Mam problem.....keď idem ku doktorke a ma očkuje tak odpadnem..proste mi pride zle...alebo zubarka mi pred rokom vytrhla dva mliečne zuby a ja som odpadla...je tu niekto kto odpadava z ničoho nič?!..ja to nechapem...teraz mam isť ku zubarke trhať zub a sa
Skús sa pred tým napiť vody je asi slabá rada, ale zvyšok je zrejme dosť psychická záležitosť, možno o tom ani nevieš, podvedome. A to sa tak ľahko asi nezmení.
Možno bude na začiatok ľahšie urobiť si z toho srandu, ak sa Ti to aj stane - napr. kamarát nás celkom príjemne zabavil svojou historkou od zubárky;
@shiki to je normálne ja som mal kamarátku čo mala v 14 myslím tiež ešte mliečne zuby a som bol hrdý na to že som jej mohol dať radu ako ich krasne vytiahnuť
Inak k téme.. fuuh mam tak epickú profilovku že sa budem snažiť davať len múdre rady... neviem ti poradiť lebo neviem čo chceš.
Ako pýtaš sa ako neodpadnúť? alebo chceš vedieť prečo odpadávaš? a síce to je jedno lebo ani na jedno by som ti nevedel odpovedať no :Đ
Mne sa tiež stalo, že som odpadla u zubára. Na ďalší krát som tam išla s tým istým a odpadla by som znovu.. Ale začala som si hovoriť, že to nič, vôbec to nebude také hrozné. Musíš si vsugerovať, že to zvládneš a len tak niečo ťa nezloží
ako toto sa mi stávalo celkom bežne u doktorky.. ale už teraz vieme, že si musím ľahnúť dobre stres rozdýchať a neodpadnem nechá ma v kľude posedieť ešte chvíľku, neponáhľa sa..
Ale ja mám všeobecne nízky tlak /cez letné horúčavy som odpadávala bežne/ .. skús si ho dať odmerať..no a k tomu mám chronickú anémiu, takže.. daj si skontrolovať krv.. ale a odpadávaš len u doktorky/zubárky, tak to je len stresom
tak z ničoho nič to nie je, asi práve tým stresom.
môj kamoš sa zložil pri odbere krvi... a to mal 20+ rokov nič si z toho nerob, proste to niektorí ľudia zle znášajú. vopred na to lekárku upozorni, ona na to musí byť do istej miery zvyknutá.
@shiki ja neviem kedy som si ich vytrhal ale viem že som si nechával mliečne zuby na neskôr lebo mi bolo príjemné keď som si ich ťahal :3 ale tiež som asi v 7-8 rokoch už nemal..
@sabca77 a to si odpadla ešte počas zákroku alebo až na konci? lebo ak počas tak nieje to tak lepšie že odpadneš a nič necítiš? mne by to tak vyhovovalo
@biancadetolle fuh tak ja mám o niečo vyšší .. berieš železo alebo niečo? ..už by som mala ísť na preventívku, čo sa krvi týka,lebo teraz žiadne doplnky neberiem, zdravo sa stravujem, tak som zvedavá, či tá strava niečo robí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Možno bude na začiatok ľahšie urobiť si z toho srandu, ak sa Ti to aj stane - napr. kamarát nás celkom príjemne zabavil svojou historkou od zubárky;
- Je Vám zle?
- Trochu.
- Počujete ma? ..haló? Halóó...
Ako pýtaš sa ako neodpadnúť? alebo chceš vedieť prečo odpadávaš? a síce to je jedno lebo ani na jedno by som ti nevedel odpovedať no :Đ
Ale ja mám všeobecne nízky tlak /cez letné horúčavy som odpadávala bežne/ .. skús si ho dať odmerať..no a k tomu mám chronickú anémiu, takže.. daj si skontrolovať krv.. ale a odpadávaš len u doktorky/zubárky, tak to je len stresom
môj kamoš sa zložil pri odbere krvi... a to mal 20+ rokov nič si z toho nerob, proste to niektorí ľudia zle znášajú. vopred na to lekárku upozorni, ona na to musí byť do istej miery zvyknutá.
vitaj v klube
bežne tlak 90/50
a haemoglobin 68, pričom by som mala mať 140
beriem dvakrát denne železo
a raz do mesiaca idem na deň do nemocnice na tranfúsku