Možno lietam vo vesmíre a čo je moja najväčšia láska sú mimozemské civilizácie ja im hovorím bratia a sestry pretože ich tak volám a komunikujem s nimi v 93 roku som s nimi komunikovala....ona je mimo ako málo kto,stretnúť ju,tak som spokojná... Bola by to sranda
@1 tak tak , uvažujem kto asi boli tí v bielom s ktorými sa to stretla... zrejme ošetrovatelia v ústave =D ....len ma zaujíma či sa ona numerológiou aj dokáže uživiť, ak jo tak to sa potom o zamestnanie prestávam obávať
videl som raz v dákej diskusnej relácii chlapíka čo o o vesmírnych ľudoch vravel, obrázky ukazoval atď a ked mu astronóm chcel dačo vysvetliť tak on zase začal o tých ľudoch rozprávať a skákať mu do reči... ten astronóm skoro plakal od jedov =D ja byť ním tak mu tie obrázky o hlavu otrieskam
No boha. Že by tie pristávacie plochy boli na lietadlá? A pešie zóny pre ľudí náhodou?
Ale tí jej mimozemšťania.. jasné, krúžia tu okolo ale NASA nič nevidí.. ale inak verím na svetové katastrofy, ale nie proste v roku 2012, len v to že príde a ľudstvo sa pekne preriedi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@2 srandu musel mať ten čo tú reportáž natáčal
vesmírny lidé možu ist do riti
Mimochodom, oblubeny usmev slecny @ena233 .
videl som raz v dákej diskusnej relácii chlapíka čo o o vesmírnych ľudoch vravel, obrázky ukazoval atď a ked mu astronóm chcel dačo vysvetliť tak on zase začal o tých ľudoch rozprávať a skákať mu do reči... ten astronóm skoro plakal od jedov =D ja byť ním tak mu tie obrázky o hlavu otrieskam
why not?
popri niektorých politikoch sú ezoterici šuvix
@madnesshouse aj ja mám =D asi na tom dačo bude
keď som čítala časopisy z 1999teho, boli tam články tiež o konci sveta......a o ľuďoch, čo sa naň pripravujú..........
same song again
a nemyslíte si, že by sa toto všetko okolo konca sveta v 2012 malo brať ako poplašná správa? veď je XY ľudí, ktorí tomu veria! och..
No boha. Že by tie pristávacie plochy boli na lietadlá? A pešie zóny pre ľudí náhodou?
Ale tí jej mimozemšťania.. jasné, krúžia tu okolo ale NASA nič nevidí.. ale inak verím na svetové katastrofy, ale nie proste v roku 2012, len v to že príde a ľudstvo sa pekne preriedi..
mária nie je numerologička, mária je očividne kurva.
vo vesmíre sú už pripravené vesmírne značkovače ?