Knihy sú pre ľudí bez akéhokoľvek sociálneho života. Nikdy by som sa neznížil k tomu aby som čítal knihy, to by som musel mať hrozne nezaujímavý život.
@kto porozprávam ti o svojom živote a potom o svojej láske ku knihám???? okamžite by si zmenil názor
zbožňujem hunger games chcela som si kúpiť po slovensky a len prvú časť, ale potom som šla do škótska a som vychytala takú super akciu, že som mala všetky tri knihy za 6 libier takže som na tom neskutočne ušetrila plus nemám žiaden skazený preklad, ale originál a zhltla som to za chvíľu
Vraždím pri tejto otázke...
Keď to sa nedá povedať, ktorá je moja obľúbená... Prečítala som také množstvo kníh, že nedokážem povedať, ktorá z tých všetkých kníh je moja obľúbená... Ale vedela by som vymenovať 20 najobľúbenejších podľa kadejakých kritérii..
nechcem mat ziadnu oblubenu
som tak rozmyslal ze je zbytocne citat knihy lebo si ju kupim precitam a co potom... znova ju uz citat nebudem lebo viem dej
ja rada citam knizky, najma ked je skarede pocasie a neda sa nic moc robit. nemam oblubenu knizku ale nezabudnutelna pre mna bola Na zapade nic nove od Remarqa
1. Čakáš že vyberiem LEN jednu?
2. @1 za takýto názor ti prajem, aby si v noci (keď prídeš spoločensky unavený zo svojho bohatého sociálneho života) poriadne zakopol malíčkom o skriňu. Totižto, na svete existujú aj ľudia, ktorí do spoločnosti chodia skutočne neradi. A keďže ty nemôžeš poznať, aké to je, keď niekomu spoločnosť vyslovene vadí, nemáš žiadne právo súdiť introvertov alebo ľudí so sociálnou fóbiou a pod. Ďakujem za pochopenie.
@kto "Nikdy by som sa NEZNIZIL k tomu aby som cital knihy"
-Kto
za taky vyrok si zasluzis specialne miesto v mojom rebricku najväcsich idiotov ktorych som stretla na internete
moje su LOTR, stoparov sprievodca galaxiou, Hlava XXII a najnovsie game of thrones..
@waagbistritz69 to som napísal viac menej ironicky - aby som to napísal korektne po minulej debate - Nozick je pravicový libertarián... čítal som to len z povinnosti... ale henta čo si napisal sa mi pozdáva, aspoň podla toho čo som si teraz pozrel...
mám veľa obľúbených kníh napr. od Vonneguta- Matka noc, od Grassa- Mačka a myš, Orwell- 1984,Perec- Život návod k použitiu, Kafka- Proces ...a takto by som mohla pokračovať ďalej a ďalej ..ale tieto určite stoja za prečítanie
fúúh, keby som len nejakú mala :/ ale asi Hungry games všetky tri diely, Výnimočná, všeobecne knihy od Dana Browna, To je za Maru Salvatruchu, Desiaty kruh, Peklo- Očistec- Raj od Aligieriho, knihy od Franka Shätzinga, bublina od Kataríny Šajbanovej je tiež veľmi dobrá a samozrejme starý kamoš Bram Stoker
@kto nikoho nesudim, kazdy si predsa zije svoj zivot , ale celkom ma zaujal tvoj prispevok a hlavne ta cast kde si napisal zeby si sa nikdy neznizil k tomu aby si si precital knihu
...
zastavam nazor ze knihy niesu len pre - introvertov - a pod ale pre vsetkych
nachadzam sa v spolocnosti kde typek pokerovany dostane chut na kalbu nacape a nadycha do seba kadeco spravi vsetkko co vidi kazdemu v salenych ocach (povem ti ze zazila som uz kadejake kalby ale na tie s nim v zivote nezabudnem a zatal ich nic neprekonalo ), jeho socialny zivot je taky peestrofarebny, ze sa az nestiham cudovat a na druhy den s nim sedim v panta rhei na kave a s celkom fajn knihami v rukach ..
ja len tolko ze sa v buducnosti stretnes s rôznymi ludmi a z vlastnej skusenosti viem ze ludia na urcitych (top ) postoch maju uz uplne inu SZ ktoru 100%tne nenabudli na party u BFF
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
zbožňujem hunger games chcela som si kúpiť po slovensky a len prvú časť, ale potom som šla do škótska a som vychytala takú super akciu, že som mala všetky tri knihy za 6 libier takže som na tom neskutočne ušetrila plus nemám žiaden skazený preklad, ale originál a zhltla som to za chvíľu
a inak všetko od S.Kinga
Keď to sa nedá povedať, ktorá je moja obľúbená... Prečítala som také množstvo kníh, že nedokážem povedať, ktorá z tých všetkých kníh je moja obľúbená... Ale vedela by som vymenovať 20 najobľúbenejších podľa kadejakých kritérii..
som tak rozmyslal ze je zbytocne citat knihy lebo si ju kupim precitam a co potom... znova ju uz citat nebudem lebo viem dej
2. @1 za takýto názor ti prajem, aby si v noci (keď prídeš spoločensky unavený zo svojho bohatého sociálneho života) poriadne zakopol malíčkom o skriňu. Totižto, na svete existujú aj ľudia, ktorí do spoločnosti chodia skutočne neradi. A keďže ty nemôžeš poznať, aké to je, keď niekomu spoločnosť vyslovene vadí, nemáš žiadne právo súdiť introvertov alebo ľudí so sociálnou fóbiou a pod. Ďakujem za pochopenie.
a aj by som napísala niečo k @1 ale proste ús takí používatelia, na ktorých je škoda mrhať komentár.. a tento medzi nich určite patrí
-Kto
za taky vyrok si zasluzis specialne miesto v mojom rebricku najväcsich idiotov ktorych som stretla na internete
moje su LOTR, stoparov sprievodca galaxiou, Hlava XXII a najnovsie game of thrones..
no, to je v podstate len taká encyklopédia o významných áčkaroch ale celkom to tam je všetko zhrnuté
...
zastavam nazor ze knihy niesu len pre - introvertov - a pod ale pre vsetkych
nachadzam sa v spolocnosti kde typek pokerovany dostane chut na kalbu nacape a nadycha do seba kadeco spravi vsetkko co vidi kazdemu v salenych ocach (povem ti ze zazila som uz kadejake kalby ale na tie s nim v zivote nezabudnem a zatal ich nic neprekonalo ), jeho socialny zivot je taky peestrofarebny, ze sa az nestiham cudovat a na druhy den s nim sedim v panta rhei na kave a s celkom fajn knihami v rukach ..
ja len tolko ze sa v buducnosti stretnes s rôznymi ludmi a z vlastnej skusenosti viem ze ludia na urcitych (top ) postoch maju uz uplne inu SZ ktoru 100%tne nenabudli na party u BFF
uzivaj si aj nadalej nech sa ti dari