skusenost nemam... ale skor by som uvazovala aj nad tym, aby to bolo setrne...
neviem, ake tmave vlasy mas a na aku farbu ich chces zosvetlit... ani kolkokrat si si farbila na tmavo ci len raz alebo viackrat... to je tiez dolezite... aku farbu si pouzila ci s amoniakom ci bez... daj viac info a najdeme najlepsie riesenie
mala som melírované vlasy ( biely) .. a včera som si nato dala natural and easy 570 odtieň , dve farby a chytilo to neskutočne na tmavo , miestami až čierne a to som nechcela.... najradšej by som to chcela zosvetliť alebo nejak zmyť čo najrýchlejšie ale to už asi nepôjde tak ľahko
hmmm a zvykla si predtym pouzivat nejaky kondicioner alebo sampon so silikonmi? palettky drzia trosku silnejsie, ale byt tebou vydrzim aspon mesiac, za prve, mas cerstvo nafarbene vlasy a ak si ich nechces znicit, musis vydrzat a za druhe, za mesiac sa ti to urcite dost vyzmyva, ked mi odpovies na otazku hore ti poviem zhruba ako velmi... potom si das husty melir alebo kupis odfarbovac ak budes chciet este svetlejsie vlasy...
preco si si vlastne kupila taku tmavu farbu ak si ju taku nechcela?
no ak to mas miestami az cierne za mesiac sa ti to nevyzmyva...ja som si dala palettku hnedy sampon,chytilo to cierno a zbavovala som sa toho celu jar a leto,kedy to chvalabohu slnko az vytiahlo.
Chcela som tmavsiu farbu ale nie az taku na ako mi to chytilo :- a moje prirodzene vlasy su take orieskove mozno troska tmavsie... S nepouzivala som ziadny kondicioner... No tak chcela by som to co najskor aj som citala nejake odvary z harmanceka ci co to... Len neviem ci by to malo nejaky vyznam ... Som sklamana no ..
podľa mňa ak si si to len raz farbila tak maš velmi velku šancu že ti to odfarbovač stiahne, moja sestra si farbila na tmavohnedo skoro až čierno vlasy roky a odfarbovač jej pomohl, nie síce až na pôvodnú farbu ale o pár odtieňov určite.. ona mala "colour be4 hair colour remover", ale oni budú asi všetky rovnaké
neviem presne aky vysledok by si chcela dosiahnut,ale;
ak by si si chcela zvolit prirodnu cestu a stiahnut tu tmavu farbu o odtien.tak vyluhovanym harmancekom co si spominala,citronova stava,oleje!!,med.na jednej diy stranke som citala ze zabal z podrvenych tabliet vitaminu C,to si baby fakt chvalili.
ked chces tak skus.na internete najdes toho vela ohladom tohto len treba pohladat
btw tu mas nejake diskusie k tomu lorealu 10&ie=ISO-8859-2&q=efassor" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.omlazeni.cz">» www.omlazeni.cz/vysledky-hledan...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
neviem, ake tmave vlasy mas a na aku farbu ich chces zosvetlit... ani kolkokrat si si farbila na tmavo ci len raz alebo viackrat... to je tiez dolezite... aku farbu si pouzila ci s amoniakom ci bez... daj viac info a najdeme najlepsie riesenie
preco si si vlastne kupila taku tmavu farbu ak si ju taku nechcela?
ak by si si chcela zvolit prirodnu cestu a stiahnut tu tmavu farbu o odtien.tak vyluhovanym harmancekom co si spominala,citronova stava,oleje!!,med.na jednej diy stranke som citala ze zabal z podrvenych tabliet vitaminu C,to si baby fakt chvalili.
ked chces tak skus.na internete najdes toho vela ohladom tohto len treba pohladat
btw tu mas nejake diskusie k tomu lorealu 10&ie=ISO-8859-2&q=efassor" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.omlazeni.cz">» www.omlazeni.cz/vysledky-hledan...