ked ta hospitalizuju a povedia aby si nefajcil tak naco zase fajcis O________o jednak ze by som ti jebla niecim po hlave a potom inak ze tu ti nikto neporadi lebo nie sme doktori tak utekaj niekam na pohotovost
Rakovina po 10-tich mesiacoch 7 cigariet denne a v tvojom veku? Ak aj máš rakovinu, tak to určite nebude z fajčenia - máš na ňu predispozície a skôr či neskôr by si ju bol dostal.
preslabený organizmus? to je teda diagnóza... keď začuješ formulácie ako "iná nezvyčajná forma" čohosi, utekaj do inej nemocnice, pretože nemajú ani šajnu čo ti je a dúfajú, že to prejde samo.
Pocit cudzieho telesa v hrdle, sťažené prehĺtanie a búšenie srdca môže byť spôsobené aj zväčšenou štítnou žľazou.
V rodine nemám nikoho čo má alebo mal rakovinu dúfam že to bude tá štítna žľaza zajtra skočím ku lekárovi a budem si žiadať výteri a prevenciu na rakovinu nech si budem na 100% istý
A tie cigarety denne boli jeden mesiac jedna za dva dni druhý mesiac 7 za jeden deň a to možno len dva týždne v mesiaci a tak
mal som aj pauzy tak dúfam že to nebude ta rakovina
Hmm a s týmto slovenským lekárstvom je to veľmi hrozné štát radšej dá neprispôsobilému občanovi peniaze ako na lekárstvo a školstvo a to môže byť cigán alebo biely človek
v článku nechciac priznali, že rakovina je spôsobená alkoholom, tukmi, genetikou a životný štýlom - diéty a cvičenie.. takže škodí samotné fajčenie alebo nie? Dá sa to totiž otočiť opačne - máme 2 skupiny ľudí ktorí fajčia. Jedna z nich žerie viac tukov a viac chlastá.. no a tá má častejšie rakovinu. Fajčia rovnako... t.j. môžeme rovno vyhlásiť, že rakovinu spôsobuje voda, lebo tú pijú tiež rovnako.
alebo:
For men, heavy consumption of beer and hard liquor has been associated with an elevated risk of lung cancer, regardless of smoking history.
takže aj pivo škodí, či fajčíš alebo nie.. ale keď umrieš na rakovinu pľúc a fajčil si, ako dôvod uvedú fajčenie, nie pivo.. lekárska "veda" úplne zanedbáva fakt, že veci spolu súvisia a že existuje čosi ako synergický efekt.
Skrátka ak ti niečo je, v tvojom veku to bude genetikou a nie fajčením.
@piter09 - zalezi na tom, aku metodiku pouzivas na vyrobu statistik
momentalne to pokial viem funguje takto:
Mas rakovinu? fajcil si? je to preto... pritom je nezistitelne, ze by si ju nebol dostal, ak by si nebol fajcil!!
Na zaklade toho mozem vymysliet hypotezu, ze ludia s predispoziciou na rakovinu maju sklony uzivat navykove latky a je to sposobene tym, ze tu tieto 2 veci viazane na rovnaky gen.
Takze fajcenie moze byt len priznakom, ze clovek pravdepodobne dostane rakovinu = fajcenie je priznakom predispozicie na rakovinu, nie rakovina nasledkom fajcenia.
a skus mi dokazat, ze to neplati
a navyse nedavno som cital, ze tendencia uzivat navykove latky naozaj suvisi s genetikou, niektori ludia podlahnu lahsie.. takze to nie je az take zabite. vedci a lekari vedia velke hrube ...
@jaro1991 : mozno je dobre, ze si zapalil.. Ked mu par cigariet sposobi take problemy so srdcom, asi nebude v poriadku srdce.. Takto to aspon zistil vcas a tych par cigariet mu mozno zachranilo zivot Trocha nikotinu nemoze zdravemu jedincovi sposobit taketo problemy.
@mimique je dokazane, ze latky, ktore v cigaretach sa nachadzaju latky, ktore su karcinogenne, co urcite zvysuje cloveku sancu dostat rakovinu..myslim, ze toto uplne staci
@bojkoandy Len si prosím neobhajuj svoju sprostosť... Všetci fajčia tak budem aj ja, bol som v nemocnici kvôli fajčeniu, stále fajčím... Potom mi príde "zle" a už si dosraný... Keď si chcel machrovať, tak znášaj aj dôsledky. Viem, som hnusný, ale mám nap...u náladu, a za toto si môžeš jedine sám, aj keď ti možno nič nezistia, tak sa ti to kľudne môže v dospelosti vypomstiť
P.S.: S tým, že ty cigarety odhalili nejaké problémy so srdcom... Sám si napísal, že ti doktori povedali, že to bol preslabený organizmus, tak asi ti nejaké problémy so srdcom nediagnostikovali, resp. ich nenašli, takže záver si vyvoď sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a myslim, ze keby si mal rakovinu, zistis to aj sam... To co opisujes nema podla mna nic spolocne s rakovinou no radsej zajdi na vysetrenie...
Ja vás nežiadam o odbornú pomoc ale či nemáte s týmto náhodou nejaké skúsenosti
Zajtra keď mi to neustúpi idem ku lekárovi
Aj keď mi to ustúpi pre istotu pojdem a diki za rady Kto má skúsenosti nech píše prosím
už nafajčím
Bimbo je all right
Nj toho sa najviac bojím ale mal som isté pauzy s fajčením aj obmedzenia
preslabený organizmus? to je teda diagnóza... keď začuješ formulácie ako "iná nezvyčajná forma" čohosi, utekaj do inej nemocnice, pretože nemajú ani šajnu čo ti je a dúfajú, že to prejde samo.
Pocit cudzieho telesa v hrdle, sťažené prehĺtanie a búšenie srdca môže byť spôsobené aj zväčšenou štítnou žľazou.
V rodine nemám nikoho čo má alebo mal rakovinu dúfam že to bude tá štítna žľaza zajtra skočím ku lekárovi a budem si žiadať výteri a prevenciu na rakovinu nech si budem na 100% istý
A tie cigarety denne boli jeden mesiac jedna za dva dni druhý mesiac 7 za jeden deň a to možno len dva týždne v mesiaci a tak
mal som aj pauzy tak dúfam že to nebude ta rakovina
Hmm a s týmto slovenským lekárstvom je to veľmi hrozné štát radšej dá neprispôsobilému občanovi peniaze ako na lekárstvo a školstvo a to môže byť cigán alebo biely človek
» www.zdravie.sk/sz/510/t1607610...
anglická verzia: » www.sott.net/articles/show/2...
a nakoniec toto:
» lungcancer.about.com/od/causesoflung...
v článku nechciac priznali, že rakovina je spôsobená alkoholom, tukmi, genetikou a životný štýlom - diéty a cvičenie.. takže škodí samotné fajčenie alebo nie? Dá sa to totiž otočiť opačne - máme 2 skupiny ľudí ktorí fajčia. Jedna z nich žerie viac tukov a viac chlastá.. no a tá má častejšie rakovinu. Fajčia rovnako... t.j. môžeme rovno vyhlásiť, že rakovinu spôsobuje voda, lebo tú pijú tiež rovnako.
alebo:
For men, heavy consumption of beer and hard liquor has been associated with an elevated risk of lung cancer, regardless of smoking history.
takže aj pivo škodí, či fajčíš alebo nie.. ale keď umrieš na rakovinu pľúc a fajčil si, ako dôvod uvedú fajčenie, nie pivo.. lekárska "veda" úplne zanedbáva fakt, že veci spolu súvisia a že existuje čosi ako synergický efekt.
Skrátka ak ti niečo je, v tvojom veku to bude genetikou a nie fajčením.
momentalne to pokial viem funguje takto:
Mas rakovinu? fajcil si? je to preto... pritom je nezistitelne, ze by si ju nebol dostal, ak by si nebol fajcil!!
Na zaklade toho mozem vymysliet hypotezu, ze ludia s predispoziciou na rakovinu maju sklony uzivat navykove latky a je to sposobene tym, ze tu tieto 2 veci viazane na rovnaky gen.
Takze fajcenie moze byt len priznakom, ze clovek pravdepodobne dostane rakovinu = fajcenie je priznakom predispozicie na rakovinu, nie rakovina nasledkom fajcenia.
a skus mi dokazat, ze to neplati
a navyse nedavno som cital, ze tendencia uzivat navykove latky naozaj suvisi s genetikou, niektori ludia podlahnu lahsie.. takze to nie je az take zabite. vedci a lekari vedia velke hrube ...
btw, nefajcim.
ale aj tak prestan fajcit ty idiot, ked si kvoli tomu uz bol v nemocnici so srdcom...
A naši to dlho nevedeli a keď sa to dozvedeli tak pičovali a hlavne tatko...teraz ma už sám ponúka cigou
Zajtra pojdem k doktorke a uvidí sa či to bolo z anginy
Aspoň mám ponaučenie do života a mimique má pravu možno mi to zachranilo život ked som si dal cigu a niečo som mal so srdcom
Dám si ho preventívne vyšetriť - tak isto aj pˇuca a hrdlo
P.S.: S tým, že ty cigarety odhalili nejaké problémy so srdcom... Sám si napísal, že ti doktori povedali, že to bol preslabený organizmus, tak asi ti nejaké problémy so srdcom nediagnostikovali, resp. ich nenašli, takže záver si vyvoď sám
ja som fajčil od 12tich pol krabičky denne a neskôr viac a nič....
Ale že ma dajú na vyšetrenia že tam niečo isto mám