Takto, môžem odísť zo školy, ked mám 16 rokov? Aj tak nič neviem a som si toho vedomý a nechcem už nikdy ísť? Thnx for odpoved. Nájde sa tu taký ako ja?
poznám takých ľudí....dnes sú o dosť starší ako ty a vo veľkom si dorábajú školy, nech majú aspoň tú maturitu hotovú, lebo zistili, že bez matury to ďaleko nedotiahnu....teraz sa ti škola vidí bezpredmetná, ale aby si si o niekoľko rokov tiež hlavu nebúchal, prečo si bol taký hlúpy a vykašlal sa na to....inak mi je samozrejme jedno ako sa rozhodneš....napísala som ti len, čo som mala možnosť vidieť už niekoľkokrát....a dorábať si školu popri rodine a kope ďalších povinností, ktoré vekom prídu, pre tých ľudí vôbec nie je jednoduché
A co mu spravia ked tam nebude? Kludne sa na to vykasli. Kym zistia ze nechodi do skoly ubehnu 2-3 mesiace. Potom budu riesit socialku, no kym socialka vsetko presetri zapise preposle tak uz bude koniec roka. A jedneho sme tiez mali co sa vykaslal na skolu. Vyberal peniaze na parkovisku. Mozno tam je dodnes, kto vie?
Džia bro 8) ..Jasné že môžeš, škola a jej "vedomostný prídavok" ti je v živote na piču. Tu sa už uplatníš aj so špeciálnou školou.. Stačí mať vlastný rozum, a chuť sa učiť to čo potrebuješ. Si mladý, môžeš nazbierať toľko skúsenosti a praxe počas samotného skúšania sa uplatniť, že ajajaj. Pokiaľ samozrejme nemáš už svoje plány, takéto rozhodnutia sú bežne podložené dobrým nápadom, a potom ide tým vysokoškolákom s maturitou v kuchyni roztrhať črevá od závisti. ...Ja len že, rob čo chceš, tvoj život ...Porušuj pravidlá, znič čo ťa ničí, rob všetko preto aby si bol šťastný ty, nie oni
poznám ľudí, ktorí odišli po ukončení povinnej dochádzky a sú úspešní v podnikaní. Ale to sú buď takí, ktorých rodičia majú firmu, kde ich zamestnali, takže ich vzali pod svoju ochranu, alebo ľudia, ktorí sú veľmi šikovní a vedia sa zaobísť aj bez toho aby školu ukončili.
v skutočnosti ale potrebuješ doklad, pretože ak nepracuješ sám pre seba alebo pre nejakého človeka, čo sa na veci pozerá inak ako väčšina, tak po tebe všetci budú chcieť papier. všetci zamestnávatelia sa ti môžu vykašlať na to čo vieš, ale budú po tebe chcieť doklad, že si spavil maturitu. ak im ten doklad neukážeš, tak ani do druhého kola pracovného pohovoru neprejdeš, možno ani do prvého.
jj, škola je vo svojej podstate blbosť, ale nežiješ v bubline, žiješ v spoločnosti, ktorá školu uznáva...
takže tieto chvíľkové silácke reči že necháš školu v strede prvého ročníka (mimochodom pokiaľ viem teraz je tretí deň školy, takže to nie je v strede prvého ročníka) nepretavíš myslím do ničoho viac než do siláckych rečí. ale možno budeš za frajera v triede, šak vyskúšaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tak si vyber :ehm:
Nerozumieš, že musíš mať ukončenú 10 ročnú dochádzku?
Tak tam by potom malo byt 90 % ciganikov
v skutočnosti ale potrebuješ doklad, pretože ak nepracuješ sám pre seba alebo pre nejakého človeka, čo sa na veci pozerá inak ako väčšina, tak po tebe všetci budú chcieť papier. všetci zamestnávatelia sa ti môžu vykašlať na to čo vieš, ale budú po tebe chcieť doklad, že si spavil maturitu. ak im ten doklad neukážeš, tak ani do druhého kola pracovného pohovoru neprejdeš, možno ani do prvého.
jj, škola je vo svojej podstate blbosť, ale nežiješ v bubline, žiješ v spoločnosti, ktorá školu uznáva...
takže tieto chvíľkové silácke reči že necháš školu v strede prvého ročníka (mimochodom pokiaľ viem teraz je tretí deň školy, takže to nie je v strede prvého ročníka) nepretavíš myslím do ničoho viac než do siláckych rečí. ale možno budeš za frajera v triede, šak vyskúšaj
ja som taký ako ty, som prvak na strednej a po skonceni prveho chcem odist