OBCHODNA AKADEMIA čo si mám opakovať na prijímačky ???
Aké učivo si mám opakovať na prijímačky na obchodnú akadémiu ?? Kto už písal prijímačky na obchodnej akadémii tak aké učivo ste mali na prijímačkách percenta , trojčlenku .... ????
ak si mal lepšie známky na druhom stupni ako 4ku na vysvedčení, tak to musíš dať aj keby fašírky padali, ale k veci.. na ktorú obchodku sa hlásiš ?
a keď už si chceš fakt opakovať, tak si zopakuj rovnice, sústavy lineárnych rovníc s dvomi neznámymi, pomery, percentá a obsahy, obvody, objemy, povrchy
keď som robila prijímačky, podstatou bol psychotest, okrem iného test z anglického jazyka, slovenského jazyka, diktát a matematiky.. myslím však, že dnes sa úroveň posunula o dosť nižšie, viem,že berú väčšinu študentov, pretože je v súčasnosti málo žiakov.. každopádne percentá,trojčlenky,pytagorovu,rovnice, obsahy povrchy telies.. slovenčina sklady, určovanie gram.kategórii a ten diktát.. psychotesty sa už asi v dnešnej dobe nerobia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a keď už si chceš fakt opakovať, tak si zopakuj rovnice, sústavy lineárnych rovníc s dvomi neznámymi, pomery, percentá a obsahy, obvody, objemy, povrchy