súrodencov nemám, takže neviem si to ani predstaviť, ale myslím, že by mi to bolo asi jedno, záleží od toho aké vzťahy by som mal s tým spolužiakom/s tou spolužiačkou
mam 6 spoluziakov a v niektorych pripadoch vazne pochybujem o muzskom pohlaví ... a takisto pochybujem ze by moja sestra chodila s nekym o 5 rokov mladsim
Moji dvaja spolužiaci sú fajn chalani, takže by mi to nevadilo. A vôbec, to by bola výlučne jej vec, ja by som si akurát tak o tom mohla myslieť svoje.
hej vadilo ale tak moje sestry nie sú také blbé a keby sa niektorí spolužiak o niečo také pokúšal tak by sakramentsky rýchlo dostal po hlave ak nie horšie a tým pádom mi vychádza že by si to rozmyslel
ja som "chodila" zo segriným spolužiakom keď bola štvrtáčka na strednej. Potom mi dotyčný povedal, že ho segra naháňala po školo so slovami, že ho zabije ...ale inak v pohode
uhm kedze mam 21 rocnu sestru, a ja som prvacka na strednej...bolo by to trosku divne a mimochodom, mam len 3 spoluziakov, z toho 2 su zadany a 3. je futbalista cize pochybujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ona.. je proste príliš inteligentná na to, aby urobila takú chybu.
a môj starší .. odomňa o 15 rokov starší brat má snáď rozum
Ale keby aj, Tak by mi to bolo najskôr jedno.