Ja som strážila dva roky dvoch malých chalanov...jeden mal 8 a druhý 6 a už v živote by som do toho nešla. Znenávidela som pri nich deti...teda hlavne pri tom staršom. Strašne som ho neznášala, bol úplne rozmaznaný, stále chytal hysterické záchvaty keď som mu niečo nedovolila, stále trucoval.......OTRASNÉ DECKO.Vyberala som ich trikrát do týždňa zo školy a zo škôlky a cez prázdniny som ich mala od rána od siedmej do večera do osmej...dva týždňe v kuse...
Predtým som rok strážila malú vietnamku tá bola strašne zlatá, vôbec nevedela po slovensky a všetko som ju musela učiť
A ešte som strážila jedného 6 ročného chlapca a jeho 20 mesačnú sestru, to bola asi najkrajšia skúsenosť s opatrovaním pretože on bol strašne zlatý(aj keď ma stále nútil hrať nejaké hry pri ktorých podvádzal!! a tá malá bola úplne úžasná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Predtým som rok strážila malú vietnamku tá bola strašne zlatá, vôbec nevedela po slovensky a všetko som ju musela učiť
A ešte som strážila jedného 6 ročného chlapca a jeho 20 mesačnú sestru, to bola asi najkrajšia skúsenosť s opatrovaním pretože on bol strašne zlatý(aj keď ma stále nútil hrať nejaké hry pri ktorých podvádzal!! a tá malá bola úplne úžasná
kokos ja to zháňam pre kamošku a ty radšej buď ticho !
nenaučili ťa, že kľud je nespisovné?