v poslednom čase majú všetci akosi plnú riť peniazov, dokonca aj tí, čo ešte nepracujú, a aj tí, čo nikdy moc penazí nemali..zrazu prachy všetkým stúpli do hlavy a chovajú sa ako....
dievča z horných 10 000
to je to posledné čo by ma v živote trápilo odkiaľ ma niekto peniaze a či vôbec nejaké ma..
pokiaľ mi nepicha nožík do chrbta tak ho beriem ako človeka ako ktoréhokoľvek iného..
aj mna to trosku fascinuje, ze moji spoluziaci maju vzdy za co ist kupit alkohol/drogy. ja si podstivo setrim vsetko, co mi pride a oni vsetko rozflakaju a stale maju viac ako ja
Fúúrt riešite prachy ja som rada že mám na rožok z tesca a som rada
ale néé...klamem.. babka mi vždy dačo pošle+tety,ujovia a tak.. a plus brigády..ale žeby som bola dáko bohatá to sa povedať nedá ale čosi našetrené mám.. od rodičov dostávam jedine prachy na autobus a ak do školy niečo..zvyšok si hradím sama.. t.j. oblečenie,jedlo a iné výdavky..čiže tak
Táto otázka trápi aj mňa, odkiaľ berú ľudia na BMW a iné autá, na drahé byty, na drahé dovolenky a na kopu zbytočností ... prečo ak je 10 či 12 či 14 hodín mesto je plné, čo nikto nepracuje ???
@hoperpohroma ani nie ja si uvedomujem ze su to uz 10tisice urcite ale tak to si tak nemozem brat lebo to zas niekto kto nepije , nefajci minie co ja viem na oblecenie , kozmetiku a co ja viem na co a ja take veci kupujem fakt len ojedinele
no tak asize im to z neba nepada...podla mna aj povolanie dieta neni take jednoduche, ked si zoberes, aki dokazu byt niektori rodicia neskutocni... nikdy nevies, ake to ma ten druhy a ci by si vobec bola schopna platit tu cenu, ktoru oni musia...kazdy pracuje, ked ma prachy. za cisto prijemne cinnosti peniaze nie su...tak si daj dokopy, ze co robis ty a ci si mysllis, ze si za to zasluzis nieco viac...
@torpedo08 placa neni o tom, kto sa kolko nadre, ale vediet nieco, co vie malo ludi...lebo tazke je aj murovat aj byt riaditelom, to nemozes takto porovnavat, kto to ma tazsie...
@torpedo08 hej, upratovat nemoze kazdy, veterinar by to nedokazal, ani lekar a tisic dalsich, preto ma upratovacka znamenity plat. s ohladom na to, ze napr vozickar by to nezvladol. taka je vynimocna. a ja som nepovedala, ze kazdy, ale malokto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale to mi asi len prachy stupaju do hlavy
to je to posledné čo by ma v živote trápilo odkiaľ ma niekto peniaze a či vôbec nejaké ma..
pokiaľ mi nepicha nožík do chrbta tak ho beriem ako človeka ako ktoréhokoľvek iného..
Ja nemám ani cent pomaly a moji rodičia detto...
v pripade tych, co nepracuju - zdroj su rodicia
ale néé...klamem.. babka mi vždy dačo pošle+tety,ujovia a tak.. a plus brigády..ale žeby som bola dáko bohatá to sa povedať nedá ale čosi našetrené mám.. od rodičov dostávam jedine prachy na autobus a ak do školy niečo..zvyšok si hradím sama.. t.j. oblečenie,jedlo a iné výdavky..čiže tak
@maugly nj najchudobnejsi kral na svete
teda na nič skoro