Olej, Raciol, reklama, hudba z reklamy...alebo fórum pre pamätníkov!
Po dlhšej odmlke opäť raz zakladám fórum. Zdanlivo od veci ale!
Pamätáte si ešte na reklamu na olej Raciol? Stručne ju popíšem, možno si spomeniete....jemný hudobný (asi bossa nova ) podmaz a na obrazovke je misa so šalátom, hrniec s rezňami
BOHUŽIAĽ si tú reklamu nepamätám a netuším o čom hovoríš...
AĽE!
Počas čítania tohto fóra som cítil hrdosť, že som tvoj kamarát a zacítil som potrebu po sto rokoch opäť prispieť do nejakého fóra, lebo cítim, že toto fórum sa stane legendárnym. Jééééa!
A to si nerobím srandu, nemám na to náladu, myslím to úplne vážne. Je super, že v obrovskom svete internetu sa nájde miesto, kde môžeme diskutovať o oleji Raciol a o jeho reklame! DAJADAJADAJA!
ja som sa ako prvak naucil, cio chips s paprikou, tak nevahaj a ochutnaj, chips chio chips, chips cio chut, chio chips je pocit chrumkavy, necakaj a daj si s nami chio chio chio chips a odvtedy som ju nevidel a hento si uz asi nepamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
AĽE!
Počas čítania tohto fóra som cítil hrdosť, že som tvoj kamarát a zacítil som potrebu po sto rokoch opäť prispieť do nejakého fóra, lebo cítim, že toto fórum sa stane legendárnym. Jééééa!
A to si nerobím srandu, nemám na to náladu, myslím to úplne vážne. Je super, že v obrovskom svete internetu sa nájde miesto, kde môžeme diskutovať o oleji Raciol a o jeho reklame! DAJADAJADAJA!
Hej, dnes mi preskakuje.