Ahojte dnes sa mi dojebal USB-C konektor, neviem čo je sním ale pripojím nabíjačku a nič sa nedeje. možno by ho stačilo len vyčistiť, ale neviem ako. skúšal som ho rozobrať ale chýba mi jeden náhradný diel (plošák s tým USB-cčklom) ktorý sa dá objednať len z číny a to by trvalo mesiac.
Takže si idem zajtra kúpiť nový a tento dám do servisu, ktorý by ste mi doporučili? Moje požiadavky:
Display aspoň 6,4 palcov – už som si zvykol na túto veľkosť a menej nechcem
Rozlíšenie min 3040 × 1440 – pri tej velkosti je to akurát
AMOLED displej
Niekoľko objektívov na rôzne typy fotiek (hlavne chcem širokouhlý)
Dual SIM
Ramka aspoň 6GB
Úložisko aspoň 128GB – viac nepotrebujem, ale keď bude viac tak sa neurazím.
Možnosť rozšíriť cez MicroSD
NFC
Bez rámikov, Notch nech zaberá čo najmenej miesta a zo spodu tiež chcem malý rámik.
Najviac sa mi dizajnovo pozdáva ten Samsung, až na baterku - 3400 mAh je veľmi málo. Môj terajší telefón má skoro 2násobok a nemusel som ho nabíjať 3 – 4 dni. A Samsung bude treba nabíjať každý deň :/ A chcem poprosiť tých čo máte niektorý z uvedených modelov napíšte k nemu plusy a mínusy keď sa vám chce.
@palec223 ten HUAWEI Mate 20 Pro máš? Ten som pôvodne aj chcel akurát teraz keď začala tá obchodná vojna tak neviem či je to dobrý nápad. Či zachvíľu neodpoja playstore.
@xxar3s tej vojny sa bojim najmenej ... kazdopadne priznam sa ze nemam Pro ale Lite verziu o nieco slabsia ale stale ide vsetko 100% a tym myslim rychlost reakcii fotky perfektne krasny obraz aj najnovsie hry spustis proste cokolvek potrebujes v dnesnej dobe tak tam ide ako hodinky
Jj môj honor celkom pekne foti ale teraz len som si prečítala že starý mobil dáš ešte do opravy... Tak ho potom budeš používať ten co si mal predtým.. Tak na ten mesiac je to asi jedno aký kúpiš?
neviem o ziadnych ma vsetko co ma mat novy telefon az nekupis volaky fake tak musis byt spokojny ... aj baterka dlho vydrzi aj ked mas net cely den zapnuty a rychlo sa mi nabija proste som spokojny nic ma nanom nesere
@sasi2680 budem používať obidva na stálo. Ten starý si budem nosiť keď sa pojdem niekde zabávať aby som si nezničil ten nový.
@Vreskot000 nie som zvyknutý na iOS a okrem toho žiadny iPhone nespĺňa parametre ktoré som napísal. Ja som v práci občas nútrený používať iOS pri testovaní a často pri tom nadávam.
@kosmiklove nebudeme zase prehanat videl som recenzie kde hovorili o rozdieloch co si pamatam tak tu vrchnu cast co vyzera jak na novom ajfone si mozes vypnut a ma kvalitnejsi dispelej cierna je ovela sytejsia a samozrejme procesor a ram su ovela lepsie ... ja som napisal ze s lite som maximalne spokojny ak ma na pro tak o to lepsi ho bude mat
Trump prave dnes ukoncil ban na Huawei, takze sa nie je coho bat. On to cely cas len vyuzival na zlepsenie si pozicie vo vyjednavani v obchodnej vojne, o nic ine tam neslo.
Inak odporucam pozriet Xiaomi Mi 9T pripadne pro verziu (znamy aj ako Redmi K20/pro). Hidhend specifikacie za este lepsiu cenu ako OnePlus.
@all no a ja som sa už rozhodol pre Samsung Galaxy S10+ telefón si vyberám raz za uhorský rok tak nech je poriadny. Ten huawei si nevyberiem koli notchu inak by som vyberal asi ten ale Samsung to ma poriešené krajšie.
Tak Samsung je jednoznačne jeden z najlepších Androidov.S10 priniesla čitačku v displeji,super repráky v spolupráci s AKG,Power Share,aj keď to už mal nejaký Huawei,no páči sa mi tiež aj spolupráca produktov značky Samsung s mobilom.Jednoduchá aplikácia,ktorou si pripojíš hodinky,sluchátka ako nič.Tiež aj po stránke dizajnu je predná strana na tom dobre,žiaden výrez ako pri konkurenčnom iPhone...Ostatné mobily veľmi nepoznám,možno preto,že som jednoducho Samsungista Ale tak baterka je skutočne malá,dalo by sa povedať.No sú tam rôzne farebné prevedenia ako všade,vysoká pamäť,ktorá sa dá ešte aj zvýšiť SD-kartou,foťák je tiež celkom slušný.Bral by som S10,osobne asi skôr plusko,no ak ti vyhovuje veľkosť tak S10-tkou nič nepokazíš.
Vidím,že si sa rozhodol pre S10+,slušný výber.Ja si počkám na Note 10,aj keď stylus mi je zbytočný,no Note beriem stále,len ako nejaké to vyladenie nejakých chýb série S.V podstate je Note to isté ako S,len s pár rozdielmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Takže si idem zajtra kúpiť nový a tento dám do servisu, ktorý by ste mi doporučili? Moje požiadavky:
Display aspoň 6,4 palcov – už som si zvykol na túto veľkosť a menej nechcem
Rozlíšenie min 3040 × 1440 – pri tej velkosti je to akurát
AMOLED displej
Niekoľko objektívov na rôzne typy fotiek (hlavne chcem širokouhlý)
Dual SIM
Ramka aspoň 6GB
Úložisko aspoň 128GB – viac nepotrebujem, ale keď bude viac tak sa neurazím.
Možnosť rozšíriť cez MicroSD
NFC
Bez rámikov, Notch nech zaberá čo najmenej miesta a zo spodu tiež chcem malý rámik.
Najviac sa mi dizajnovo pozdáva ten Samsung, až na baterku - 3400 mAh je veľmi málo. Môj terajší telefón má skoro 2násobok a nemusel som ho nabíjať 3 – 4 dni. A Samsung bude treba nabíjať každý deň :/ A chcem poprosiť tých čo máte niektorý z uvedených modelov napíšte k nemu plusy a mínusy keď sa vám chce.
@Palec223 a má aj nejaké mínusy? teda okrem tej obchodnej vojny.
@Vreskot000 nie som zvyknutý na iOS a okrem toho žiadny iPhone nespĺňa parametre ktoré som napísal. Ja som v práci občas nútrený používať iOS pri testovaní a často pri tom nadávam.
Inak odporucam pozriet Xiaomi Mi 9T pripadne pro verziu (znamy aj ako Redmi K20/pro). Hidhend specifikacie za este lepsiu cenu ako OnePlus.
@all no a ja som sa už rozhodol pre Samsung Galaxy S10+ telefón si vyberám raz za uhorský rok tak nech je poriadny. Ten huawei si nevyberiem koli notchu inak by som vyberal asi ten ale Samsung to ma poriešené krajšie.