Baby,chalani čo sa zaujímate o módu poradte mi nejaké lacné internetové e-shopy na internete alebo FB stránky s ktorými máte dobré skúsenosti kde nakúpim pekné oblečenie za normálne ceny vďaka
Skus » www.bonprixshop.eu/... dobry pomer cena kvalita. Urcite tam najdes tiez velmi pekne veci. Neviem co nosis, ale z doplnkov ma zaujal napriklad tento ruksak: » www.bonprixshop.eu/... style/ruksak-franca-186690895/?category=962&catalogueNumber=962294 alebo hodinky: » www.bonprixshop.eu/... style/naramkove-hodinky-rhonda-195681720/?catalogueNumber=969335&type=image&category=961&return=ref
Ja objednávam odtiaľto a som spokojná. Cena je úmerná kvalite. » www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/... a momentálne môžeš nakúpiť so 70% zľavou a dopravou zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
na tej stranke maju kvalitne pekne a daju sa kupit aj lacne aj su tam všeliake zlavy ja som s tym spokojna