ja mám rada celý úvod do trainspottingu, mám to aj ako mega plagát nalepené na dverách izby u maminy. že choose life. choose a job. choose a family... a tak ďalej. a potom i chose not to choose life. i chose something else. choose your future. choose life!
a potom z Coffee and cigarettes... we are the coffee and cigarettes generation.
(huhu, aké nečakané)
a minule ma v Sex and the city potešilo toto:
"I want to enjoy my success, not apologize for it!"
"Drž to pořádně, nebo ti jednu fláknu!" -- "Se pobleju!" -- "Aby ses neposral!" -- "Furt králíka! Každej den máme králíka! Ani Pinďa to už nežere. Viď Pinďo, že už nechceš králíka?"
Do you know what nemesis means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent.personified in this case by a horrible cunt. ME!
Willy Wonka: Do you like my meadow? Try some of my grass! Please have a blade, please do, it"s so delectable and so darn good looking!
Charlie Bucket: You can eat the grass?
Willy Wonka: Of course you can! Everything in this room is eatable, even *I"m* eatable! But that is called "cannibalism," my dear children, and is in fact frowned upon in most societies.
"Precisely. Gentlemen, the only way to achieve the impossible, is to believe it"s possible."Charles Kingsleigh (Alice in Wonderland)
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return" Moulin Rouge
A ešte, neviem, ako to bolo presne, ale začiatkom Corpse Bride, keď sa Victoria pred rodičmi bráni tým, že si nemôže brať niekoho, koho ešte ani nevidela, rodičom:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Pani doktorko, vy jste doktorka??
Vzdyt ja nam uz dva roky tajne sporim na byt.....s liskou
a potom z Coffee and cigarettes... we are the coffee and cigarettes generation.
(huhu, aké nečakané)
a minule ma v Sex and the city potešilo toto:
"I want to enjoy my success, not apologize for it!"
ale najčastejšie používam "I was born...(uuuuuh) ready..." z Die hard.
a jasné, mám rada aj "Who cares what our disgusting public think?"
Ale inak najublubenejsia je zo serialu Simpsonovci: Pokus je prvym krokom k nezdaru
nemusím hovoriť z akého filmu to je...
Donnie Darko - "Preco ten sprosty kostym zajaca?" - "Preco ten sprosty kostym cloveka?"
Slunce seno - "Echt Gold! Dedovi zuby! Hadam si nemyslite, ze sme nejaki podvodnici... jak se to rika po nemecky? ... No... UNTERWASSERMANNI!"
Slunce seno - "Cecilko, Somoda Gomora"...
Fontana pre Zuzanu 2 - "Vaapno, ty moje slunce cernee... "
Spongebob - "Hlupi ludia väcsinou ani nevedia aky su vlastne hlupi..."
"Biskit jsem nepoznal jako pse. Ale poznal jsem jí jako stolek."
"Mi řekni, proč pořád chlastáš to pivo?!"
"To víš, já ti to řeknu a začneš chlastat taky!"
"Prosím tě, nech ji... beztak tam má hovno..."
"Jéžiši kriste... má ho tam!"
-Jak by tady bylo krásne, kdybych tady nebyl já-
-Ty buď rád, že jseš!!-
-Chčije a chčije-
-Složenky vy krávy zelený, nenažraný-
a moja the best!! ---->
-Jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš do čeho deš!-
"Once upon a time there was a ugly barnacle ,he was so ugly that everyone died..The End! " -Patrick Star zo spongeboba
Pelišky tu nemá cenu hláškovať, to je proste celé jedna velká hláška
už viem, už viem.
zo stand-upu Dylana Morana - Monster
jednoducho (okrem toho, že odtiaľ milujem každú druhú vetu minimálne ) milujem "Yogurth anybody?"
začína to niekde 4:30
hahahahaha
Oslík: Odkud znáš moje jméno?
Kocour hledá lektvar aby byli Shrek a Fiona spolu zase šťastní
Kocour: Projímadlo z muchomůrek?
Oslík: Jo, máš recht. Pravidelná stolice vyřeší každý manželský potíže.
,,Velebnosti už to vypuklo! Velebnosti už je to tady!´´
,,Je ti teplo dievčatko?´´... ,,A čo ti šije? Hlupák starý!´´
Do you know what nemesis means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent.personified in this case by a horrible cunt. ME!
jeden z najlepsich odjebov na platne
(Bolek Polívka)
potom rôzne vety zo sweeneyho todda
U všech Scottú!
(návrat do budúcnosti)
". . .Okrem toho, neverím v anjelov, re-i-nkarnáciu, podvodné civilizácie, ani svätého Mikuláša . . "
"..som bunkre ? " ( Sú bunkre ?)
"Bunkruv nie ma, ale tež jest zajebišče " (Bunkre nie sú, ale tiež je kurevsky) "
Já te naučím smát se legračním vecem
Keď je niečo väčšie alebo má o pár centimetrov väčší úd tak to ešte neznamená
že je lepšie. Ja vždy hovorím, že čím je to väčšie tám ľahšie sa to dá trafiť, dobrým príkladom sú napríklad elfovia
Boindil Dvojčepel s klanu Vrhačov sekier
Mama : tak predovšetkým Charlie bol plánované dieťa .... Alan : a čo ja ??? mama :zlato si bol flaška tequily a vadný kondóm
Pišta Lakatoš Vysoké Tatry
Charlie Bucket: You can eat the grass?
Willy Wonka: Of course you can! Everything in this room is eatable, even *I"m* eatable! But that is called "cannibalism," my dear children, and is in fact frowned upon in most societies.
"Precisely. Gentlemen, the only way to achieve the impossible, is to believe it"s possible."Charles Kingsleigh (Alice in Wonderland)
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return" Moulin Rouge
Černí baroni - Mne by sa nepostavili, ja by som ich oknom vyhádzau, ešte by som ich vo vzduchu do rici nakopau alebo Zase jebú
napríklad že:
(House sa snaží otvoriť zásuvku v Cuddyovej stolíku, príde tam Foreman)
Foreman: "Kde je Cuddyová?"
House: "V šuflíku. Záchranná akcia."
alebo:
Matka pacienta: "Ako mu je?"
House: "Už lepšie."
Matka pacienta: "Vďaka Bohu!"
House: Nie. Vďaka Alexandrovi Flemingovi. Vymyslel antibiotiká."
Vykúpenie z väznice Shawshank
Forrest Gump: Moje máma vždycky říkávala: "Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, který kousek si vytáhneš."
Iron Man: "It´s good to be back"
A najviac hlášok je asi z Bridget Jones
A ešte, neviem, ako to bolo presne, ale začiatkom Corpse Bride, keď sa Victoria pred rodičmi bráni tým, že si nemôže brať niekoho, koho ešte ani nevidela, rodičom:
- Aj vy sa isto musíte mať radi... aspoň trochu
- Of course not!
Wolverine:"Pokoj to som ja."
Cyclop:"Dokáž to."
Wolverine:"Si kretén!"
Cyclop:"Fajn si to ty."