knihy nejako extra nemusim ale nasla som jednu knihu od evy urbanikovej vsetko alebo nic a tak ma to ceelkom zaujalo ... uz ste to citali ?? pacilo sa ??
Tú knihu som prečítala už asi tri krát a mám už aj pokračovanie, ktoré sa volá Stalo sa mi všetko...podľa mňa tá kniha nie je nudná...je pravdivá a pravda je, že nie každý si trúfa hovoriť o takých veciach...
holýnájt to už každý vie že nečítaš, ta na čo to toľko dokola píšeš
v slovenských súčasných autoroch nemám ani prehľad, nie ešte dačo čítať, a romány sú už za mnou, kamoška mi už poradí dačo, bo sa vyzná, napríklad spomínala gejzu vanoša...to asi nikto ho ako ani ja nepozná alebo hej?
citala som, v pohode kniha,a hlavne napisana pravdivo,o tom ako to v zivote naozaj chodi,ake chyby robime a nie rozpravka co sa stastne skonci svadbou a detickami.
mija chceš povedať že ty bežne čítaš balzaca? lebo ja nie. ale tak, všetko alebo nič je v konečnom dôsledku lepšie ako stílová a spol, a ešte aj podporuje slovenskú tvorbu
ta kniha je genialna...ale zas je mi jasne, ze ten kto citava zlocin a trest ako take lahke citanie tak pre neho to bude o nicom...podla mna sa da citat aj 100krat a stale sa budem smiat, niektore veci z nej viem naspamat...treba vyskusat, uvidis
pritazky pre mna aby som uviedla na spravnu mieru pokusala som sa precitat napr. Otca Goriota ale akosi to neslo..takze o dalsie diela som sa nepokusala, hoci je to mozno chyba a ine by sa mi pacilo,ale akosi ani nemam zaujem.
no to, ja som otca goriota čítala, asi ide o to, že je tam priveľa opisov a menej strhujúci dej, to je problém u mnohých autorov, ale priťažké to nie je určite, podľa mňa je ťažšia lyrika, vedieť, čo tým myslí autor, to je hrúza, gejza je medzivojnová? ta to mi je na nič, nejdem čítať ani, dik, že si napísala, ja už mám mila urbana favorita z tých období, ja so mmyslela, po roku dvetisíc autora, a dočerta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
mnooo nene,ja nečítam knihy raz som začala H.Pottera ale došla som po pol strany...
v slovenských súčasných autoroch nemám ani prehľad, nie ešte dačo čítať, a romány sú už za mnou, kamoška mi už poradí dačo, bo sa vyzná, napríklad spomínala gejzu vanoša...to asi nikto ho ako ani ja nepozná alebo hej?
ale oooooooooooomáááááááájgooooooš ak chceš začať naozaj vážne s knihami, tak nie takýmito lacnými pripovídkami
Ale tak pár kníh som prečítal, naposledy Ja, veľkáč od Ľuba Dobrovodu a ....
Páčil sa mi ten štýl, podľa mňa to bolo super ...
Editino ocko si urcite precitaj, bolo to pekne.
naa, jasné, Editino očko, Jazdecká legenda, tuším, že aj Atómy boha ...
Darmo, maturita človeka deformuje ...
necital a ak myslis tu o tom sexe uz som to videl
mne sa osobne páči taký Bukowski... dokážem sa na tom občas dobre pobaviť
a nesmiem zabudnúť na Hiraxovú knížku - Raz aj v pekle vyjde slnko... to sa mi fest páčilo a dokážem ju čítať aj viac krát
tak ako aj starú známu "detskú" knihu Malý princ...
Ten čo žere len vlákninu?
Joj, aľe to bol vťip
To je niekto úplne iný, Bukovský je Slovák, často býva hosťom v teleránach a podobných kravinách a hovorí o zdravej výžive ....
a kto je dpc eva urbanikova??
1 holyknight - krasne si to napisal
teraz som docitala od JRR Tolkiena Hobbita a mam rozcitane od M.Viewegha kniznu verziu Romanu pro zeny
ani som si neuvedomila, prečo narážaš na tú vlákninu ale už chápem... ja som kábel, čo už