@dumbledore takto osm to nemyslel, to samozrejme viem že názory sú rôzne, skôr som reagoval na to že ten názor má nejaký prívlastok ktorý neviem ani definovať ... popíšem ho emóciou, mierny smiech a mierne pokrútenie hlavou na strany ...
@dumbledore tak nech to zostane len myšlienkou radšej ... prečo proste nenosíš to čo chceš len preto ako to pôsobí na teba? bezohladu na ostatné myšlienky? ...
@dumbledore si vazne buzerant? a preco tvoj otec zabil tych troch nevinnych muklov? a ako je mozne ze cely cas si Snapeovi veril ze je na Vasej dobrej strane aj ked niekedy uz aj snad sama rowlingova bola urcite presvedcena ze je na voldemortovej?? a ked si buzerant tak preco si nepo.bal harryho?
@kocurka To je škoda Warner Bros vôbec neodviedli dobrú prácu s filmami. V knihe si Harry bazovým prútikom opravil svoj starý prútik s perom fénixa a bazový vrátil Dumbledorovi do hrobky. Takže ak Harry zomrie prirodzenou smrťou a nie vraždou, prútik stratí svoju moc.
mne zase lezie na nervy , ze mi vseci vravia ze som hipsterka pritom ja to vobec neriesim a nikdy som sa nezacala tak obliekat preto aby som bola hipsterka, obliekam sa tak uz dvesto rokov este skorej kym to slovo vobec vymysleli :letim: ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ja som vraj bezďáčik.
:happy:
tototototo .. celé zle
Drahy Albus Percival Wulfric Brian,ved ja Vam verim.
Si nevidel posledný diel? Ved Harry ho zničil
@dumbledore ? Môžem ťa volať Dumby?