Dnes som sa po dlhých rokoch dozvedel že som obojruký, a chcel by som o tom vedieť čo najviac informácií, takže ak sa nudíte bol by som rád ak by ste mi poslali nejaké linky čo ste našli
aj ja som obojruky a nijako moc ma to netrapi... ale ked si na seba zvedavy ta si zaplat psychologicke vysetrenie a cvokarka ti vysvetli tvoju obojrukost
znamená to, že máš hemisféry v pomere 1:1, nič iné ... ale, ako si to mohol len tak zistiť? obojruční ľudia od mala píšu obidvomi rukami, resp. niektorí vedia písať oboma rukami naraz, ak by si naozaj bol, vedel by si to už dávno, či?
@16 ono to neznamená že píšu oboma (samozrejme že môže ) ale obojruký môžu kopať ľavou, písať pravou, mať ostriace oko ľavé, rozdávať ľavou, myšku držať pravou, strieľať pravou a ,,tlačítkovať´´ na mobile ľavou, atd atd
» brainstorm.hustej.net/lavypravy.php... toto poznáš? niektorým sa vždy točí len do jednej strany, ja som už dávnejšie zistila, že počas sekundy si to viem akoby prepnúť v hlave a pritom som praváčka ako vyšitá, ono to je celé čudné s tými hemisférami
....... @19 takže len jednou keď nechceš prezradiť ale sú ľudia, čo si vedia tie hemisféry prepínať, takže teoreticky máš niečo neobvyklé a vôbec ti to neberiem môžeš vedieť písať pravou a pritom veľa vecí robíš s ľavou úplne podvedome, a pravou by ti nešlo tak dobre čiže teoreticky môžeš byť obojručný a vedeť si "prepnúť" hemisféry
@domca841 obojrukosť znamená že máš motorické centrá pre obe strany tela rovnako vyvinuté, čiže to čo si napísala je hovadina na niekoľkých leveloch naraz
ja obojruka urcite nie som, lebo lavou skrabem a mam pritom depku, som z toho nervozna. ale inac vsetko ostatne okrem pisania mi lavou nerobi problem, vlastne este hadzanie lopty, ale to bude v tom, ze s loptou neviem poriadne nic ani pravou.
mne kdesi vyšlo, že mám ľavú hemisféru na 60% a pravú na 40...a možno to sedí lebo čo sa týka ruky tak viac praváčka, čo sa týka nôh neviem sa rozhodnúť ...ale tá osoba sa mi zas vkuse točí proti smeru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
za druhé, neviem, aké magické schopnosti by z toho ako mali vyplývať...
vyťaž z toho, a nepozeraj na nete, vymysli niečo sám.
@3 sú na to testy (konkrétne strieľal som u bratranca)
ale ako môžeš vidieť príspevky tuto chlapca samotného, uňho je to aj naľavo aj napravo dosť bieda, čiže až tak mimo nebola