Ja by som skôr povedala, že je to podobný hoax ako to, že sa spoplatní Facebook, že ak prepošleš tento mail piatim ľuďom, tak ti dá Bill Gates zadarmo notebook... and so on
Môj subjektívny názor na túto vec je, že pokiaľ niekoho odpočúva polícia alebo akákoľvek iná pofidérna organizácia, dá si aspoň trochu záležať na tom, že to nie je rozoznateľné obyčajnou sprostou ozvenou
Tak sa skús toho s kým voláš spýtať ako rýchlo spraviť atómovú bombu lebo ťa serú neveriaci psi, keby sa začalo potom okolo teba diať niečo neobvyklé (napr. by sa trochu zvýšil počet čiernych áut s nálepkami že FBI) tak je to jasné Aštar Šeran ťa možno spasí, len treba naložiť s mobilom podobne ako ti radia naložiť s kartami podpísanými vlastným menom tu - » pravoslavie.bloguje.sk/728110-elektron...
mne sa to tiez uz stalo ked volala s tatom a zas mame ked volala s tatom a ete s niekym. ale okrem toho ked som volala s tatom sa mi to viac nestalo ale neni moc prijemne pocut seba samu v telefone bo ma to myli a znervoznuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ked sa pocujes v ozvene tak ta ma ten druhy asi na reproduktore
Alebo mi to obcas robi, ked volam s tatkom v CR - asi nejake operatorske cachre, ale pochybujem, ze by ma niekto mohol upodozrievat, ze som terorista
Môj subjektívny názor na túto vec je, že pokiaľ niekoho odpočúva polícia alebo akákoľvek iná pofidérna organizácia, dá si aspoň trochu záležať na tom, že to nie je rozoznateľné obyčajnou sprostou ozvenou
ja ani ten s kym volam nemame zapnuty hands free, alebo tak...
nič iné za tým nehladaj