Chcem si objednat knihu na martinus.sk a zaujimalo by ma, ci mi knihu dovezu priamo domov alebo si musim ist po nu na postu. Neviete mi niekto poradit? Objednali ste si uz niekedy odtial nieco? Boli ste spokojny?
no objednávala, ale ja som si to dala tak, že som si pre tú knihu išla potom do kníhkupectva...ale tam si myslím môžeš vybrať ako a kam to majú poslať...
Však veď logika, nie? Pošlú ti to domov. Ak doma nebudeš a nevyzdvihneš to, hodí sa ti do schránky lístoček s tým, že si máš po ne prísť na poštu, tak to predsa chodí normálne.
A ja som bola celkom spokojná, knihy síce nie sú najlacnejšie aké sa dajú nájsť na nete, a poštovné tiež nie, ale účel splní...
@iwka74 rád som pomohol . Inak mne sa ešte stalo, že niektoré knihy dlho zháňali a potom my knihy poslali kuriérom, aj keď som mal vyžiadaný spôsob poštou
objednaval som si 2krat cez martinus a bol som spokojny..doviezli mi priamo domov raz asi za tyzden a raz asi za 3 tyzdne, lenze to bola kniha ktora sa v knihkupectvach zohnat nedala a povedali mi, ze vydanie bolo vypredane...ze nikde niesu a budu az ked bude dotlac...martinus je ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A ja som bola celkom spokojná, knihy síce nie sú najlacnejšie aké sa dajú nájsť na nete, a poštovné tiež nie, ale účel splní...
ak cez poštu, tak ti to príde na poštu.
a doteraz mi neprišiel
chceli mi namiesto neho nanútiť niečo, čo malo byť len na 12 mesiacov, ale ja také nechcem!!!