Stalo sa vám už, že ste si niekoho odstranili z priateľov napr. na fb a že ten dotyčný vám vynadal, že prečo ste si ho vymazali? No ked niekoho vymažem tak to už niečo značí. Je taká reakcia normálna?
nedávno som si vymazal plno ľudí, ktorých síce poznám, ale vôbec som si s nimi nepísal, tak zbytočne mi tam boli...a vynadať niekomu kvôli tomu? mňa si tiež bežne niekto vymaže a netrápi ma to
často krát ´´analyzujem´´ svojich priateľov na FB. A tí ktorí mi prídu zbytoční vymazávam. Načo ich tam budem mať 400 keď z toho polovicu nebudem ani poznať? Nemám rád tých pridrblích ľudí čo si pridávajú ľudí len kvôli tomu aby tam mali čo najväčší počet.
Ale áno stalo sa mi že som si vymazal ľudí a potom mi napísali že prečo...
na FB pravidelne škrtám... vymazala som ľudí, ktorých síce poznám, ale nekomunikujú so mnou, tak načo ich tam mať? až som prišla k číslu 35 a to číslo sa po 28. máji ešte zníži...
a nie, ešte mi nikto nevynadal, lebo pri tých 500 ľuďoch, čo majú v priateľoch si to sotva len niekto všimol
Áno, na FB som si písla jeden čas s Arabom a po čase bol veľmi doterný,tak som si ho dala jednoducho preč,nemala som potrebu si ho tam nechať a po 2 dňoch mi prišla správa v znení: " Ty si fakt prasa!!!"
ja bezne mazem, mam momentalne 70 a zatial je to vcelku v poho, ziadne spamy, len obcas nejaka sprava a kazdeho z tych 70 som za posledny rok videl aspon raz (okrem dvoch troch) ... nikto mi este nevynadal, ked som mazal...
Ako ja si nikoho nepridávam ani nemažem. Pridávajú si len mňa. A som z toho teda trocha smutná, keď si ma niekto pridá a o pol roka len tak vymaže. Načo si ma potom vlastne pridával? O FB teraz píšem konkrétne.
Hej vyhodil som dvoch mladých priaznivcov komunistov(hádali sme sa a boli vulgárni) a myslím dvoch ľudí sa rasistické statusy. Ale že by som sa im teraz vyhýbal to nie. Veď sme dospelí a je to FB.
Aj ja som bola najprv smutná keď si ma niekto vymazal....lenže potom som facebook prestala brať vážne a 200 priateľov si pretriedila na 70.(pôvodne 60, ale tak už si pridávam len ľudí, na ktorých mi naozaj záleží.)
No a čo že tam mám len asi 8 spolužiakov? Oni vedia, že ich neznášam, oni neznášajú mňa a ja nejaké piče od vedľa z triedy v priateľoch nechcem. Hlavne preto, že ich inteligenčná úroveň sa prejavuje v ich príspevkoch a mne to kvalitne lezie na nervy.
keby mi aj niekto napísal, tak ho veľmi rýchlo pošlem a vysmejem.. nechápem ako to môže niekto brať vážne, či si ma niekto vymazal alebo nevymazal prečo a že sa na to niekto dokáže uraziť..
vymazala by som len niekoho, kto by mi fakt liezol na nervy, ale zas si nepridávam hocikoho, teda som taký problém ešte nemala..
@purenarcissim hej, hej vďaka tebe mi to už nerobí problém ...ale zatiaľ mi ešte nikto nevynadal... veď je to len FB, ľudia by tam mali mať len najbližších ľudí s ktorými chcú zdielať svoje súkromie...
ja som si raz jedneho chalana vymazala kt. si ma pridal len tak, ani sme sa nepoznali osobne ani nic, mali sme nejakych spolocnych kamaratov, a on mal nejaku aplikaciu kt. mu ukazovala kto si ho vymazal a do par minut mi napisal preco som si ho vymazala, a zacal sa so mnou hadat, a ze ho to ranilo, a ze nech si ho dam naspat, a ja ze prepac ale nie, a on ze pridaj si ma lebo budem zly a ja furt nie tak on ze to bude musiet riesit nejak inak DD smiley: a ja ze ako a on ze uvidim DD tak som si ho blokla a potom si ma nasiel na nejakych inych portaloch tak som ho musela bloknut aj tam, proste CELE ZLE. nejaky maniak alebo co mame som povedala jeho meno ze keby ma niekto zabil alebo tak nech si zapamata ze to bol isto on DD
a raz som si este zmazala jedneho chalana s kt. som sa pohadala ked som bola nanho nahnevana, on mi povedal ze ma uz nikdy v zivote nechce vidiet ani o mne pocut a potom bolo este na mna zle ze som ho zmazala, pritom on bol ten co mi vynadal a povedal mi ze so mnou skoncil internet je strasna somarina
mazala som strašne veľa ľudí...no o čom to je ked človek má na fb 1500 priateľov a na ulici sa pozdraví sotva jednému...a tí tzv.facebookovskí priatelia o vás celý čas ani nezakopnú,nenapíšu...ale hlavne že si ma pridali :/ dávam prednosť komunikácií z tváre do tváre...
Ahoj, ja som si pred pár dňami vymazala jedného chalana a on mi po pár minutach napísal, že či som normálna, či mi šibe že som si ho vymazala. Potom chcel aby som ho pridala späť a pìsal, že aký je z toho nastvany a že ak si ho neprídam späť tak on povie svojim známym, že čo som mu spravili to akože to, že som si ho vymazala tak som mu vraj ublìžila Ja fakt neppchopím takých ľudì.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
robia mi chute
Ale áno stalo sa mi že som si vymazal ľudí a potom mi napísali že prečo...
a inak rada škrtám ľudí z FB, aj @octoberbutterfly to už robí rada
a nie, ešte mi nikto nevynadal, lebo pri tých 500 ľuďoch, čo majú v priateľoch si to sotva len niekto všimol
No a čo že tam mám len asi 8 spolužiakov? Oni vedia, že ich neznášam, oni neznášajú mňa a ja nejaké piče od vedľa z triedy v priateľoch nechcem. Hlavne preto, že ich inteligenčná úroveň sa prejavuje v ich príspevkoch a mne to kvalitne lezie na nervy.
tiež načo tam budú, keď si s nimi nepíšem ? .. zbytočne hlúposti mi vyskakovali, čo ma nezajímajú
vymazala by som len niekoho, kto by mi fakt liezol na nervy, ale zas si nepridávam hocikoho, teda som taký problém ešte nemala..
Ahoj, ja som si pred pár dňami vymazala jedného chalana a on mi po pár minutach napísal, že či som normálna, či mi šibe že som si ho vymazala. Potom chcel aby som ho pridala späť a pìsal, že aký je z toho nastvany a že ak si ho neprídam späť tak on povie svojim známym, že čo som mu spravili to akože to, že som si ho vymazala tak som mu vraj ublìžila Ja fakt neppchopím takých ľudì.
neviem no on sa volal Matej a mal 21 a vcera som ho zablokovala aj na azete.
a nebol náhodou z Handlovej?
Tak to je haluz potom Mňa otravuje aj tu na birdzi.