Caute vsetci. Viem ze tato kategoria je o maturitach, ale neviem kde inde to mam zaradit.. No takze chystam sa tento rok na Obchodnu akademiu v BA - na Dudovu. Preto hladam niekoho kto tam chodi, aby mi povedal aka je ta skola, co sa mu na nej paci a co n
caves ja som maturant na dudovej..je tam super... profaci su ferovi,da sa s nimi dohodnut..ludia co tam chodia su tiez ok..teda ako ktori...vsade sa najde nejaky ten chuj,ale inak ok..z akej skoly ides?
ahojte ja by mam v plane prestupit z OA v MT na vasu OA cize budem 3tiak . .len mam taky zvlastny pocit . . .tak je to fajn skola teda? bo ta moja je hrozna . .tazka . .profaci svine a dreme tu ako blazni . .ziadne maturitne volno ani jeden den . .a ziadne predlzene prazdky ((( a neferove prisne hodnotenie (( nenavidim nasu OA . .preto by som chcel ist do BA . .je to tam o nieco lepsie . .a ucivo sa da zvladnut? . .diky za odpovede
!!!!!!!!!!! jakub!!! ty ma chces nasrat? jakuuuuuub ak odides ja si ta najdem a potom ta zbijem... pocujes? ja ti dam ak odiddes.. omg ak odides nedostanes ta tam lebo ta dolapim estepo ceste... si mi slubim ze nikma nepojdes!!! si myslis ze tam to bude lahsie ci co? ved tuto sa ti uz tak dari:! Angie2112
Ahojte. Tiež by som chcela ísť na OA Dudová a len tak som sa chcela opýtať, či je to dobrá škola a tak...bo na oficiálnej stránke neviem nič nájsť....a tiež to, z čoho sa robia prijímacie skúšky(či by ma prijali bez nich, keď mám dobrý priemer a aj monitor by som napísala dobre) Dííky
No ja osobne som štvrták na Dudovej a neviem ako je to na iných školách ale niektorí profáci sú dosť nespravodliví, kašlú na vaše názory a ak niečo povedia nemáte šancu sa proti nim obhájiť a vedenie tiež veľmi nevychádza v ústrety. Ja osobne som rád že už konečne odtiaľ vypadnem, dosť som sa tam natrápil a som rád že sa blíži koniec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
001skorpija@azet.sk dík
ale uvidim ako utiahnem vysvedcko ale moc velke snace v 3ku teda nemam