ja som tak dlho nemala priateľa, že potom, keď som ho už mala, už nebolo otázkou, či mi niečo dovolia ale aj tak som oficiálne spala u kamarátky, lebo sa mi o tom nechcelo rozprávať
nepovolili by, asi az ked budem mat vlastne byvanie...nevadi spravil som si vlastne povolenie rodicia isli na vikend prec, priatelka dosla na noc ku mne
ja si osobne myslim ze rodicia nechcu dovolit prespavat u priatela/ky pretoze sa boja ze by mali spolu sex, akokeby by ho nemohli mat cez den. a to je osobne moj prípad
ja by som chcela prespať u priateľa a nechcú mi to dovoliť tak som sa s nimi pohádala a povedala som im, že mi nemajú čo do toho starať.
Povedala som im, že je iná doba a že som s mojim drahým už skoro 2. roky a ja som u neho neprespala. Ale chcela by som, ale nemôžem , ale ja som veľmi tvrdohlavá a prespím u neho a hotovo a nebudem sa s nimi baviť a je to moja vec a nikoho iného. A oni sa mi do toho nemajú čo starať.
mojej mame je zle uz len pri predstave, ze sa ma nejaky chlap co i len dotkne alebo ma objime, cize u mna nikto nikdy spat nebude...a ani by som to nechcela... ale u neho by som mohla...ale nemam priatela
u chalana som prvýkrát spala až v 18, ale myslím, že by mi dovolili aj skôr, ocino je dosť benevolentný a predtým som nejako nemala potrebu spať u chalanov, všetci bývali blízko a po celkom dni mi tak liezli na nervy, že noc osamote som uvítala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale uz u nas spal, ked som bola sama doma
a to mám 21.
ale on kazdý víkend u mňa spal, pretoze sme boli aj dost daleko od seba
a teraz?..spávam dost často u ňho dnes buval u mňa on ..tak celkom v pohode...naši sa nemajú čoho bát
Povedala som im, že je iná doba a že som s mojim drahým už skoro 2. roky a ja som u neho neprespala. Ale chcela by som, ale nemôžem , ale ja som veľmi tvrdohlavá a prespím u neho a hotovo a nebudem sa s nimi baviť a je to moja vec a nikoho iného. A oni sa mi do toho nemajú čo starať.
samozrejme s priatelkou nie s babkou...