práveže mi ani nešlo o publikovanie...niektorí ľudia si veľmi radi upravujú fotografie, dogabú to, a potom to vyzerá, že fotografiu neprofesionálne upravil fotograf
@calienta neexistuje iny sposob, bude to co hovorim ja alebo to co @majo . Vodoznak je dobry sposob, prip. znizenie kvality prip. nedavaj fotku v plnom rozliseni. Netusim vsak o co ti ide, pises, ze ju nechces publikovat tak naco to riesis?
Riešim to preto, ako som už hore spomenula, nechcem, aby fotografie si ľudia upravovali ďalej sami...a nemôžem modelke hodiť vodoznak cez fotku z booku Chápeš, asi čo mám na mysli...
@calienta ty zjavne nevies vysvetlit co chces. Pises: "vedel by mi niekto poradiť, či je možné fotografiu zabezpečiť nejakým spôsobom tak, aby ju nebolo možné editovať? " A o co die, ked nei o net? O Book modelky? Ujasni si pojmi a potom sa pytaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale rozlíšenie by nebolo totožné, stratila by sa aj pôvodná ostrosť.
Teda, ak sa aj dá, ako ?
To netuším.
..kvak..
práveže mi ani nešlo o publikovanie...niektorí ľudia si veľmi radi upravujú fotografie, dogabú to, a potom to vyzerá, že fotografiu neprofesionálne upravil fotograf
áno, len to veľmi kazí fotografiu , preto som hľadala iný spôsob
Riešim to preto, ako som už hore spomenula, nechcem, aby fotografie si ľudia upravovali ďalej sami...a nemôžem modelke hodiť vodoznak cez fotku z booku Chápeš, asi čo mám na mysli...
vidím, že nechápeš, nejedná sa vôbec o net...okey