ahojte, vedel by mi niekto pomoct resp vysvetlit aky je rozdiel ked mam na mobile ochranne sklo a ked foliu, ake maju vyhody a ake nevyhody. na strankach sa to miesa jedno cez druhe a v popise to ani nie je riadne rozlisene. pokracovanie v prvom komente
mam iphone 6 - zaoblene kraje a doteraz som pouzivala sklo po uplne celej dlzke mobilu, konkretne: » www.alza.sk/tempered-glass-... bohuzial po poslednej objednavke s alzou som nemala dobre skusenosti, kedze mi dorucili popraskane sklo a neuznali reklamaciu, nejdem od nich objednavat. hladam adekvatne stranky ale nejako sa neviem v tom vyznat a ani nad produktami ktore ponukaju stranky. maju ich tam desiatky, ale nejake zasadne rozdiely v nich ja nevidim. vedeli by ste mi pomoct? nasla som si dvoch favoritov na jednej stranke, ale netusim zase medzi nimi rozdiely, ktore je lepsie » www.mp3.sk/ochranne-temper... » www.mp3.sk/ochranne-temper...
alebo mate nejake ine vy s ktorym ste spokojni a odporucili by ste mi ho? dakujem krasne
Urcite je sklo lepsie. Sice je hrubsie a ten rozdiel na pocit pocitis, ale ak ti telefon padne, alebo nieco nan - displeju sa na povrchu naozaj nic nestane (overene, sice moj telefon neprezil stret s tazkym predmetom vo vnutri, ale displej bol ako novy, po odlepeni crepov ochranneho skla )
@1 Hovadina jak mraky. Väčšinou čo som mal iPhone pod "nozom" tak spadol a prasklo aj "ochranné" sklo aj lcd... Neverím tomu. Osobne používam len fóliu a poriadný kryt
žeby bolo sklo tvrdšie a tym padom lepšie ochránilo povrch displeja? ono je to celkom logické, fólia je fólia proste a sklo je sklo, každý predsa vie aký je medzi tým rozdiel, v tvrdosti a v zložení
to je aj odpoveď .. teda keby nebola taká jasná vysvetlim teda, až zaobchadzaš s mobilom ako s bábätkom postačí ti fólia, kvôli bežnym veciam ako jemne šuchnutie klučov cez displej a podobne ... až sa ale stane že ti niekedy mobil vypadne z ruky, alebo občas keď rukou prechadzaš nad ním a držiš v ruke kavovu lyžičku a ona sa vyšmykne a spadne na mobil, zíde sa ti sklo ... navyše sklo je aj dobrá prevencia voči čomukolvek, je to proste istota...folia istotoa nie je , folia je folia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.mp3.sk/ochranne-temper...
» www.mp3.sk/ochranne-temper...
alebo mate nejake ine vy s ktorym ste spokojni a odporucili by ste mi ho? dakujem krasne
A objednavaj z ebay-u.
ja mám nokiu, ja nepotrebujem ani kryt, ani sklo ani fóliu
to je aj odpoveď .. teda keby nebola taká jasná vysvetlim teda, až zaobchadzaš s mobilom ako s bábätkom postačí ti fólia, kvôli bežnym veciam ako jemne šuchnutie klučov cez displej a podobne ... až sa ale stane že ti niekedy mobil vypadne z ruky, alebo občas keď rukou prechadzaš nad ním a držiš v ruke kavovu lyžičku a ona sa vyšmykne a spadne na mobil, zíde sa ti sklo ... navyše sklo je aj dobrá prevencia voči čomukolvek, je to proste istota...folia istotoa nie je , folia je folia