Ide oto že mám problém s notebookom. Občas sa mi prehrieva a občas je to v pohode. Povedzme napríklad 1. septembra sa mi prehrieval jeden cely tyžden to je prehrievanie je hrozné ide mi to na ruku takže si vždy musím niečim podložit ruku aby som si ju nes
mne proti prehrievaniu poradili davat nb vzdy na tvrdu podlozku aby sa zospodu neupchali otvory ... ale citam ze mas aj chladiacu podlozku tak to potom neviem ze co.
Ak nechceš ísť do servisu (tam by ti ho aj vyčistili ak je problém v tom) tak ti zostáva už len vysávač. Treba byť však opatrný. Rozhodne ho nevysávaj hneď po vypnutí. Počkaj kým úplne vychladne, odpoj ho od elektriny, vyber baterku a vysávaj. Keby niečo, tu je aj videonávod s okecom: » tech.sme.sk/c/3432451/vysav...
@pstros213 mám nanom ešte záruku ale neviem či mi zanho vratia peniaze lebo ten notebook mam už rok a pol a ešte pol roka mam tu záruku tak ak by si mi vedel poradit ako to funguje bolo by to skvelé
@EcI3psMato Daj si pod to nejakú podložku, ideálne knihy tak, aby si nezapchával chladiace otvori pre nasávanie a odsávanie vzduchu ... Notebook by sa zišlo aj rozobrať, očistiť chladiče od prachu, v krajnom prípade aj prepastovať teplovodivú pastu medzi procesorom a chladičom ...
Ináč, nevyťažuje ti nejaká aplikácia procesor na 100%?
@77hanes77 podložku mám. Toho rozobratia sa bojím lebo sa v tom nevyznám takže to ani skušat nebudem. Aplikácia to určite nebude pretože aj po reinštalovaní win sa to stále prehrieva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dá sa to prefúknuť aj stlačeným vzduchom, dá sa kúpiť taká plechovka za par E.
Ináč, nevyťažuje ti nejaká aplikácia procesor na 100%?