No keďže ja aj rovesníci môjho veku už premýšlajú nad strednou školou tak by som chcel nieloho radu čo sa oplatí študovať.Ja som premýšlaľ nad Umelevkou konkrétne interirový dizajn tak aky názor na to máte vy poprípade môžete niečo odporúčiť+uplatnenie
Ty musís vedieť čo ťa baví. A uplatnenie a takéto veci sú písané na stránke školy. Ale dobre si rozmysli kam chceš ísť aby si netrpel 4 roky, zisti si najprv niečo o tej škole...
Skús.Ak vieš kresliť škola ťa isťo baviť bude ak by ťa omrzela stále môžeš prestúpiť.
Zameranie máš podľa odboru na Umeleckej máš napr. Reklamná tvorba-zameranie máš v reklame.
Animovaná Tvorba-máš zameranie napr. v tvorbe rozprávok.
Interierový Dizajn-Rôzne kuchynské štúdia či návrhárske spoločnosti.
Keď by si sa vedel s Interierovým dizajnom uplatniť vedel by si si aj slušne zarobiť.Není to zlý odbor.No ale hlavne si dobre premysli čo chceš robiť a zamkaj na sebe a nezabúdaj na to že si treba dať aj prihlášku inde ak by sa nezadarilo s Umeleckou čo sa dúfam nestane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Zameranie máš podľa odboru na Umeleckej máš napr. Reklamná tvorba-zameranie máš v reklame.
Animovaná Tvorba-máš zameranie napr. v tvorbe rozprávok.
Interierový Dizajn-Rôzne kuchynské štúdia či návrhárske spoločnosti.
Keď by si sa vedel s Interierovým dizajnom uplatniť vedel by si si aj slušne zarobiť.Není to zlý odbor.No ale hlavne si dobre premysli čo chceš robiť a zamkaj na sebe a nezabúdaj na to že si treba dať aj prihlášku inde ak by sa nezadarilo s Umeleckou čo sa dúfam nestane