fíha... nechcem nejako spochybňovať tvoj príbeh, ale keď to bolo v noci, nemohol si byť unavený a že mikrospánok? že sa ti to snívalo pretože si už predtým toho starca videl a sa ti to v podvedomí uložilo, potom sa ti snívalo a to že umrel je len zhoda okolností (pretože si už vopred vedel, že je na tom biedne) ?
@vewe ja sa snažím pozerať sa na to aj z iného uhla pohľadu... nehovorím, že by sa to teoreticky nemohlo stať tak, že by na to nebolo racionálne vysvetlenie, ale väčšina prípadov sa tak dá pekne objasniť... ale aj tak nie vždy
@vewe ale ja som na toto jedno vysvetlenie ponúkla... ale zase si o mne nemysli, že som čistý realista... napríklad som presvedčená o tom, že vo vesmíre nie sme sami alebo sme aspoň niekedy neboli...
No ja mam taketo pribehy "rad". A aj ti verim, vask ak si vsimnes stari ludia vacsinou dopredu vedia, ze uz zomru. Napriklad podobne umrel aj moj dedko, ktory mal rakovinu. Povedal strykovi, ktory siel na rybacku, toto: "Nech ti beru! Ja uz s tebou zajtra nepojdem..." Stryko ho zahriakol nech nema take reci. O hodinu a pol na to dedko umrel...
uff je to mozne ale tak ak bol starec na tom dost biedne tak mozog mohol slabsie pracovat,zacinal mat halucinacie a kedze uz sam videl ze sa blizi jeho koniec mohol tu smrt vidiet ale tak moze to byt ta smrt
podľa mňa mohol starký aj blúzniť, byť v nejakej agónii... je možnosť, že človek, keď cíti, že sa blíži koniec, prestáva vnímať prostredie "jasno", sa myslí tak, napríklad, keď ja som ležala pred operačkou, tiež by som odprisahala, že ma vyzliekal val kilmer a nie nejaký doktor nie, ale vážne, aj keď som už ležala, bolo to také zvláštne neopísateľné, zrazu som odkvicla... myslím, že by ma neprekvapilo vtedy, keby som videla uprostred bielych plášťov niečo nezvyčajné... to je jedna možnosť, druhá je, že naozaj to bol duch... prečo nie?
kto je plný predsudkov, alebo sa drží jednej veci, nech si pozrie 9 sérii The X-Files
Prečo nie? A prečo by nemohla byť v bielom a mladá? Smrť predsa vôbec nemusí byť šeredná a okrem toho, na východe je práve biela farba smútku. Takže pokiaľ veril v tradičné: smrť-starena-kosa-čierny háv, je veľmi pravdepodobné, že to bolo reálne. A možno máme každý svoju smrť.
Ale je možné, že len blúznil, iste. Alebo bol len v stave, kedy bol schopný otvoriť oči.
hmm tak nejak nepovazujem smrt za nieco (niekoho) konkretneho .... a myslim ze keby aj daco (dakto) bola neobtazovala by sa pre nas nadobudat nejakej podoby ...cize ten dedusko si (podla mna) minimalne dotvoril jej vzhlad podla svojej fantazie.. uz sa iba vynara otazka nakolko fantaziroval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
-možno to bol strážny anjel
-pozor nebalamutím
-aj ked tá nočná vtedy bola drsná
-raz sa smrťou aj tak všetci stretneme
......idem si preto radšej zapáliť.....
podľa mňa mohol starký aj blúzniť, byť v nejakej agónii... je možnosť, že človek, keď cíti, že sa blíži koniec, prestáva vnímať prostredie "jasno", sa myslí tak, napríklad, keď ja som ležala pred operačkou, tiež by som odprisahala, že ma vyzliekal val kilmer a nie nejaký doktor nie, ale vážne, aj keď som už ležala, bolo to také zvláštne neopísateľné, zrazu som odkvicla... myslím, že by ma neprekvapilo vtedy, keby som videla uprostred bielych plášťov niečo nezvyčajné... to je jedna možnosť, druhá je, že naozaj to bol duch... prečo nie?
kto je plný predsudkov, alebo sa drží jednej veci, nech si pozrie 9 sérii The X-Files
Ale je možné, že len blúznil, iste. Alebo bol len v stave, kedy bol schopný otvoriť oči.