To sa podľa hmotnosti fakt nedá povedať..... A okrem toho, existujú aj ľudia, ktorý sú širší, ale nedá sa povedať, že sú tuční. (Plus sú tu stále chalani, ktorí tvrdia, že babu má byť za čo chytiť.) Posudzuj radšej podľa toho, či ti niekde niečo preteká, ak nie, tak sa tým netráp a nesleduj sa prehnane, len si zbytočne robíš nervy. Aj keby si mala nadváhu, nie je to tragédia.
inak, birdzáci, keď už tak strašne chcete rozdávať tie facky, hodilo by sa aspoň napísať, začo to tak je. ten človek sa nemusí zrazu uvedomiť len preto, že mu napíšete, že ho považujete za sprostého. čo keď si ona teraz povie, že "aha, asi som sprostá, malo mi hneď napadnúť, že som tlstá"? ale prečo by mali birdzáci uvažovať o tom, čo píšu, všakže. hlavne, že si je na koho zanadávať a tváriť sa, že pomáhame.
@anzu nepovazujem ju za sprostu a ani som to nikdy netvrdila, len si myslim, ze keby mne dal v tom veku niekto facku (taku "dobromyselnu" ohladom tohoto), mozno by som na tom bola dnes lepsie. a este je tu jedna moznost, ze si chce zvlastnym sposobom zvysit sebavedomie a chce pocut, ze tucna nie je, lebo pri takej vyske a vahe podla mna tucna byt ani nemoze(k nazvu diskusie sa ani nevyjadrujem) a aj tak jej ziadny normalny clovek nepovie, nech zacne v 11 rokoch chudnut.
podla mna mas miernu podvyzivu, a ak je tvoj vek pravdivy, teda 11 rokov, urcite sa tvoje telo bude este zasadnym sposobom menit, nezaoberaj sa tym teraz vobec.. hormony s tebou narobia este riadne zmeny... a neries kamaratov, ktori ti tvrdia, ze si tucna.. je to hlupost
nwm ako vyzeras no a podla tej vahy a vysky a veku je to akurat , pozri sa ja mam skoro 100 kil a 185 cm a vyzeram dost uboho , tak bud rada si presne taka ako by si mala byt aj ked nwm jak vypadas
@majusssska veď ja viem, že to je myslené ako dobromyseľná facka, ktorá má tomu človeku pomôcť sa prebrať... ale proste ono len z tej facky samotnej nemusí byť každému jasné, čo ňou bolo myslené, ak k tomu nie je nič doložené.
Ale hovno .. ja meriam o pár centimetrov viac a vážim o dosť kíl viac .. A nie som "obézna" .. Ani modelka síce ale tak nie je to somnou ešte také najhoršie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
inak daj si tých faciek viac ako ti tu radia.... aspoň tak hodinu sa v kuse fackuj.
inak dievcatko moje zlate:
Zadaná váha je 45 kg, výška je 153 cm, věk je 11 let a vybrané pohlaví je dívka.
Z toho vyplývá, že Vaše hodnota, nebo hodnota BMI vašeho dítěte je 19,22, to znamená Norma.
si pekné mladé dievča vo vývine a jesť musíš..!
vygoogli si anorexia, ak chceš tak vypadať nežer a budeš krásavica na pohľadanie a hlavne chalani sa budu o teba byť...........filip
» galerie.albumfotek.cz/15358/?page=vie...
dievča, preber sa. podla výšky a váhy je to ešte aj málo. len nebuď anorektička ...
a čo?
a nie, ,,nerastiem" do teraz.........
iba sa neprežieraj, kamarátov prefackaj a všetko bude O.K.