...a obrazky si stahujem furt a ked som ti posielala tie "tri" tag viac som ftedy ete nemala....a mam summer kedje taka 5 rocna ...vyzera jag aranka : ...ale zlata je,no
ja som tu a postu uz citam no a to s tymi postavami som myslel tak ze si vyberes ci chces vystupovat ako summer, seth atd. (nieco ako ze kto je tvoja oblubena postava a vo fore by ti to pisalo vedla mena ale je to len idea
minule som si vsimla na takych strankach, že summer ma na kazdej stranke ine meno....a seth iny datum narodenia....summer ma na jednej že Rachel Jade Bilson a na druhej Rachel Sarah Bilson...cil jag sa vola? ....prca
a ete podla mna strasne malo new fotos davaju na net....
nemoze byt na kazdu postavu len jeden clovek myslel som to tak ze napriklad sa zaregistrujes a budes si moct vybrat postavu...vyberes si a bude sa pisat pri tvojom mene ale to je LEN NAPAD no a krajsi obrazok mi kludne poslite ja som skoro nic nenasiel cize nebolo z coho vyberat
no tak zdravim vas ... no na moj navrh si pockate .... bo vcera vecer som nemohol .... a dnes mam trening a zajtra zapas ... cize mozno uz dnes vecer by to mohlo byt (moj navrh) abo az zajtra poobede
a ked som hladal na webe sethove fotky nikde som ho nevidel v kratasox atd ... stale dlhe rifle atd .... ale jeho styl oblecenia sa mi paci .. .bo aj ja sa tak obliekam
nasiel som Setha uz do pol pasa naheho ale neviem ci je to ten obrazok co myslite...je tam s uterakom a vedla neho ide Ryan a vyzera to akoby to bolo v prestavke medzi natacanim
robime ... ale kazdy robi zakladnu stranku a lepsia sa vyhodnoti a pojde podla toho designu chapes ??? ak ne tak brejny ti to vysvetli bo ja uz idem na trening
toto neni konecne stadium este sa to bude urcite menit (k lepsiemu) to logo ... teda oby dve ... si ece nevsimajte tak moc .. su to len take ... aby tam teraz neco bolo .... a pozadie ece zmenit ... proste tak
Baby, baby... a to sa ziadnej z vas nepaci Ryan?? Ked som O.C. videla po prvykrat, povedala som si, tak z tohto chalana sa oslinta kazda osoba zenskeho pohlavia. (Mozno aj muzskeho, heheh
to je taky text ked robis webstranky a este tam enmas info nic a ces aby tam bol naky text tak existuje taka stranka kde ti ten text vytvory ..... www.lipsum.com
no tagže tagto ....prijemnejsie na pohlad je od janera....ale aj tag to neni to prave orechove...nevim nieco mi tam furt chyba....poslite mi mailove adresy obaja a pošlem vam nejake foto ...teda ak chcete...ja vas nenutim
» hupz.borec.cz/oc/main.html... mne sa viaac pači tato ked vas to zaujima...lebo so mnou sa nikto do debaty nepuušťa tak tu už ani nepisem...ale čitam vas stale,aby ste si nemysleli že nie
no zdravim vas ... diikiii ... a som aj psial ze logo a pozadie su len zatial tak .... bo som to cel spravit co najrychlejsie bo som nemal moc casu ... cize logo bude ine .... aj pozadie atd no a uz sa tesim dnes na OC
Zdravim,videl som vsetky casti ktore zatial vyrobili a poviem Vam ze je to bomba.Pripravte sa na poslednu cas prvej serie.Druha a Tretia seria su super,mnozstvo konfliktov,zvratov,návratov-vsetko co ma byt.
Jedine co sa mi nepaci je slovensky dabing,pretoze v originali niektore situacie vyzneli uplne inac.Ale co uz.
hmmm vidim ze janerova stranka sa paci viac...chcem len podotknut ze to moje je uplne prva stranka a ked si vyberete z menu dostanete sa uz do stranky...takze sa nenechajte zmiast tym ze tam nie je ziadny text Janerov navrh je uz konkretnejsi ale my to nejak skopeme dokopy a dufam ze sa to bude pacit
no jo chlapci, do toho co vravite na dnesok? celkom fajn totalny gol bol, ked dosla ta stetka za sethom, ze: Prepac, mozem ta pobozkat a este lepsie ked mu volala Summer
no newiem .... akurat pred xvilou som kukal 30 sekundove video na jednej stranke kde ukazovali v 3 serii polednu cast ..... ((( teraz newiem ci to je len posledna cast z toho z 3 serie abo uplne ((
jeeeeee diky P3tula ze na mna myslis len to par dni nepridem a co sa tu vsetko udialo teda a a ta breynho str sa mi nacitava pol hodinu a mam tam zatial kusok obrazka a za janerova je v pohode a uz sa tesim tam budem prispeivat bo mam okolo 500 fotiek potom !!!! 26 SOUNDTRACKOV!!!! a k nim aj texty no tie pesnicky su uplne uzasne uz ich viem aj naspamat......
a idem kuknut na tie lamky bo by som chcela nejake tie casti
no ja zatial koncim a este raz pozdravujem P3tulu ze si na mna spomenulaaaaa papaaaaa
hej hej som videla a no obsiahlejsie noooooo-.......ee iba to co si tam ty prekladala myslim o sethvoi a sak myslim ze som ti tie preojekty uz posielala tak iba to co mam tam
ja to kukam odvtedy co som o tom citala v casakoch..chcela som si vytvorit vlastny nazor a celkom sa mi to paci...pre mna momentalne jediny normal serial
no ludia ja som sa dodnes spamätávala z toho tela ...neže by som ho nevidela každy den,ale ..henta stetka bola dobra...ja by som jej to hned zratala na summerinom mieste
fuu a chuda marysa..nechcela by som...idme vam poposielat tu summer
Máte njekto DVD -čka O.C.Californie? Ak áno, mala by som o ne záujem, kupila by som Mám strašne rada, zbožnujem seriál O.C.C a aj uš poznám 2. sériu ..
jasne tento tyzden sa do toho opreme ako sa bude dat...no a ani ja som zatial nevidel tieto posledne casti...ideme to s kamosom pozret na videu vo stvrtok
bo som mal na stole nalepeny text s pesnicky oc california ... (phantom planet) no a ten spoluziak mi to odlepil som chitil nervy tak som mu dal iba facku slabu on mne vratil ja jemu on mne a som do nho skocil a uz sme sa len valali na zemi .. a potom sme si podali hned ruki .
caute no ono je to tazke lebo nie je az tolko casu a tazko sa s Janerom dohadujeme kto co spravi...musime sa uz do toho pustit a napisem sem co potrebujeme a vy napisete kto co spravi
oc california je jeden super serial, bez ktorého si už neviem nedeľu predstaviť. jediný, kto mi tam neskutočne lezie na nervy je to trápne naivné neviniatko marisa. som z nej chorá a nechápem prečo musí byť taká sliepočka kotkodákavá v každom seriály. ostatní sú super, strašne ma baví na oko povrchná a poplašená summer. ryan je sexi a seth tiež celkom ujde. len dúfam, že to budú vysielať ešte dlho.
ach ludia ja som dead... idem sa vyhajat. na spravy odpisem neskor... nevladzem a inak ta marissa je vazne trochu posahana... oooo mam probleeeeem musim sa predavkovat liekmi alebo utiect z domu... to je asi marissino zmyslanie... je tak trochu priblbla
Ze bola na plastike a ze je nejak zhovadena a ze brody bol z Meg Ryan tak zhrozeny ze pri postelovej scene s nou vo filme In the land of women si musel zakryt oci a citujem "Nechcem vidiet, ako to s nou robim!" a ze bol znechuteny to som teraz napisala pre tych co nemaju dnesny novy cas taky maly vycuc z toho maleho vycucu
rena : ja sem vzdy len pribehnem a hned zas idem prec....priznam sa ze ja som strasne nedosledny a nic nedotiahnem do konca...a robim 100 veci naraz takze neviem kde mi stoji hlava :/
no k tej marisse keby som mala taku mamu ktora by spavala s mojim ex tak tiez mi z toho hrabne ale tak niekedy to prehana to je pravda....a aj ja sa tesim na dalsie casti dufam ze nebude ziadny pauza bo neviem co by som robila....a z tou str.ked bude alebo ja neviem povedzte ako by som niecim prispela mam toho fakt vela tak ako v pohode.......=o) zatial ahooooooojteeeeeee
ked neverite ze stranka bude, tak nebude...a nie je to az take jednoduche spravit stranku...tak sry ze to tolko trva..napr ja si musim teraz nastudovat jednu knihu inac tu stranku neurobim, resp urobim ale shitnu...
hh....a kto tvrdil ze sme majstri ...... noa ja knihy nestudujem ..... a som teraz xory...... angina (( takze ani moc pri PC nejsom ... iba ho nexavam zapnuty ...
petula my sme netvrdili ze sme majstri...si pozri moj profil a pozri kolko mam rokov...chodim na strednu ako mozem byt profik??? ja sa tym len bavim ale chvilu to trva kym neskusite nemozte kritizovat...
no som ostal ako tresknuty po tej poslednej casti som rad ze nam hned spustili dalsiu seriu a aj som rad ze sa to hned zacalo trocha vyjasnovat zas to zacina vyzerat dobreeee...snad nam to doda vietor do plachat pri tvoreni stranky
tak som sa konecne odhodlal dat trochu zas do pohybu veci okolo stranky...problem podla mna je v tom, ze dvaja tie stranky nikdy nespravime...proste musi byt len jeden ktory spravi cely kod a ostatni mu len pomozu ked bude nieco potrebovat...som ochotny sa do tej stranky uz seriozne pustit ale potrebujem od janera najprv vediet ci nema rovnaky pocit ze to chce robit on...ak hej, som ochotny mu to pustit...ja len chcem aby stranka bola hotova co najskor a vidim ze takto sa praca nikam nehybe...na ICQ sa mi zatial neozyva ale jakmile sa ozve ze mi to nechava zacnem na tom makat...vyjadrite sa k tomu aj vy, ved to ma byt pre vas...
a tymto vas chcem poziadat nech mi kazdy kto aspon trochu moze napise tajnu spravu s nejakymi linkami, galeriami atd. o o.c., pripadne poslali zrarovane alebo zozipovane balicky obrazkov na ICQ 328126381
Inac ta stranka bude bomba ked to spravia taki majstri ako my takze sa mozete pripravit ze registracny poplatok bude "doost drahyyy" prinajmensom fotka do polpasa naheho Cohhana (ja by som skorej MArrisu ale co uz
03. mája 2006 o 23:12 11067
ako nic proti tebe, ja len tolko ze si nevymyslam to s tym majstrom
no za mnou tiež došla urevana segra,že či aj ja revem ....ja som sa najviac rozplakala,ked som videla tu ich mamulu plakat na tatovi...och ach ich... ....už dufam,že sa budem na tom len rehnit
zatial to vyzera takto, s tym vrchnym obrazkom majte strpenie, ved ja to s nim dako vymyslim...linky este nejdu a stranku spustim (ak to pojde ako ma) az v nedelu takze to je zatial len take velmi predbezne a neoficialne
charlotta - asi mas prehliadac ktory najprv nacita stranku az potom zobrazi, alebo pomaly net...je tam totiz jeden obrazok ktory sa dost dlho nacitava a preto to nejde...rozmyslam ako ho zmensit na co najmensiu velkost...potom to zmenim a dam vediet
omg tak ja neviem...mne sa to 5x po sebe otvorilo uplne rychlo a teraz zas nic...mozno to je tym webhostingom...ked to bude na lepsej domene pojde to dobre najlepsie by bola vlastna domena ale ta co uz
uz vieme a inak ak chceme aby boli na stranke pre zaciatok aspon nejake zaujimave clanky, potreboval by som aby kazdy kto ma zaujem nieco nasiel na internete, ale ak nieco napisete sami, je to len plus prosim ozvite sa mi do tajnej posty kto ma zaujem...dufam ze ma v tom nenechate sameho
ahaa ˇa ja som bol smutny ze co sa neozyvas tak svihaj domoooof zacina to chytat nejaku podobu tak potrebujem nejake texty nech tam je co citat aj na zaciatku
no a este to som chcela,že v akom subore to mam spracovat?...zatial som to spravila vo worde,su tam aj obrazky aj text, ale možem to urobit aj v inom....ty si jeffo tag si povedz
je jedno v com to spravis staci ked mi text skopirujes do tajnej spravy a obrazky posles na mail a pripises ako si to predstavujes, kde maju byt obrazky budem sa snazit vyhoviet
ok tak ak budes mat cas a naladu, najdi hocico zaujimave o nich a posli mi to hocijako na hociktory mail len mi napis do tajnej posty aby som vedel nech tam je co citat a henten clanok je dobry ale je tam dost obrazkov budem to musiet trochu upravit nevadi ze?
Zdravičkoo fi ha tha toto foruum neviem nevieem šhaak tu je veeela tyx prispevkov už treba niečo vymyslieet .... už som tu asi dlho nebola tak nevieem čo sa deje a tolko toho sa mi necee čitaat (
ok mam to len skus aj nieco viac napisat aj ked si nieco vymyslis nech je co citat...koniec koncov su to clanky skus trochu lebo cely text tam musim dopisat...aby bolo aspon na dva riadky
ved k tomu nemusis nic napisat, z tých fotiek je jasne o co ide....vieš skor tam daj niečo take, aby to nejak ludia ohodnotili alebo pripisali svoje nazory na to.......ked bude o com pisat, tag tam nieco k tomu napisem
no brejny ja velmi rada prispejem ale clanky moc nemam mam len zivotopis bena a adama a mam to aj zaujimavo spracovane vo worde a take ale mam 28 soundtrackov a myslis ze si to vsetci radi stiahnu bo su fakt super..mam k nim aj texty takze staci povedat.....a fotiek presne 526 a niektore veeeeeeelmi pekne umelecke...tak brejny daj mail ti poslem sice to bude hrozne dlho trvat ale ja sa posnazim....no a ten minuly diel bol teda dobry, najlepsie bolo ked sme videli ako isiel lodou..a potom povedal ze mal nalozene v gatoch tak predal lod a siel busom hehe...no a ako je hezky ostihanyyy.....
a to je inak strasne, ja som vam tu preposielala fotecky, ked ste vy nemali skoro ziadne, ale mne aby niekto len tak poslal fotky, tak to nikoho nenapadne ((( za dobrotu na zobrotu
charlotta, petula a janer: pls napiste mi sem vase krstne meno, vek, mesto, kde zijete a oblubenu postavu z OC...potrebujem to na stranku dufam ze to nebude problem...
V amerike sa akurat skoncila tretia seria,poviem Vam ze taky koniec necakal asi nikto.Na jesen by mala zacat 4,uz sa neviem dockat.vy si zatial vychutnajte 2.-bude tam mnozstvo zvratov a zacne sa to pekne zamaotavat.tak zajtra kukajte.cawes
oo sorač ja som tu dlho nebola,tag som nevedela co sa deje...............ja sa volam Dášenka .....byvam v nr. a mam 20...a s oblubeným hercom si sa nesekol ....ale zaujimam sa aj o rachel..uz len preto,že spolu chodia ...
inak mam taku dilemu...na cesky portal www.oc.unas.cz chodi dost ludi, staci si pozriet knihu navstev...len neviem ako pritiahnut ludi aj na nasu stranku...neviete mi nieco poradit? zajtra ju hodlam spustit takze by bolo dobre dovtedy nieco ucinne vymysliet...zaroven chcem poprosit vsetkych ktori citaju toto forum a nejsu este clenom fanclubu (clenovia: ja, janer, charlotta, p3tula) nech tak zajtra urobia na stranke, ktorej link sem dam zajtra...ide o to ze chcem zistit kolko ludi ma zaujem aby stranka rastla do krasy no a snazim sa dat do kopy nejake clanocky aby ste sa nieco dozvedeli tak chcem poprosit mojich pomocnikov nech mi nejako pomozu (dakujem charlotte za 2 zaujimave clanky a petulke za jej zivotopisy na filmklub.sk ale ak by ste trochu chceli mohli by ste este nieco zaujimave napisat
ved presne o to ide chceme co najviac ludi co maju radi serial a ak by si nahodou mal nejaky zaujimavy clanok alebo nieco kludne mi to posli na brejny@post.sk...alebo ak chces mozes byt aj stalym prispievatelom...
inak mohli by sme si spravit niečo take,že den OC...ked bude dajme tomu ten 1000 príspevok na birdze....a na ktorý den to padne,ten den bude den OC...co vy na to?....len dufam,že to nebude niekedy 24 decembra
charlotta-qc ako si to uhadla.. tusim mi citas myslienky , ale nie nemam nato dovod.. ako si si fsimla tak to samo obcas spravi.. ale tu 1000 si vychutnam.. ok
ikuska: cele to bolo o tom, ze sa stretli nase dve dvojice, summer uz nechce o sethovi ani pocut, lebo zmarnil dva pokusy na zmierenie, Marissa by zas Ryana chcela naspat ale videla ho ako robi ulohu s novou spoluziackou a myslela si ze spolu nieco maju...takze nakoniec je vsetko rozbite...yo a zatkli Keylaba
heeeeeeeeej preco ma vynechavate z funklubu? ved ja velmi rada prispejem uz som to vela krat pisala sice nie clankami ale zase mam tie fotky a soundracky...tak preco ma vynechavate fnuk fnuk....=o(
uff, clovek sem dva dni nepise a potom sa nevie z toho vysomarit, tolko novych prispevkov ale idem pozriet tu stranku a uz teraz chvalim brejnyho, ze to tak rychlo dokoncil a s tou oblubenou postavickou si sa nesekol
brejny ta stranka je super.... a dakujem ze som dostala miesto vo vydavatelstve, cenim si to este dnes vecer, preto poslem nejake vecicky a uz je tam 11 clenov
seeci mi vravia, kukni si to, je to bomba super uzasny serial..ale daako sa mi nikdy nekce na to dopozerat, nemam sily a ked som sa na to raz diivala, asi po 3 minutach som to prepla ,,ale moze to byt fajn..len ja nie som na serialy, ved ja TV ani nepozeraavam poriadne..a v nedelu o takom case vacsinou ete spiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sheena ano je to vec nazoru...tento serial je ale vinimocny v tom ze zaujal mna ako niekoho kto nema rad americke serialy o vztahoch...tento je vsak uplne iny a zaujal aj takych ako ja a hlavne vela chalanov...ktori ine take nekukaju :/
no to hej ale ja som videla prvy diel a hned ma to zaujalo..ten serial je proste taky iny nez tie ostatne...no proste sa mi velmi paci a je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer,.......
kertysa takych ako ty milujem... neznasam ludi co dojdu a rozpravaju do predu co bude. co z toho serialu potom mam? a po druhe neprisla si sem so ziadnou prevratnou novinkou... sak to vieme uz ale mesiac...
aj keby ste nechceli vediet dopredu co bude...da sa to vobec? ved OC je vsade, a myslim ze ked pozerate serial, tak ide skor o vizualny zazitok...hoci nieco vies dopredu, aj tak to chces vidiet natocene..alebo nie?
no ako .... niekto ani newie dopredu nic .... bo si to asi ja napr. nasxval nepozeram dopredu .. niake ukazky a tak ..... cize ... ked to ja vidim tak newiem co tam bude
Ja som zistila, ze Ryana bude chciet zaskrtit nejaky chalan, ktoreho Marissa postreli. Prezije to, no Marisse hrozi pruser a ej mama Julie to bude chciet cele zvalit na Ryana, ze on v skutocnosti postrelil toho chalana.
A dalsia pikoska, vlastne hned 2. V tretej serii bude Marissa opat s Ryanom a Seth so Summer.
mahulka pal odtialto do pice aj s tvojimi prijebanymi novinkami ty pica. nevies citat, ze to sem nemas pisat? ti brzdi v hlave alebo co? kurva ked sem niekto napise, ze tu nemate pisat dopredu co sa stane, tak to sem nepis, byt adminom tak na birdz uz viacej nevkrovis, ty embryo
fakt debilita....robis tu mudreho ze vies co sa stane v OC...myslis ze ked sme robili stranku tak sme sa to nedozvedeli? mozem s kludom povedat ze viem toho o O.C. viac nez ty a tiez sem nepisem co sa stane...
a Kertysa ked uz sme pri tom tak zomre v 3. serii tak aspon netrepte pichoviny
nechcete si do mna este pohadzat kamene? no tak som napisala ze zomrie, ale aspon niesom taka pi*ca ze aj keby som mohla tak vam tu nepisem kompletny obsah casti co pojdu v nedelu, ja to tiez rada pozeram, a rada o tom kecam s ludmi ktorym sa to paci,,,ale ved vy hned kazdeho odsudite.
mahulka, ked sem asi sto krat napisem, aby sem ludia nepisali dopredu co sa stane, lebo to uz potom nie je ono, a potom niekto pride a uplne naschval to spravi, a niekto mu za to vynada, tak to nie je o IQ, lebo toto by vytocilo kazdeho. a teraz ku Kertyse, nejdeme ta ukamenovat, ale ked vidis, ze sa tu ludia nechcu rozpravat o tom co bude dopredu, a niekto pride a zacne presne o tom... tak ako nehnevaj sa... ako my radi s tebou popiseme, ale o tom co sa uz stalo a este jedna vec, mahulka to pisala mne, nie tebe
ludia potrebujem tie fotky, ak datko mate fotky na ktorych je tym ludom dobre vidiet do ksichtu tak poslite na p3tula@azet.sk hocikoho zo serialu diky moc
ukludnime to ved Kertysa ani Mahulka to urcite nemysleli zle...len to trochu nasralo ze porusujete co tu je napisane...inak aj my mame radi OC ale chceme to pozerat cast po casti v slovencine nech to je zaujimave a dik za ten link na epizody idem kuknut...pohoda
ospravedlnujem sa vsetkym ktorych som urazila. hlavne mahulke, dalo sa to povedat aj inak, len mi rupli nervy, ked som tu asi sto krat prosila aby ludia nepisali ze co sa stane v dalsich dieloch. a ona si sem pride a povie plno informacii. ale to sa ospravedlnujem len za nadavky, za ostatnym si stojim, teda za tym ze by sa to tu nemalo zverejnovat, lebo nie kazdy to chce vediet
no hej tiez si myslim ze vsetci nechceme vediet co sa stane´....lepsie je to ked si to kukneme normalne.je to tak viac napinave...a ta stranka s tymi epizodami mi nejde zobrazit....aaaaaaa tiez by som bola rada keby potom dal brejny na stranku tie epizody wwww.theoc-slovakia.czweb.org ....toto je ta dobra stranka ci? pretoze ja som uz skusala stahovat cez megaupload a ja to proste neviem sa mi tam nezobrazuje ziadne odpocitavanie ako to vsade pisu...tak keby to bolo na tej stranke tak by to bolo super...a som pocula ze sa chysta nejaka nova hm? ok papa zatial
Ospravedlnujem sa, baby. Nechcela som vam urobit nervy. Nehnevajte sa, kebyze viem, ze si neprajete vediet, co sa dalej stane, tak to nepisem. Prepaaaaaaacte, fnuuuuuuuuk
no ja to ani stiahnut neviem takze....vsade na vsetkych forach sa pise ze sa tam ma zobrazit nejake odpocitavanie ale ja tam take nic nemam fnuk.,...a tam kde by som mala mat to odpocitavanie v tom obdlzniku mam download with premium....PJOSIM POMOZTE MI NIEKTOOOOO PJOSIIIIIM
Kikita101 to aj mne ukazuje to download with premium.To ked tam mas tak nemozes stahovat lebo to megaupload je urcene tak ze iba 100 ludi si moze naraz stahovat a to download with premium ked tam mas tak prave stade stahuje tych 100 ludi.Ked to budes skusat tak raz tam mozno nebude tych 100 ludi.Ani mne to casto nejde furt je to obsadene.Potom ked stiahens tie casti so slovenskym dabingom tak daj vedet ci ti ide zvuk.
ludia preco sem chodi tolko debiiilkov? co napisu co sa stane a myslia si aki su svetovi? hlavne ked to co sem pisu tu uz bolo napisane asi sto krat a hlavne prosba o to aby ti debilkovia nepisali co bude dopredu? uz sa na nich len smejem
D3333 asi tak boze uz to sem napisalo tolko ludi a vsetci to uz vieme a nechapete ze nechceme vediet co sa stane??????? 100x sa sem pise nech tu nikto nepise nic co sa stane dopredu a ty si sem prides a....si kukni ako skoncila mahulka hehe....ale ne uz je to v pohode ci? len to tu vazne nepiste....
ahojte,serial je v pohode a strasne sa rad smeje m na Setovych hloboch.Mam taku otazocku,neviete ako sa vola pesnicka co spieval Sandy tento vikend pre Kirsten? A tiez ta kapela v klube aku piesen hrala ked Ryan odviezol prec Linzi,resp. ked prisiel Samerin priatel do klubu za nou.vdaka
D3333: vsetci maju pravdu nemal by si hovorit co sa stane dopredu ale chcem ta len opravit ; prosim nehnevajte sa za to ze mu to poviem ; ona neumrie ze sa prefetuje ale budu mat autonehodu s Ryanom. Este raz mi to odpuste ze som wam to povedala len som ho chcela upozornit ze sa neprefetovala.
Cafte decká.Mám jednu super novinku.Adam Brody bude mať dieťa s Rachel Bilson.Je to potvrdenééééééééééé.Čítala som rozhovor s ním a vôbec neni pravda že je s Rachel zasnúbení.
Ja som čítala rozhovor s Adamom v augustovom INku.Tu je tá otázka:,,Idú chýry že ste sa s Rachel zasnúbili a bude svatba..." A Adam odpovedal:,,To všetko sú len klebety,ktorých je okolo nás neúrekom.Nie,nie sme zasnúbení,ale môžem prezradiť aspoň to,že na ceste je náš spoločný potomok!Ešte nevieme či to bude chlapec alebo dievča."
Ja to pozeram kazdu nedelu,ten serial milujem.Len predposledne dve casti som nevidela lebo som bola na dovolenke. Ale najlepsie na tom je,ze to ma este dalsie pokracovanie.
Skoda,ze taku perfektnu diskusiu som si vsimla az teraz...no ale citat sa mi to akosi vsetko nechce No a k teme: Ten serial zboznujem. Je to zatial najlepsi serial,co poznam. Len skoda,ze Marissa zomrie. A mimochodom tie tvoje obsahy su super! Ja by som taky podrobny obsah nenapisala aj keby som si to pozrela 100 krat ...nie ale vazne...pacia sa mi...aj ked si uz vacsinou stahujem videjka...len keby sa tam dali dat titulky alebo keby bol slovensky dabing...keby,ze nahodou niekto nevedel tak chodte na www.marissa-cooper.com a dajte si clips a tam mate uz aj videa tretej serii (ak to tu uz bolo spominane,tak prepacte,ale vazne sa mi to nechce vsetko citat )
O.C California je ten najlepsi najlepsi super extra bombovy seriaaaal.kto si to nemysli jeho vec..ale vela ludom sa paci....pretoze su tam super herci a pekny chalani....baby sa tam super obliekaju(ako kedy) ...a je to srandovne.....a supr dobre sa na to kuka....dufam ze este serii bude plno a som rada ze sa pripravuje 4.seria lebo si neviem predstavit nedelu bez O.C .....
asi tu prerusim retaz chvalospevov na ten serial . pripada mi to ako ked som niekedy sledovala beverly hills je to jeden z tych dalsich serialov dokopy onicom a vyzdvihovanie uzasnych sexi hercov a hereciek uplne prazdny onicom serial .......jedine co je na nom dobre je uvodny song od phantom planet da sa
len keby tam nechali hrat marissu...som videla to video ako zomrie a decka poviem vam,ze este nic smutnejsieho som nevidela...normalne ze to prekonalo TITANIC!
Len keby tam nechali hrat marissu...som videla to video ako zomrie a decka poviem vam,ze este nic smutnejsieho som nevidela...normalne ze to prekonalo TITANIC!
2nata1d8: ci paana taku haluuzku som dlho nepocula nebodaj si sa aj rozplakala och boze titanic no to ti bolo uzasne romanticke ti poviem ale skoda ze pozeravas take doslova brakove somariny
ja som mega maniak na oc caaliforniu welmi mam rada setha aj samer je zlata seth a samer su zlaty par a aj rayen je ok aj marisa awe na marise mi wadi ze newie co xce aj ked wiem ye je to len film aj tak je to surer a wzdyked to kukam tak sa do to ho wziwam.... sorry za prawopis kto suhlasi????
takze v prvom rade k tejto skvelej stranke..vazne super p3tula...noa teraz k serialu.suhlasim s tymi ktori tvrdia ze je super..vobec to nie je naivne.je to realita niekedy az prilis kruta..mozem len zavidiet ich svet...to kazdodenne slnko...a najma tych chlapov: UPLNE NAJ BOL trey atwood........hmmmmmmmmmmmmm
no tak tento serial vazne mozem. najviac mam rada Setha a Summer. Skoda Marissy. ale co uz narobime.... neviem kto to pisal ale pesnicka z calebovho pohrebu sa vola hide and seek. ked chces tak ja ti to poslem. a este ze Rachel nie je tehotna a ani nie su zasnubeny... je to len sprosty bulvar. kvoli tomuto som prestala citat INko
keby som nevedela, ze tam hraje misha barton, ktora isty cas chodila s mojim anakinom zo star wars, presnejse vola sa Hayden Christensen, tak by som o ten serial ani nezakopla, z nudy je fajn si ho pozriet, pekni herci herecky, gycova amerika, ale gyc je dakedy fajnejsia, ako nuda, buhahha, a ten fesak zloduchovy blondak, jak sa vola? aha bryan, tak to je fesak, velmi sa podoba na jedneho, po ktorom som slintala styri roky, pekneeeee, uz len kvoli nemu kuknuuuut D
O.C California je v pohode a Hayden Christensen ako ty hovoris je moj oblubeny herec ako = Anakin Skywalker(Darth Vader) aj ked som ho este v inom filme ako SW Episode 2,a 3 a aj VI nevidel
O.C. je môj najoblúbenejší seriál, iný ani nepozeravam...aj ked sa vymyká mojim princípom a niekto by si povedal, že je to typický americký grc, nie je to tak...
v postavách som sa našla, videla som všetky diely...naozaj, klobúk dole...
je to bomba a na akej stanici to bezi pls a uz davali aj 4 seriu niekde ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
645 komentov
cooo ty ho mash bez trika....no posli rýcho aj mne ...aj ja som si jeho fotky stahovala ale bez trika som ho nenasla....juuuj skoda že nemame takých peknych chlapov aj tu,co?
jeeeeee ty mas jeho fotku bez tricka? xixi neposlala by si mi moj mail je kikita101@azet.sk dikyyyyyyy
a ty mas tie diely nahrate?
dosiel ti ten mail? co som ti posielala s5?
ee nema,moj frajer ma kucery ked ma dlhsie haro ale cil ked je ostrihany tag ee....ale adam nema na každej fotos kucery..akurat som nasla taku fotku de ma ružovu koselu a tmavosive sako a tam sa strasne podoba na mojho frajera ...posli mi postou tvoj mail a ukazem ti fotku na porovnanie ak tes,oki?
Neviem koho tym myslis...tym chlapom, ale ak poviem ahoj a dik tak to asi nebude naskodu...
ee moj sa adam nevola...moj je vlado...potom ked sa da znovu ostihat tag ho odfotim a poslem, lebo ked to ma kratke ma to dost podobne ako seth---tomu mojmu uz len dom pri mori s bazenom chyba ...ale nestazujem sa....ozaj tosom chcela,ze viete co si myslim,ze marisa sa da dokopy s tým chalanom,co sa teraz zasnubil s tou ryanovou byvalou ...a ryan sa da dokopy s byvalou ...ale to je len taky moj odhad
co už po tebe urcite saliet nebudeme....
a ty sa zas nehraj na bossa..jag keby si bol už dospelý ....len tolo
a co ty vies mozno by si po mne salela keby si ma videla
inak vcerajsia cast v pohode len tam su dost divne zvraty ale zas sa to vsetko posuva do stavu ked bude ryan s marissou a seth s tou co neviem jak sa vola ta co odletela a vrati sa (myslim
to bude asi tvoj pripad ne?.. ...ale ne prca....sag ale ty jag poznas tee telenovely ....ccc
Brejny
no ved my vieme svoje a vy tiež....a okrem toho vy tiež určite slintate nad pamelou alebo nejkaou inou cickou,tagže...
hehe toz pravda uz drzim zobak
ale to uz je OT...
a najviac ma nasere ked daju tomu istemu hercovi v inom filme iny dabing :/
ty mash problemy
all
neviete kedy sa budu summer a seth brat?....ale v skutočnosti...ked už su zasnubení.......???
2P3tula: no mne sa vecsinou herec nelubi vyzorovo...a herecky teda moc nemusim...asi ani ziadnu poriadnu nepoznam...
ty de si?....zas mash nieco s pc? budem asi musiet poslat setha nech ti to "opraví"... :
Judy
tuším sme písali,že dalšie časti maju isť hned po skončení týchto...sa mi zda...no nie som istý
a Janer s tym webom ti kludne pomozem ak sa na to das sice je divne ze sa do toho pustaju chalani ale neviem ci niektora z tu pritomnych dam vie robit weby cest vynimkam
a btw aj ja poznam vela chalanov co to pozera je to asi jediny normalny serial z USA
Janer ak chces napis mi na ICQ 328126381 a dohodneme sa (niekedy tam som stale, niekedy iba vecer ale ked napises odpisem ti neskor, cez vikend som tam skoro stale)
a to uz by asi stacilo
Mohla by si mi poslat toho typka bez tricka?
:o@
juuuuuuuu tu je ale vela new prispevkov....som sa skoro nenašla
Brejny
no tagže ja ICQ mam ale na to nechodim,lebo na to ani nemam time a trošku ma nasralo,že si si ma dal do priatelov : ....ale ne ...prča smiley:
no a ked budete volačo stet do tej stranky dajte vediet...obrazkov mam ojojoooj
a este som volačo tela ale som zabudla...no už ma vola seth tag sa mu idem venovať ....bajky
» hupz.borec.cz/oc/main.html...
btw nie je to definitivne cakam aj na navrh Janera a vyberieme ten lepsi a krajsi
no to som chcela,že je to good ale si tam mohol aj kraší obrazok trtnuť ...ale je to ok....a ete sa tam neda na nic kliknut co?
potom nie že sa naserete...ja som strašný kritik,tagže ma berte s rezervou oki?
a ete podla mna strasne malo new fotos davaju na net....
a ked som hladal na webe sethove fotky nikde som ho nevidel v kratasox atd ... stale dlhe rifle atd .... ale jeho styl oblecenia sa mi paci .. .bo aj ja sa tak obliekam
janer aky link zase? to nerobite spolu?
» janer.tutorials.cz/oc/index.htm...
toto neni konecne stadium este sa to bude urcite menit (k lepsiemu) to logo ... teda oby dve ... si ece nevsimajte tak moc .. su to len take ... aby tam teraz neco bolo .... a pozadie ece zmenit ... proste tak
tak hodnotte
Brejny:
Brejny:
hlasujte ktora je lepsia
to s tym hlasovanim, to som narazal na prispevok c. 239 (ktora stranka sa ti viac paci dizajnovo
a webka sa mi tiez viac paci janerova len ta fotka je moc siroka...podla mna by ste ju mali trochu predlzit
Jedine co sa mi nepaci je slovensky dabing,pretoze v originali niektore situacie vyzneli uplne inac.Ale co uz.
Dobre stranky o OC:
» www.fox.com/oc/-homepage...
» www.ocfiles.com/,...
» www.theocshow.com
nevhodné do 12 rokov
O.C. California I. (27/27)
Seriál, USA, 2003-2004. Hrajú: P. Gallagher, K. Rowanová, B. McKenzie.
11:50
nevhodné do 12 rokov
O.C. California II. (1/24)
Seriál, USA, 2004-2005. Hrajú: P. Gallagher, K. Rowanová, B. McKenzie.
a idem kuknut na tie lamky bo by som chcela nejake tie casti
no ja zatial koncim a este raz pozdravujem P3tulu ze si na mna spomenulaaaaa papaaaaa
fuu a chuda marysa..nechcela by som...idme vam poposielat tu summer
janer zachranil si oc dobre si spravil heh a ak sa o to pokusi zas,pustime sa donho vsetci
rena : ja sem vzdy len pribehnem a hned zas idem prec....priznam sa ze ja som strasne nedosledny a nic nedotiahnem do konca...a robim 100 veci naraz takze neviem kde mi stoji hlava :/
Brejny
Inac ta stranka bude bomba ked to spravia taki majstri ako my takze sa mozete pripravit ze registracny poplatok bude "doost drahyyy" prinajmensom fotka do polpasa naheho Cohhana (ja by som skorej MArrisu ale co uz
03. mája 2006 o 23:12 11067
ako nic proti tebe, ja len tolko ze si nevymyslam to s tym majstrom
si im dala teraz
a k tým strankam....len si daj na googly meno jedneho z nich, alebo oc bla bla...a sa ti vyhladaju všetky stranky aj obrazky a tam si postahujes
zatial to vyzera takto, s tym vrchnym obrazkom majte strpenie, ved ja to s nim dako vymyslim...linky este nejdu a stranku spustim (ak to pojde ako ma) az v nedelu takze to je zatial len take velmi predbezne a neoficialne
na a petula to bolo myslene ironicky
idem mrknut tu stranku
no a este to som chcela,že v akom subore to mam spracovat?...zatial som to spravila vo worde,su tam aj obrazky aj text, ale možem to urobit aj v inom....ty si jeffo tag si povedz
charlotta: to by som rad...problem je ze neviem ako sa robia komentare nikde som to nenasiel...musim sa popytat a casom to tam urcite pridam
btw neviem si predstavit kolko ludi tam dojde kuknut dufam ze aspon 10...
inak na stranke pracujem uz je skoro hotova
JAN
15 - v juni 16 tak daj 16
Bratislava
SETH COHEN
welcome to the oc bitch
2 charlotta wow super
a ked ece nioekto vidi ze to je wz.cz ani sa nepozre bo vie ze sa to vzdy ppomaly nacitava
» theoc-slovakia.czweb.org/...
tak to pozrite a potom diskutujte na novom fore
ToXiC,muz,Juraj,22,Kuty,Marissa Cooper
to si schvalne napisal 2x aby si mal silou mocou 450 prispevok, čo? .....som ta prekukla: D
rena: stranka je hotova link je » theoc-slovakia.czweb.org
Filip Hyža,
Námestie M.R.Štefánika 588/74
Myjava 907 01
A dalsia pikoska, vlastne hned 2. V tretej serii bude Marissa opat s Ryanom a Seth so Summer.
Z Kirsten sa zrejme stane alkoholicka a pojde na liecenie.
a Kertysa ked uz sme pri tom tak zomre v 3. serii tak aspon netrepte pichoviny
» www.kravmega.wz.cz/oc/video/index....
na tejto stranke sa vraj daju stiahnut full epizody...neskusala som, neviem ci je to na 100% tak na mna prosim vas nepustite hned palbu
alebo posli aj mne nejake, na tu adresu vies ktoru, len ju nevycap sem pls... ak ju nevies tak tajna posta
a ak ma dakto dake dobre foto tak nech ich posle
SETH je uplne super!!!zboznujem jeho humor.
Moja reč!
» www,the-oc.sk
to by sme sa aj tag vštci dozvedeli, nemusela si ho opravovať....možno to spravil schvalne aby nam to nevyzdrali
Najviac sa mi tam lubi Marissa.....
Uz sa strasne tesim na 3. seriu...._Dufam ze ju budu davat na Markize..cawte
angel-mischa.highforum.net
a zaregistrujte sa tam niekto prosim
chcem sa opýtať, že či niekto nemáte O.C. na DVD.
Díky
2nata1d8: ci paana taku haluuzku som dlho nepocula nebodaj si sa aj rozplakala och boze titanic no to ti bolo uzasne romanticke ti poviem ale skoda ze pozeravas take doslova brakove somariny
je tam pekne video Marissa a Ryan, pekna pesnicka. Bola som v USA a tam to kazdi kukal jak blaznivy.
su tam vsetky casti oc.
» www.occalifornia.estranky.cz/...
» www.o-c-california.estranky.cz/...
v postavách som sa našla, videla som všetky diely...naozaj, klobúk dole...