Aká kniha vám v živote najviac prirástla k srdcu? Nemyslím knihu, ktorú ste po prečítaní niekam odložili, kde na ňu sadá storocný prach Knihu, ktorú vyťahujete minimálne raz do roka a baví vás ju stále čítať.... Pre mňa je to kniha Jama a kyvadlo od Ed
tak nie že by som ju čítal stále dookola, ale v tomto to u mňa vyhráva Motýľ... a s tým čítaním je to presný opak. v živote som ju čítal iba raz a teraz ju už asi piaty rok nechávam ležať na poličke a teším sa ako si ju zase raz prečítam a budem sa z nej vytešovať ako prvý krát
taktiez Jama a kyvadlo od Poea ale zas.. Raz aj v pekle vyjde slnko od Hiraxa, Vsetci ludia budu bratia od Simmela, Hamlet od Shakespeara( aj ked to je hra, nie tak clekom kniha, ale chapeme sa).. a fuu..este vela toho... Twilight saga rozhodne... to jest vsetky 4 knihy atd..
Liecitel od Gordona, Alchymista od Coelha, Odviate vetrom od Mitchellovej, cela saga Horiace pobrezie od Smitha, Krstny otec od Puza, Egyptan Sinuhe od Waltariho, Tajpan od Clavella, knihy od Matkina a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale k beletrii a romanom sa vzdy rada vraciam Take oddychovky, konretne nebudem vypisovat
uzasna kniha je od Alexandre Dumas - Kralovna Margot (ale ani Dama z Monsoreau nie je zla...)
A este take ze "Zmaturuj z chemie"..."Maturita z biologie"...to ma bude teraz drzat pekne dlho ...mohla by som uz zacat