Pre mňa je dobrá kniha tá, ktorá obsahuje veľa faktov podaných zrozumiteľnou formou a zlá je tá, kde je tých faktov málo prípadne tam žiadne nie sú (čiže kniha s príbehom)
Najväčšou pravdou aj tak vždy bude predstavivosť samotného čitateľa. Ak číta niekto hoci aj ,,slabú,, knihu a má dobrú fantáziu tak z nej vytvorí prekrásne dielo. Naopak niekto môže čítať top bestseller ale bez fantázie sa stane nudným aj ten.
musi byt zaujimava, neokukana, strhujuci dej, zaujimava psychologia postav,necakane zvraty, proste ze tu knihu chces citat furt a ked ju docitas tak si smutny
ale zasa zavisi aj od zanru, ked citam o kodeni tak samozrejme nic z toho tam ocakavat nemozem
@spisovatel ja súhlasím, že predstavivosť je extrémne dôležitá a je základným pilierom užitia si knihy, avšak možno čitateľa viniť, keď nepochopí alebo si nevie niečo predstaviť ak si sám autor nie je istý detailami ? Napr. Hoffman a jeho diela
ja som napríklad nedávno čítal Inferno od Dana Browna a tie opisy Florencie a Benátok sú úžasné.. normálne mám po prečítaní tej knihy chuť pozrieť si tie pamiatky na vlastné oči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale zasa zavisi aj od zanru, ked citam o kodeni tak samozrejme nic z toho tam ocakavat nemozem