Nie,ale mohla by ma obtazovat taká sympatická nízka čiernovláska s krásnymi rovnými vlasmi. Síce by som hrdinsky odolával ale po 0,001 sekunde by ma zlomila.
Jak sa môžeš nechať obťažovať na nete? šak toho človeka bloknem a jebem naňho.. a vonku je to rozdiel už no lebo dievčatám sa dotyky cudzích mužov asi nepáčia ale keby ku mne z ničoho nič prišla nejaká pekná ženská a začala ma sexuálne obťažovať tak by som sa s radosťou nechal
Tak pár ľudí ma otravovalo, poriešil to bloklist, prípadne som tam prestala úplne/na nejakú dobu chodiť.
Otravoval ma bývalý a nevedel pochopiť že nechcem byť s ním v kontakte = bloklist.
Jedna baba mi neustále kradla obsah blogu ktorý som sama vytvorila, furt mi vypisovala veci čo ma nezaujímali (myslím, že za obťažovanie by som to svojim spôsobom tiež rátala), poriešila som to tak, že som prestala blogovať, blog zmazala a teraz som vlastne opäť začala blogovať inde na novej adrese a snáď už takýto problém nebude.
áno. Aj v skutočnosti aj na nete. Na nete ignorujem, a keď pokračuje ďalej tak bloknem. A v skutočnosti som ignorovala tiež a keď ma aj tak otravoval tak som naňho nakričala nech mi dá pokoj lebo pôjdem za tými policajtami čo tam stáli. Potom to pochopil a odišiel iným smerom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Otravoval ma bývalý a nevedel pochopiť že nechcem byť s ním v kontakte = bloklist.
Jedna baba mi neustále kradla obsah blogu ktorý som sama vytvorila, furt mi vypisovala veci čo ma nezaujímali (myslím, že za obťažovanie by som to svojim spôsobom tiež rátala), poriešila som to tak, že som prestala blogovať, blog zmazala a teraz som vlastne opäť začala blogovať inde na novej adrese a snáď už takýto problém nebude.