Chápem, je to vcelku tlak, zo všetkých strán počúvať, ako sa blíži deň zamilovaných Ale ber to tak, že je to len komerčný ťah, nie je na tom nič tragické, vadné a už rozhodne nie výnimočné, nemať na Valentína na koho myslieť.
@duskyyyy kľúd nie si sám čo je doteraz sám na valentína,,,, neprežívaj to tak,,,,,,,valentín je komerčná záležitosť ....ked neprejavuješ lásku počas roku valentín ti je tak fuk platny ...nemal by si sa kvôli tomu nejak špeciálne cítiť
co ? kedy ? ako ? preco ? koho zabilo ? zas neviem kedy je co , co som zmeskal a co ake sviatky sa blizia a aj tak to nemam s kym oslavovat , a vies co ? je mi kurevsky dobre samemu
ja to NECHÁPEM. všetci nezadaní si lámu hlavu, že ježiš, zasa budem sám, som z toho deprimovaný, wuáááááh a všetci zadaní zasa nadávajú na Valentína, že to je trapný sviatok..
to neber tak... keď niekoho miluješ tak ho miluješ po celý rok, po celú večnosť pomaly.. a nie že pozriem sa do kalendárika či náhodou nie je valentín aby som niekoho miloval viac ako obvykle..
nechcem vypadať ako nejaký bezcitný človek no ale... nie je to tak?
chod a kup si flasu alebo si ubal jointa...ked tak nechcu po cely rok tak ani na Valentina nebudu chciet, vitaj v klube permanentne napitych samotarov s depkami pod kupim ti ziletku a mozme sa podrezat twl...jeb na to ked ti je zle zver sa jednej osobe ktoru mas rad (nehovorim laske) to ti mozno pomoze, ale toto ti je na velku p*ču (aj s mäkčeňom)
Ja mám problém s dátumami. Nepamätám si, kedy mám narodeniny, kedy ma niekto iný narodeniny, dokonca prehliadnem aj meniny, hoci stále čumím do diára, suverénne zabudnem na výročia a Valentín takto z hlavy vonkoncom neviem, kedy je
Ale!!! Pamätám si, kedy sú Vianoce! A tiež niekedy viem, kedy má meniny Antonínko, Palko a Zuzanôčka
tiez nikoho nemam a nevravim ze ma to zrovna tesi..ale je mi absolutne jedno ci je valentin alebbo iny den. pravdupovediac, keby nechodim an birdz ani si neuvedomim ze sa blizi. kasli na to!!
Valentín je obyčajný nechutný komerčný sviatok, pre mňa deň, ako každý iný.. a ako nechápem, prečo by si nemohol myslieť na niekoho, hocikedy (nie len na Valentína)... aj keď si možno sám... pre mňa nezmysel
Ja sa to snazim brat optimisticky: aspon usetrim nejake eura a nebudem mat kvoli tomu stresy. Ale je to fakt neprijemne, sa v tento den prechadzat po meste, ked nemate s kym. Minuly rok ma najviac stvala ta milka reklama na autobusovych zastavkach, dufam ze teraz nic take nebude.
Hnusi sa mi cely Valentin, je to vsetko len a len o peniazoch. Ked vidim tie preplnene regaly kokotin, tak mi je zle, zas len sposob, ako vytiahnut z ludi peniaze a navyse pri utoku na rozcarovanie, lasku, city a podobne. Ked chcem niekomu dokazat, ze ho milujem, nepotrebujem na to nejaky specialny den.
ja sice niesom ale kazdy rok az na tento to tak bolo (hadam som to nezakrykla) ... my sme sa na Valentina spoznali (v obchode bol tak neskutocne zlaty),ale aj tak je to pre mna den ako kazdy iny (ze je Valentin to niak neovplyvnuje vynimocnost toho dna)
Jedno šťastie že ešte som ho nemal s kým sláviť takže neviem aké to je, akurát ma vytáča zo všetkých strán o tom počúvať ako každý čo chystá kam ide so svojou polovičkou atď... To je fest deprimujúce :/
chuda jedno, mediami a spolocnostou dopletene Ja mam priatelku a na valentina z vysoka ... Niesom ziadna ovca paneboze. Ja si robim kedy chcem a co chcem a nepotrebujem k tomu nejake datumy
Presne, je to dost deprimujuce. Ak clovek nikoho nema. A inak, co ja viem. Asi odveci podla mna... Akurat, co mozno maju dvaja prilezitost spravit si pekny den, ale to maju predsa aj inokedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
buy yourself a new soul
paas je tam daky rozdiel? od inych dni datumov? NIE!
Plus sa na to pozri analyticky.
Na webke má, že je z Košíc, popolcek sa bude môcť ukázať.
Klasický den. Nič nikomu nekupuj. ušetríš Nebudme tu podporovat nejaké pohanské svátky a kupovat svojej ženskej veci ne ?
kurnik, sa rozhodnite. ARGH.
nechcem vypadať ako nejaký bezcitný človek no ale... nie je to tak?
Ale!!! Pamätám si, kedy sú Vianoce! A tiež niekedy viem, kedy má meniny Antonínko, Palko a Zuzanôčka
mne sa paci, ako jedna zenska, ze ho chce stravit sama, lebo by mala hlavne milovat seba a tak ...
nechapem cely ten osial ze kazdy niekoho musi mat a byt deprimovany ked nema..
Ser na celú valentínsku propagandu.
Takže odpoveď taká istá ako keby si bol sám kedykoľvek inokedy - neboj nič, niekto príde
(A na valentína si choď futbal zahrať a nepozeraj hlúposti v telke a máš pokoj)
@42
Hej, máš pravdu, tu sa dá vždy očakávať, že príde nejaký prudký inteligent a napíše niečo podobné ako ty ...
PS : AK ťa to poteší,toto šťastie mám aj ja
a no hej mňa už prešlo :/
Si si istá.
a ak je to fakt beznádejné , no tak sa odjeb
A ty, nic si z toho nerob. Ja som sedela doma a napchavala som sa cokoladou od suseda nasrana, nervna a revala ako male decko. (hanshake)