@lau132 v tvojom veku som tiež mala iné plány a držalo ma to niekoľko rokov. Ale asi by ma taká robota nebavila, tak som sa rozhodla pre niečo, čo ma baví Je to ťažké na Slovensku teraz, ale je to aj o tvojej šikovnosti, šťastí, známostiach atď. Bývalá spolužiačka robí účtovníčku a druhá nejaké administratívne práce na súde.
@forbiddenrose Ak by som chodila na obchodnú .. tak na súkromnú .. viem, že to nie je nejaký rozdiel.. ale neviem .. Síce sa učím dobre .. ale neviem .. tá výška.. tie ďalšie roky.. proste skôr nie ako áno ..
určite je to možné, ja idem na vysokú preto lebo chcem, nie preto, že si myslím, že by som sa neuplatnila..ale ako píše @forbiddenrose , vzhľadom na tvoj vek sa budú ešte tvoje ciele xy-krát meniť a ak sa naozaj dobre učíš, tak na tej výške aj tak skončíš..
fúúha .. no tak ja už neviem ..alebo iná škola ? .. neviem.. gympel .. to ma moc neťahá .. a už sú poriadne školy pre baby ani neni .. teda myslím tu v okolí ..
@lau132
veď môžeš ísť na obchodnú, ak si myslíš, že ťa to bude baviť a či pôjdeš na výšku, budeš riešiť potom...po skončení máš niečo v rukách a môžeš ísť aj na výšku.... ale neviem, prečo súkromná...na súkromnú odchádzali tí, ktoré prepadávali na štátnej...
Ja by som poradil niečo konkrétne študovať.
Ale pravda je aj v 22.komentári-ak si myslíš, že ťa to bude baviť.
A ak chceš tak si pozri túto diskusiu ešte » www.birdz.sk/forum/pre-tych-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to si ako usúdila? ja som sa o to nesnažila...chcela som študovať jazyky
neviem odkiaľ si, ale tak napr. v ZA je štátna OA určite na lepšej úrovni ako súkromná... súkromná je nič.
veď môžeš ísť na obchodnú, ak si myslíš, že ťa to bude baviť a či pôjdeš na výšku, budeš riešiť potom...po skončení máš niečo v rukách a môžeš ísť aj na výšku.... ale neviem, prečo súkromná...na súkromnú odchádzali tí, ktoré prepadávali na štátnej...
Ale pravda je aj v 22.komentári-ak si myslíš, že ťa to bude baviť.
A ak chceš tak si pozri túto diskusiu ešte
» www.birdz.sk/forum/pre-tych-...