je tu niekto kto si obhryza nechty na nohach?
Ruky si nejako neobhryzam, ale rad by som sa zbavil tohto zlozvyku, za tipy, rady, vlastne postrehy vopred dakujem.
Ja na rukách, no predčasom som s tým sekla a začala experimentovať čo pomôže od toho. Laky proti obhryzaniu nezabrali, zbytočne vyhodené prachy. Jediné osvedčené a funkčné zatiaľ je lakovanie výraznou farbou. Zajdi do drogerie a kúp si čiernu, červenú, nejakú intenzívnu farbu niečo čo kričí a lakuj vždy keď sa ti trochu osucha odlakuj a opäť nalakuj. Lebo teraz vidím aké sú maličké, škaredé a zničené a nemám chuť si ich strčiť do úst
Skúšala som aj umelé nechty, ale to je riadna blbost a vraj to oslabuje necht. Tak len lakovat a lakovat a potom nato chuť prejde A pevnú vôľu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Skúšala som aj umelé nechty, ale to je riadna blbost a vraj to oslabuje necht. Tak len lakovat a lakovat a potom nato chuť prejde A pevnú vôľu.