Priateľ odo mňa dostane na narodky permanentku do fitka ( čo kúpiť chlapovi, keď všetko čo chce si kúpi aj sám, že ) takže v čom sa vám chalani dobre cvičí? By som tu permanentku doplnila niečím pekným nech nechodí do fitka ako bezďák a tak
Ja cvicim v Takých airewalk nohaviciach a potom mam ešte 1 nike sustakove kraťasy ked je moc teplo a biele trička a staré nike tenisky... + fr Perry mikina ked majú násilno klímu .... Ach,Strašne písať na tejto jablkovéj picovine... Inak je to jedno normálne bežne športové veci
najprv zisti (asi to už vieš) ci ma rad obtiahnute veci alebo volné,lebo na tieto dve skupiny sa delia ludia vo fitku a celkovo....ja osobne mam rad slim fit veci a neznášam ked odstávaju tričká atd...
Ak ma rad fit kup mu dake Nike/Under Armour termotričko/kompresné tričko.
Ak niečo volné tak dake obyčajné tričko. Inak suhlasim s methodom ,ze protein je možno lepší napad,tym nemáš čo pokazit
viem, že dotaz je na chalanov, ale s mojím cvičíme obaja a obaja si aj potrpíme na veci v ktorých cvičíme moj keď súťažil mal dlhé roky sponzora Nebbiu.. toto leto som ho nahovorila na volaké climacool kraťasy od Adidas a je neskutočne spokojný ( a ja tiež lebo sa to oveeela lepšie pere ) to isté s tričkami, tiež nosil Nebbiu. samozrejme také tričko z bavlny mal po 20min na tréningu mokré a cítil sa blbo chúďa. tak som ho nahovorila aj na climacool tričko od Adidasu, také funkčné a tiež si nevie vynachváliť. síce veľa ludí sa ide poondiť z Nebbie, pre mňa sú ich veci priemerné a za tie fakt dobré sa príliš preplatíš. proste neoplatí sa to. hlavne nie ak chalan len začína a bohvie kolko mu to vydrží
@ jurito nosí voľné tričká, aby nebolo vidieť pupok a je schopný nosiť mikinu, aj keď je vonku 30 stupňov takže voľné veci určite
a ten @ method protéin som chcela, ale je ich toľko, že neviem ktorý by som kúpila a ďalšia vec je to, že on si myslí, že protéin sú steroidy a že z toho majú chlapi nafúknuté svaly
@ zuzki11 tie climacool musím nájsť na nete alebo v obchode ( dúfam, že to budú mať v nejakom Exisporte alebo tak neviem kde inde by som to hladala alebo sú obchody, že priamo všetko Adidas? tak zatiaľ som mu kúpiila veci v Decathlone a neskôr doplním tým Climaccol ak ho kdesi nájdem
Ja by som si zaprial a aj som si doprial rukavice. Kúpil som na hej.sk LIFEFIT Pro. Cena aká taká a vyšlo ma to v pohodke lebo som si uplatnil túto zľavu: » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... Skús pozrieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Hej, jasné, viem, že treba niečo pohodlné, len či niekto nemá konkrétne tipy
Ak ma rad fit kup mu dake Nike/Under Armour termotričko/kompresné tričko.
Ak niečo volné tak dake obyčajné tričko. Inak suhlasim s methodom ,ze protein je možno lepší napad,tym nemáš čo pokazit
a ten @ method protéin som chcela, ale je ich toľko, že neviem ktorý by som kúpila a ďalšia vec je to, že on si myslí, že protéin sú steroidy a že z toho majú chlapi nafúknuté svaly
@ zuzki11 tie climacool musím nájsť na nete alebo v obchode ( dúfam, že to budú mať v nejakom Exisporte alebo tak neviem kde inde by som to hladala alebo sú obchody, že priamo všetko Adidas? tak zatiaľ som mu kúpiila veci v Decathlone a neskôr doplním tým Climaccol ak ho kdesi nájdem