keby som si ho netrhala, tak som ako breznev. a kedze nechcem byt ako breznev, tak si ho musim casto trhat. ale z duse to nenavidim, je to najhnusnejsia vec! a boli ma to strasne samozrejme, po vytrhani skoro vzdy mam jedno hrubsie a jedno tensie...prednedavnom som ale zacala pouzivat taky set na obocie z PUPY a tym padom si ho pekne "dofarbim" tak ako potrebujem.
no, na to, že prirodzene je každé v inej výške a iného tvaru sa mi ho podarilo vcelku solídne skrotiť, takže áno, ak mám dobrý deń a ceruzku, mám ho rada
@matwejo práveže som si to skoro na nikom nevšimla, že by to robil, ja som kedysi mala tik, že som to stále robila- ľavým a potom ma to našťastie prešlo a už som sa to naučila aj pravým
ja si myslim ze mam v pohode obocie len si ho chcem este menej vytrhavat lebo teraz je in huste obocie ale ked mi to odrasta tak to vyzera tak divne.. a vzdy sa nastvem a vyrvem si ho
@bebekex no tak ale jej aj tak nikam nechodí upozornenie o nových správach, tak sa nemá čo sťažovať toto je slobodný portál v slobodnej krajine a ja ako slobodný občan(ka) to hodlám využiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
uz ma to nebavi dako
idem plakať do kúta :´(
@matwejo tak ja som prvý
» www.echemist.co.uk/productmedia/13...
a dokresli dohora
@blackrisq už ma všetci tak vítali včera,že "tá s fuckáčom"
@mcvpn aj ja teba
myslíš, že sa do tejto diskusie ešte niekto zapojí?
ale ľudia kľudne sa vyjadrite k obočiu,nenechajte sa odradiť
otázne je,že či ty si
ten obrázok. dobre si dal
ja? som zmierený, neboj
teší ma to
aj mňa to teší?
áno,teší ťa to len o tom ešte nevieš
dobre vedieť do budúcnosti
vidíš,samé super veci sa podozvedáš odo mňa
a čo je super?
do nejakej pol šiezmej?
ou máj goš
nech sa páči.. môžeme tu teda tému obočia rozoberať ďalej. ja nemám nič proti,aj ked sa musim priznať,že mi viac menej ušla niť
kým ti ušla len niť, tak je všetko v poriadku