Ženy nikdy nepochopila mužov a muži nikdy nepochopia ženy. Je to nekonečný začarovaný a nepochopiteľný kruh. Jediná vec, ktorá je na tom pochopiteľná je, že to je nepochopiteľné.
Súhlasím, nebyť milovaný tak, ako by sme chceli (teda, osobou, ktorou by sme chceli) je hrozné niečo. Ale je jedna velká pravda, že sa zabudnúť dá. Ťažšie, či lahšie.
(Btw, ja som v tom stave momentálne tiež.)
A treba si uvedomiť, že nikoho v živote nikto NEPRINÚTI, aby ho miloval.
a čo mam robiť mam sa o tom ešte pokušať alebo mam sa mam nato vykašlať ? alebo sa mam koli nej začať meniť ? aby som bol podla jej predstav ? Proste ja si neviem pomoct ked som snou tak pocitujem tolko optimizmu aky som este nemal pri žiadnej osobe a to som pesimista
jj werthera si mozes precitat, len sa nezabi ako werther netreba to brat tak vazne. ked o teba nestoji, tak sa kvoli nej zbytocne trapis... radsej sa zameraj na nieco ine, nemysli na nu
Srdcu človek nerozkáže , to je pravda, ale môžes sa snažiť a veriť. Dobýjať ju a byť pri nej, ked bude zažívať bežné radosti, alebo strasti života. Ona si to všimne, a možno raz . . . Ale pozor, ak je zaľúbená budeš sa len trápiť, ked ti bude štebotať ako je jej s ním super a podobne . . . Môžeš byť jej dobrým priateľom, spriaznenou dušou, spovedníkom, či radcom, otázne je či ťa nebude viac bolieť byť pri nej a nemôcť nič iné , len byť priateľom a či to zvládneš . . . Ale z priateľstva môže časom vzniknúť láska, tažke ver, lebo to je to, čo nám nikto nevezme, nádej. Viem o čom hovorím, ver mi.
nejako si nepochopil co j elaska...ale no, zase sa priznajme..kto pochopil?..ved v kazdom vstahu ci kamaratskom alebo silnejsiom nieco nove pochopime....ale tu sa mi zda, ze to zavania trosku egoizmom...
hmmm ja som natom podobne ( jedneho chalana stale nadovsetko milujem ale uz sme sa spolu rozisli ( potom sme si obcas napisali a zrazu mi vobec neodpisoval stale som mu pisala co sa deje nech mi aspon vysvetli pleco neodpisuje a raz sa ozval a napisal mi ze uz si proste nepiseme a bude to tak aj dalej ja sa mam tvarit ako kedy sme sa nikdy nevideli a nepoznaly ( bol to pre mna sok plakala som az tak ze som mala problem vychat a netajila som ze s niekym chodim ale tajila ze s kym bolo to pre nas oboch najlepsie ale potom co mi napisal som do profilu napisala cely nas pribech napisala som to aj na plochu a tak ( on sa mi este neozval lebo to bolo pred 2 dnami ale od toho co som to zverejnila tak mi prislo dost RP ( no uvidim co bude dalej ( ale pre hojijake pripady neopetovanej lasky je iba jedna moznost zabudnut a ist dalej s tym ze pride niekto lepsi !!
aach ani nevrav je to strasne .. ja to zazivam stale uplne vksue .. najprv 4 roky zbytocnej lasky a ked to prestalo .. bola om taka statssna proste ten pocit bol nadherny citila osma taka volna ale prisla nova stredna skola a je to tu zas ..kks ale keby sme boli aspon kamosi ale nic ani sa na mna nepozrie .. hrozne cosi ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ženy nikdy nepochopila mužov a muži nikdy nepochopia ženy. Je to nekonečný začarovaný a nepochopiteľný kruh. Jediná vec, ktorá je na tom pochopiteľná je, že to je nepochopiteľné.
ale nie, precitaj si napriklad utrpenie mladeho wethera
(Btw, ja som v tom stave momentálne tiež.)
A treba si uvedomiť, že nikoho v živote nikto NEPRINÚTI, aby ho miloval.
radsej si najdi niekoho, kto ta bude milovat rovnako