Ahojte, potrebujem vašu pomoc. V stredu mám ísť na jednu olympiádu, ale vlastne tam ísť ani nechcem...učiteľka ma tam prinútila ísť. Vôbec si na ňu netrúfam, takže...poraďte mi, prosím, ako by som sa jej mohla vyhnúť...
Daj si ľadovú sprchu a skoč obnažená (alebo nanajvýš v spodnom prádle) do snehu...vyváľaj sa v ňom a máš to. Garantovaný zápal pľúc...zbavená povinnej účasti na Olympiádu či do školy
a prečo by si to nemohla aspoň skúsiť? možno že si sa len podcenila, že to nevieš a budeš lepšia než iní.. a potom ti to nejako pomôže v opačnnom prípade dokážeš učiteľke, že na to nemáš a nič sa nestane..
ja som tak tiez mala ist, ale som povedala ze nejdem,tak isiel niekto iny...inak, rataj s tym,ze ked uz tam pojdes, tak nebudes jedina,ktora je tam z donutenia
to mi pripomína ako ma tiež stále na základnej nútili na samé kktiny chodiť a vždy som išla. ono to nebola až taká tragédia, sa pamätám ako raz na matike sme si s jedným chalanom (čo bol mladší odo mňa, čiže mal ľahší test) vymenili testy, že si to skúsime navzájom vyrátať, on mi vyrátal skoro všetko, ja jemu nič, no a kvôli mne si už nestihol ani to svoje dorátať a skončil posledný dodnes mám preto výčitky svedomia
@robitusin vau tak toto je sila ty si nevedela vyrátať jeho ľahší test? Ale dobre vám tak obom, keď ste podvádzali aspoň vidíte, čo to môže priniesť a môžte sa poučiť ale ako to, že on chcel rieštǐ ťažší tet, to bol taký dobrý ? A keď bol dobrý, prečo neriešil zaseba? Je to podivné ale viem, aké to je, keď je človek v strese a za každú cenu chce podať najlepší výkon...
@sapphirizing nevedela som, ja som mu aj hovorila, že to nebudem vedieť. on bol fest dobrý, ale vravel, že my sme mali aj tak ľahší test. najhoršie bolo, že ja som skončila 3. a to som ani jediný príklad sama nevyrátala ale tak poučné to bolo, že nie vždy vyhráva ten najlepší
mne sa to tiež raz stalo, že som tam nechcela ísť, ale nakoniec som sa rozhodla že pôjdem, ale v to osudné ráno som zaspala do školy a už by som nestihla prísť na čas .. dobre sa to vysvetľovalo, že som neschopáčka
takže myslíte, kebyže idem ku doktorke, tá mi dá ospravedlnenku a poviem potom učiteľke, že som k nej musela ísť na dáku preventívnu, ktorú som dlho odkladala a teraz mi volala, že proste už musím prísť..bol by to problém?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ostan doma
to ma akože vôbec nenapadlo len vieš, potrebujem na to aj nejaký dôvod...ospravedlnenku
I ked za skusenie nic nedas, ja som tiez mala pochybnosti ked som na nejaku olympiadu isla ale vzdy to dobre dopadlo
Choď k doktorke a normálne jej povedz,čo sa deje
choď tam, za skúšku nič nedáš
ale to bude tým, že som úžasná. neviem ako si ty na tom
ja tam nejdem prvýkrát, ale proste..tie nároku si na mňa vysoké a ja som sa nanič nepripravovala, takže sa strápniť nechcem