Často tam chodím hľadať rozptýlenie či si rozširovať obzory. Mnohí chodíme len kvôli hudbe, ja napríklad sledujem niekoľko aktívnych kanálov, pričom jeden je napríklad o sebaobrane, iný o staraní sa o svoj zovňajšok, ďalší polemizuje o vesmíre. A čo vy?
Doplním, že môžete pridať názvy tých kanálov a o čom sú, napríklad blogy, politika, zdravie, recepty, ako na to, hranie hier, paródie, či dokonca aj filmy. Nejdem všetko vymenovať, ale možno práve vy sledujete také kanály, v ktorých sa možno veľa priučíme alebo sú veľmi zábavné. Ide mi o kanály, ktoré tvoria vo veľkom a nevkladajú len cudzí obsah (napríklad šírenie hudby a filmov).
vôbec. Som tam len kvôli hľadaní či pustení si pesničky. Žiadny youtuberi, žiadne kanály. Možno ak, tak ak ide nejaký priamy prenos zväčša športový ktorý chcem vidieť. Tak vtedy to asi je kanál.
nj ci uz politiku blbosti roneho druhu alebo klasickych youtuberov ale ako co su nejak viac aktivne kanaly tak tych odoberam tak 10 mozno takze to aj stiham tak na 70% pozerat teda to co mazaujme z toho
sledujem, slovenské aj zahraničné... napríklad nedávno som začala odoberať jednú nevidiacu holku, ktorá rozpráva zážitky zo života a podobné veci, rodinu ktorá má 6 detí a proste ich každodenný život. nepozerám všetky ich videá, ale je to zaujímavé a hlavne sa mi páči ich prístup k výchove a odoberám napríklad aj Ellen show a potom aj nejaké herné kanály (prevažne také, kde stavajú domy v simse ) ... a tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
159
Inak keď sme pri odoberaním, mohli by odstrániť ten fail, ktorý pri kliknutí na odber a následne zrušiť odber odpočíta dvoch.
@thrwtchr to urcite stihas aj pozret nieco