Pride za mnou dnes chlap, a ja som mala vcera cibulu a on ako taky podivin, cibula a cesnak sa s nimi nekamarati a on zo mna zevraj citi, aj dva ci tri dni ako som si dala cibulu. Tak teda co zabera na cibulovy dych? Kebyze viem, ze pride, tak si ju ne
nooo pretoto ja nejem ciibuľ a aj preto, že je mi z nej zle ... neviem, ja aj 10x si umyjem zuby, dám si mlieko, kyslé mlieko, citrónovu šťavu, balík žuvačiek a nič, proste nič, cibuľa je diabol .. tu pomôže iba čas
, ale spomenula som si na fakt, že v niektorom z východných náboženstiev je tuším cibuľa (aj cesnak, možno?) označená za nečisté jedlo a je zakázané ju konzumovať . Ktovie, prečo..
@purpledrug666 ja mam cibulu rada l en tie javy po nej ach jaj
@pitufinka to pocujem prvy krat no asi si pojdem kupit rajcinovy pretlak
@passko cigareta pomaha? To zase budem mat cigaretovu chut ale lepsie ako cibulovu, kava by nemohla zabrat? Nefajcim a kavu nepijdem, ale som ochotna jednu si dat
@alysia iste nie bez a potom poriadne zuj.. potom si daj chlieb s maslom, jablko, umy zub a ak ani to nepomoze tak posli mladeho kadelahsie ze je fajnovka
ty máš teda problémy... recepty starej matere hovoria že pomáha rozžuť petržlenová vňať, alebo zrnko kávy... a mimochodom cibula aj zo svojim zápachom zmizne za cca 20hod.... tak že na druhý deň len veĺmi ťažko môže niečo cítiť... skôr by som povedal že ťa tým tak trocha schválne podpichuje...
@rollo111 , buď nehovoríš pravdu, alebo som fakt divná... MOja spolužiačka obľubuje jedenie cibule a cesnaku a ja to cítim na nej ešte 2 dni... no a čo pomáha? prekryť to niečím ešte tuhším... dáte si chilli?
@wolskeoko no mlieko som si dala, a kavu nie, tu mam na sebe kedze robim v kaviarni, mi aj neskor povedal, ze mam kavovu aromu ... kavu nemam rada, preto som si ju nedala....
neprestavam jest cibulu, ale dam si ju vzdy az ked idem od neho ... to mam na nu potom peknu chut .. viem viem, cibula aj cesnak su zdrave
@idiotproof nestihala som do obchodu ist takze nie nedala... len vela zuvaciek a stale umyvanie zubov...
@alysia pracovat v kaviarni a nemat rad kavu? to je jeden z tych tazko pohcopitelnych kontrastov zivota a btw, ser na podivina a jedz co chces a kedy chces. to je ako zakazat fajciarom fajcit pri kave
@wolskeoko Ano je to vtipne, ale co sa zabijem? D horsie mi pride, ked robi niekto v knihkupectve a nema rad knihy
nechcem na neho srat, lebo ho mam rada, a som rada, ze on ked sa ovlada, ked raz za sto rokov ( vyfajci asi 3 cigarety za rok) sa ovladne a nefajci ked mam prist, tak preto tu cibulu nejedavam ani ja, ked idem za nim ... a ta kava, neznasam ked pije kavu a potom mi dava pusu, to ma prejde aj chut na sex
@alysa - že pot na to sú antiperspiranty a guličky... keď už sa bavíme o tom, tak ńapríklad ja vôbec nesmrdím, ale mám veľké potné škvrny, lebo máme triedu v takej horúčave a navyše som furt v strese, lebo nestíham a podobne... nemáte niekto liek na to, ako sa ničím netrápiť a nestresovať sa? Potom by som sa ani nepotila...
a mimochodom si strašne nerozhodné dievča... no o tom neskôr...
tu máš trocha toxikologie ty neveriaca... cibula aj cesnak pri varení, krájaní a žuťí začne vylučovať olej allicín ktorý môže za ten zdravý no neznesitelný zápach... umyvaním zubou ani dezodorantmi sa toho zápachu nezbavíš preto že vychádza z tvojích plúc a pokožky, nie zo zviškou jedla v ústnej dutine ... telo tieto látky aj zo svojím zápachom rozloží za cca 2O hod. (čo znamená že to môže byť kludne aj viac ako 20 hod.) no aby niečo cítil po niekolkých dňoch je nemožné (aj keď verím že všetko je možné...
P.S.: najúčinejšie je zapiť cibulu aj cesnak mliekom... ja to tak robím keď sa mám stratnúť z mladou, alebo nejakou holkou, aj keď neviem či to naozaj funguje, no žiadna mi zatial nikdy nepovedala že mi páchne cibula z úst (pritom ju jedávam takmer denne keďže ju mám rád... takže pre mňa je tou zbraňou mlieko...
@rollo111 Napis mi to do spravy, co si mal na mysli, tym ze ake mam ja problemy a k tomu taky smajl...
A hej som nerozhodne dievca v niecom, dobre o tom viem.
ja nie som neveriaca, len hovorim zo skusenosti.
No vidis!! Toto som mala na mysli, boze preco sa potrebujes so mnou hadat? ,,neveriaca" praveze ja som pisala tiez, ze je zbavit sa toho cibuloveho smradu tazko, lebo to aj vylucujes zo seba...
No po tych dnoch neviem ako to je, ale ked niekto nieco nema rad a nekonzumuje to, tak to asi zaciti co ja viem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@pitufinka to pocujem prvy krat no asi si pojdem kupit rajcinovy pretlak
@passko cigareta pomaha? To zase budem mat cigaretovu chut ale lepsie ako cibulovu, kava by nemohla zabrat? Nefajcim a kavu nepijdem, ale som ochotna jednu si dat
ty máš teda problémy... recepty starej matere hovoria že pomáha rozžuť petržlenová vňať, alebo zrnko kávy... a mimochodom cibula aj zo svojim zápachom zmizne za cca 20hod.... tak že na druhý deň len veĺmi ťažko môže niečo cítiť... skôr by som povedal že ťa tým tak trocha schválne podpichuje...
Hlavne neprestan cibulu a cesnak jest, to by bola ozaj skoda pre zdravie.
neprestavam jest cibulu, ale dam si ju vzdy az ked idem od neho ... to mam na nu potom peknu chut .. viem viem, cibula aj cesnak su zdrave
@idiotproof nestihala som do obchodu ist takze nie nedala... len vela zuvaciek a stale umyvanie zubov...
nechcem na neho srat, lebo ho mam rada, a som rada, ze on ked sa ovlada, ked raz za sto rokov ( vyfajci asi 3 cigarety za rok) sa ovladne a nefajci ked mam prist, tak preto tu cibulu nejedavam ani ja, ked idem za nim ... a ta kava, neznasam ked pije kavu a potom mi dava pusu, to ma prejde aj chut na sex
dnes som zistil aké sú tie tvoje problémy...
(nemyslím tým cibulovy zápach...)
a mimochodom si strašne nerozhodné dievča... no o tom neskôr...
tu máš trocha toxikologie ty neveriaca... cibula aj cesnak pri varení, krájaní a žuťí začne vylučovať olej allicín ktorý môže za ten zdravý no neznesitelný zápach... umyvaním zubou ani dezodorantmi sa toho zápachu nezbavíš preto že vychádza z tvojích plúc a pokožky, nie zo zviškou jedla v ústnej dutine ... telo tieto látky aj zo svojím zápachom rozloží za cca 2O hod. (čo znamená že to môže byť kludne aj viac ako 20 hod.) no aby niečo cítil po niekolkých dňoch je nemožné (aj keď verím že všetko je možné...
P.S.: najúčinejšie je zapiť cibulu aj cesnak mliekom... ja to tak robím keď sa mám stratnúť z mladou, alebo nejakou holkou, aj keď neviem či to naozaj funguje, no žiadna mi zatial nikdy nepovedala že mi páchne cibula z úst (pritom ju jedávam takmer denne keďže ju mám rád... takže pre mňa je tou zbraňou mlieko...
A hej som nerozhodne dievca v niecom, dobre o tom viem.
ja nie som neveriaca, len hovorim zo skusenosti.
No vidis!! Toto som mala na mysli, boze preco sa potrebujes so mnou hadat? ,,neveriaca" praveze ja som pisala tiez, ze je zbavit sa toho cibuloveho smradu tazko, lebo to aj vylucujes zo seba...
No po tych dnoch neviem ako to je, ale ked niekto nieco nema rad a nekonzumuje to, tak to asi zaciti co ja viem...
PS: dala som si mlieko...