Myslím, že najlepšie je ísť robiť do zahraničia cez agentúru, ktorú vám niekto odporučí podľa dobrej skúsenosti... Ja sa to chystám vyskúšať na budúci rok, lebo doteraz som spoliehala na to, že mi to niekto zoženie. Vždy to bolo už skoro na 100%, ale vždy
vidim ze nemas skusenosti napriklad ja by som v zivote nesiel cez agenturu urcite nie pracovat studovat este povedzme vsetko je to o tom ze ked ovladas v pohode jezyk krajiny do ktorej ides tak mas vyhrane na 50% a ostatne je na tvojej sikpvnosti skratka netreba sa bat
Podla mna by si mala skusit nejake agentury,ale to zavisi od toho,na ako dlho tam ides,lebo ked pojdes cez agenturu,tak pracu mas hned,aj ked si nejake peniazky stiahnu aj oni,ale ak ides len tak,ze ak sa podari,tak mozes pocitat s tym,ze prvy tyzden si pracu nenajdes.Ak sa nakoniec rozhodnes pre agenturu(pozri si cez google,daj vyhladat pracovne agentury alebo nieco podobne),tak tam zavolaj alebo napis a popytaj sa vsetko,co chces vediet
No.. este som na to mlady, ale ked budem starsi, tak by som chcel ist workovat dakde do Anglie. Vie mi dakdo poradit, ze ako na to, cez aku agenturu???
ked us chcete ist ... kazdemu to odporucam aspon raz ... na kratsiu dobu urcite cez agenturu ... najdite si overene agentury .. na stranke uradu prace ci ako sa to teras vola
No, podla mna ked robit v zahranici tak praca sprostredkovana cez agenturu. Jaska, ze si ju treba preklepnut, ale uz mam dobru skusenost s www.windofexchange.eu. Nic necharguju, co ma prijemne prekvapilo a legalne veci su tam naozaj v poriadku, co je dolezite. Takze, odporucam!!!
majitelom je Martin Paal, chlapec co vystudoval City Univerzitu a nevie ako sa podnika poctivo vlastni aj online kvetinarstvo Kvetonos, a myJob.sk, chlapec je momentalne v krize nema z coho platit dlh, predava 3-izb byt v Bratislave a vodne skutre, je na zozname dlznikou Fedexu kuk sem
ahoj chcela by som vas varovat pred agenturou Turbostaff, ktora sidli v Humennom a sprostredkuvava pracu hlavne do anglicka... velky pozor na tuto agenturu a jej majitela P.T., ktoremu ide len o to aby ,,zhrabol,, peniaze a dalej ,,sa staraj sam,,.
vazne si 2kraat rozmyslite ak chcete ist do prace cez tuto agenturu.
Ahoj. Takze ako prve by som Vas chcela varovat pred agenturou Global student agency, ktora sidli v Trencine a majitelom je Pan Zamecnik... par rokov to bral skutocne zodpovedne a sama som cez neho niekolkokrat cestovala do USA na Work and Travel a vsetko bolo bez problemov, no akosi si to tento rok rozmyslel a okradol mnoho ludi. peniazky zobral a nic nevybavil. Doterz mi dlzi dost velku financnu ciastku. kedzo som to zistila az v marci, kedy sa uz malo davno vybavovat DS 2019, myslela som, ze sa mozem s Amerikou rozlucit. No kamarat ma odporucil na CKM2000 TRAVEL, konretne pobocku v Banskej Bystrici a aj na moje prekvapenie boli strasne mili a ustretovi a za necele dva mesiace mi so vsetkym pomohli a dostali ma do Ameriky bez akychkolvek problem. Da sa u nich na njednom mieste vybavit uplne vsetko, od programu cez poistenie az po viza az po letenku a podobne. A taktiez co sa ceny tyka, ked som si porovnavala ostatne agentury na SR su jednoznacne najlacnejsi ale sluzby su bezkonkurencne. Ponukaju aj Work and Travel v Kanade, kam sa chystam na buduci rok. fakt vrelo odporucam kazdemu a pritom nemusite byt ani z BB, pretoze maju online registracny system a takmer vsetko sa vybavuje cez internet a telefon, do agentury tsaci prist v podstate dvakrart. A este raz pozor na Pana Zamecnika z Trencina. Vela stastia v cetsovanii
ahojte..Ja by som chcela ist buduce lto na tie 3,5-4 mesaice do USA na work and travel, teda ak niekto bude ochotny z mojich kamaratov ist so mnou....citam ze CKM je dobra a lacna...ja som tiez pocula ze s nou problemy nie su..ale chcela by som evdiet na porovnanie CKM a StudentAgency..co je lepsie...resp. lacnejsie..ak by niekto vedel v tomto pomoct..a tiez ako si zohnat pracu..ci cez to Job Fair(ako to vlastne prebieha?)..alebo davaju aj nejake prace priamo na ich stranke..co som si vsimla Studentagency mala min roku
Ahojte, ak niekto planujete ist do zahranicia, rozhodne nechodte cez agenturu GLOBAL v Trencine - my sme sli do USA - prvykrat za velkou mlakou, tristo dolacov vo vacku, mali sme mat vsetko vybavene - zaplatili sme si za full program, prisli sme tam a hotel zavrety, nikde nikoho - nemali sme vybavene ani ubytko a ani pracu - dopadlo to nakoniec dobre, ale iba a len nasim pricinenim. Teraz hrozne lutujem, ze sme ich tam vtedy neprisli vypalit, aby nam vratili rozdiel za full program (( hrozna skusenost...Kaslite na agentury - ked tak chodte na self program - prace je tam neskutocne moc vsade - skuste to cez net do obycajneho mekacu alebo tak - agentura vam vacsinou normalnu pracu nevybavi - ked tak, jedine overenu, cez nejakeho znameho - ale ani to nie je zaruka - my sme to tak mali a ako to dopadlo - tak si dajte pozor, aby ste nedopadli ako my a nezaplatili hajzlikom vychcanym kopec prachov za NIC
ahojte...ak chcete seriózne vycestovať za prácou do Anglicka vrelo odporúčam agentúru Turbostaff z Humenného...ja a moja partia som išiel cez nich pracovať do skladov a som veľmi spokojní....robím cez nich už 7mesiacov a sú fakt bez problémov. Všetko nám vysvetlili pred odchodom, na letisku nás čakali ako sme boli dohodnutý, ubytko bolo zapezpečené a robotka super...pracujem pre sklady Mark and Spencer a musím povedať že človek sa nenarobí a pekne zarobí...
Dajte si POZOR na PERSONNEL AGENCY Bajkalska 25 Bratislava a hlavne na p.Martina Paal je to podvodník.narozprava vam rozpravky ako všetko vybavý pracu,ubytko a všetko ostatne a zhrabne od vas Sprostredkovatelský poplatok,tak on tomu hovorí..A on vas iba hodi niakej Anglickej agenture od ktorej ešte za vas dostane niake peniažky.A bedete aj bez prace a aj bez penazi.
Takto som dopadol aj z mojou priatelkou.A nielen my..
@silver66 ahoj ja som tiez posielal ziadost a uz aj to cestne prehlasenie teraz cakam kedy sa mi ozvu,poslu zmluvu a vyrazame.co som si cital recenzie a diskusie o nej tak by mala byt seriozna.uz len preto ze nepytaju ziadne peniaze vopred.a kam idete pracovat?
Ahojte máte nejaké skúsenosti s Personal Agency? Našli sme ponuku rpacovať na juhu Anglicka.. zber ovocia zeleniny.. v obchodnom reigistr sú zapísaní no na emaily mi stále odpisuje nejaká Jana Petrinská, ktorá v obchodnom registri tejto firmy nie je ani spomenutá. To, že je to asistentka som si myslela no keď s ňou mám podpísať zmluvu príde mi to zvláštne mám vopred zaplatiť 159eur za minibus do UK a za sprostredkovanie. Ak by som šla vlastnou dopravou neplatím nič. Neviem čo si mám o tom myslieť, o firme nie sú žiadne zmienky na nete ani pozitívne negatívne a tak neviem čo teraz odchod má byť v sobotu o 08:00. V zmluve nie je uvedené vôbec čo mám robiť, môj plat ani nič s ubytovaním ? Máte niekto skúsenosti alebo poradte niekto budem len rada.
Zdravim chcel by som vas varovat pred agenturov Striling s.r.o a najmä na ludi žijucich v anglicku na pana Tužinského ktorý pracuje pre túto agentúru a ktorý vám vedia zneprijemniť život pre bližšie info napište mi na kali444 mám aj foto dokumentáciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
» staznosti.sme.sk/cpas/333/PERSON...
majitelom je Martin Paal, chlapec co vystudoval City Univerzitu a nevie ako sa podnika poctivo vlastni aj online kvetinarstvo Kvetonos, a myJob.sk, chlapec je momentalne v krize nema z coho platit dlh, predava 3-izb byt v Bratislave a vodne skutre, je na zozname dlznikou Fedexu kuk sem
» www.fedex.sk/index.php?www=s...
Fakt velky pozor na panov Martin Paal a poskokov Adrian Krc alebo Drahovska
vazne si 2kraat rozmyslite ak chcete ist do prace cez tuto agenturu.
DIki moc
Takto som dopadol aj z mojou priatelkou.A nielen my..
ja s priateľom sme poslal všetky potrebné doklady a čakáme...
ja s kamoskou sme posielali zivotopis na force agency...
len mi bolo cudné, ze neuvádzajú dalsie info a tak... no neviem..
ako sa vám s nou spolupracovalo, po zaslení toho výpisu z registtra?