@genenica ak uz mas aj pracu, o to viac nechapem co riesis. ved jasne, treba sa pokusit s nimi ostat zadobre, ale co ine okrem uprimneho rozhovoru mas na mysli? rozumiem, ze rodicia vobec nemusia suhlasit, a jja som na vs a poznam svojich rodicov. ale ak citis ze toto prosto nie je pre teba tak co, ostanes na vs len kvoli nim? ak by to tak bolo tak nezakladas forum...
keby nebolo mojej skvelej mamky tak by som nikdy nedostudovala...a teraz jej velmi dakujem ze ma podrzala ked som to potrebovala najviac, lebo som sa viackrat brutalne zosypala...
Tiež nad tým uvažujem...ale podľa mňa to prekonajú , časom si zvyknú a prestanú ti to vyčítať, a navyše máš robotu, čiže by to malo byť ok.
Ja som našim začala naznačovať, že to nezvládam ale ešte nemám odvahu to skončiť, takže neviem, navyše keď to urobím, budem sa musieť prestať stýkať s polkou rodiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja som našim začala naznačovať, že to nezvládam ale ešte nemám odvahu to skončiť, takže neviem, navyše keď to urobím, budem sa musieť prestať stýkať s polkou rodiny