Dneska som si aktivoval balíček mob. dát. Btw moja mobilná sieť je Funfon. Takže kto má Funfon tak pozná službu Funfón Web nonstop. Je to balíček, pri ktorom máte 100 MB na celý týždeň a po presiahnutí limitu sa Vám len spomalí net, ale kredit Vám nezožere. Pred aktivovaním balíčku som mal stav kreditu 5,5556€ a ten balíček Funfón Web Nonstop stojí 1,49€. Zatiaľ čo ja som surfoval nz nete (dobre hral som pokémonov ) som sa viezol v aute a spoločne s rodinou sme išli do Pienin do Poľska. Zatiaľ čo sme prechádzali cez Poľské hranice tak sa mi 4G vyplo a ukázalo mi nejaké g. Tak som vypol dáta a cez bezplatnú linku som skontroloval aký je môj stav kreditu. Len 0,55 centov! Keď mi ukázalo to g, tak som dáta po pár sekundách vypol. Trvalo to len chvíľku. No stále nechápem ako mi to mohlo zožrať 5€ a nie 1,49€. Veď som mal aktivovaný balíček. Na internete som doma ešte 3 razy potom kontroloval či to nie je len omyl ale naozaj mám len zasraných 55 centov. A kredit mám ešte na 3 týždne. Chcel som zavolať na linku ale už bolo neskoro. Cez internet som si mohll aj skontrolovať na čo všetko som minul môj kredit ale nejak mi to nechce detekovať moje číslo. Záhadné je, že mi to zožralo presne 5€. Aj pár krät som kontroloval či som nepoužil omylom ten veľký balíček ale nie. Akože okradli ma len o 3,50€ (keď že tých 1,50 som už zaplatil) ale stále sú to peniaze. Myslíte, že mi môžu uhradiť ten kredit naspäť? Lebo ja už fakt neviem čo mám robiť. Stala sa Vám nejaká takáto podobná situácia? A dostali ste nazad svoje peniaze? Okrem toho vedel by niekto čo mám robiť?
Je normálne, že ked si v zahraničí na nete (na mobile) žere to peniaze ako sviňa. Ja keď som bol v chorvatsku a zapil si net v mobile tam, za minútu mi stiahlo okolo 12€ (mam o2) skoro ma zamrazilo, nakoniec som dáta mal vypnuté celu dovolenku. Rataj s tým, že za dáta v zahraničí si priplatia (za aktiváciu, využitie) a to pekne hlboko do vrecka. Peniaze ti nevrátia.
@Staphylococcus tak ale ja som ešte nebol v zahraničí ale ešte 20 km od hraníc a ono ma to tak odžubalo @Willbebetter kámo ver mi že v Amerike by si vysúdil aj tisíce za takúto pi*ovinu @Relieforsaddist ti vrátili naspäť?? @Unknownboy díki za info
V pohode im napis co sa stalo, oni ti zavolaju, porozprava si a poslu ti kredit spat, mne tak uctovali tiez za data, akoze 40 centov na den co mas, tak mi to ratalo po MB a z 12€ kreditu som mal 0, tak som to tak poriesil a oni mi ho vratili. Maju s tym problem lebo sa mi to stalo parkrat. Skus a uvidis
@google123 čuvaj ty paholek papekový možno máš zle nastavený mobil že sa ti automaticky prepája na rôzne siete s najväčšou intenzitou a čo je to 20km ? To by si kameňom dohodil. Aj na Sk úzémií môžeš pri hraniciach chytiť zahraničný signál. Smer nastavenia telefónu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@Willbebetter kámo ver mi že v Amerike by si vysúdil aj tisíce za takúto pi*ovinu
@Relieforsaddist ti vrátili naspäť??
@Unknownboy díki za info
@Tomias diki, zajtra vyskušam
@Lipov ý čaj a to mám ako zrobiť
@Antifunebracka fu