Ahojte
Chela by som si dat odstranit znamienko na ruke .. pls nepoznate nejakeho dobreho lekara/lekarku alebo kliniku kde by mi to vedeli najlepsie spravit aby som nemala velku jazvu a pod.... Vopre dakujem Cenu : neriesim
Vo Velkom Bieli (pri Senci) je taká ambulancia, kde mi za 11eur odstánili tuším 3 alebo 4 - proste mega lacné to bolo, úplne bez problémov, vôbec to nebolelo (teda také najväčšie asi sekundu, keď to vypaľovala alebo čo s tým robila)
Aj mamina si tam dávala veľa odstraňovať a tiež je veľmi spokojná
Ak chceš, tak sa spýtam, ako sa to tam presne volá, ale rozhodne odporúčam
@demoniqangel nemyslíš skor bradavicu, kurie oko alebo také niečo? lebo to sa vypaluje, znamienka sa normalne vyrezavaju a posielaju ešte aj na nejake testovanie..
pretože ak to boli normalne znamienka, akože šošovičky, tak aj ja by som mala záujem o názov tej kliniky
@veronikacs Nie, normálne znamienko to bolo
Popravde metódu si presne už nepamätám, bolo to dva roky dozadu... proste teta došla, priložila niečo, na sekundu štiplo, zalepila, šmitec. Len mi takom veľkom, mi to najprv akoby... "vykusla" ten koreň tiež nejakým strojom, to trochu bolelo ale tiež len pár sekúnd
Názov kliniky je Dermalas - je to Malý Biel nakoniec » plus.google.com/116874639774795...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Aj mamina si tam dávala veľa odstraňovať a tiež je veľmi spokojná
Ak chceš, tak sa spýtam, ako sa to tam presne volá, ale rozhodne odporúčam
pretože ak to boli normalne znamienka, akože šošovičky, tak aj ja by som mala záujem o názov tej kliniky
Popravde metódu si presne už nepamätám, bolo to dva roky dozadu... proste teta došla, priložila niečo, na sekundu štiplo, zalepila, šmitec. Len mi takom veľkom, mi to najprv akoby... "vykusla" ten koreň tiež nejakým strojom, to trochu bolelo ale tiež len pár sekúnd
Názov kliniky je Dermalas - je to Malý Biel nakoniec
» plus.google.com/116874639774795...