ale nie, naozaj sa vyhybam takym silnym slovam ako prisaham.. to nepouzivam vobec, a slubujem asi tak 2x do roka... nikdy clovek nevie, co sa moze stat, takze tazko dopredu nieco slubit
No ja vám hovorím: Vôbec neprisahajte - ani na nebo, lebo ono je Božím trónom, ani na zem, lebo ona je podnožkou jeho nôh, ani na Jeruzalem, pretože je mestom veľkého Kráľa, ani na svoju hlavu neprisahaj, lebo ani jediný vlas nemôžeš urobiť bielym alebo čiernym. Ale vaša reč nech je áno - áno, nie - nie. Čo je navyše, pochádza od Zlého.
@riddler@9 netrap sa, to sa ludom obhospodarujucim fejkove ucty stava bezne. je to este jedna z tych neskodnejsich chyb - horsie by bolo, keby si napisal nieco z nespravneho uctu
@patrixo@4 aj ja sa snažím vyhýbať prísahám. Ale ak je to niečo pre mňa veľmi dôležité, čo sa stalo v minulosti/alebo čo cítim a pod. a chcem o tom toho dotyčného človeka presvedčiť, tak to slovo použijem. Je to ale naozaj len v prípadoch, keď mám stopercentnú istotu, že to tak naozaj je (možno tak raz do roka max. to použijem). A aj dodám k tomu, že prísaha je pre mňa niečo, čo by som nikdy nehovorila, ak by to nebola naozaj pravda a nebolo to pre mňa tak veľmi dôležité.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov